🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 361
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Е не минаха ли времената, дето имаше само едно мнение и то беше масово?

# 1 396
  • Стара Загора
Аз не разбирам поведението на Даяна.

# 1 397
  • Варна/Лондон
Дая сега ще се умилка на Данчо ни лук яка, ни мирисала, но много искам да им пуснат видео от вечерята на съфермерите, и да коментират. И реакциите съответно на изоставените половинки Ваня и Даньо.

# 1 398
  • София
Не съм изгледала видеото още. Ама, violet318, то по принцип в леглото ни влизат мъже по наша инициатива, по чия да е? Насила ли? Или като те решат, пък ние нямаме думата?

# 1 399
Даяна ако няма гадже може да кани, които си иска в леглото си. Само аз ли не намирам нищо фрапиращо и срамно в разни отърквания и танци. Мен в случая ми е смешно колко високи изисквания има а самата тя не е красавица. Иначе тва по чий джобове бърка не ми пречи. Стига да не беше толкова вдитинена.

# 1 400
Аз не харесвам Даяна и поведението й НО  -  Данчо изби рибата. Поведението му ме изуми. Даже не намирам думи, не е ок този човек, а не е тийн,та да го оправдавам.

# 1 401
  • Вестерос
Тя да го кани ок, ама Стоян спи на другото легло на 10 см...

Не, че миналата година Сусама и Силвията не правиха секс до Веселка и Красимира...

# 1 402
Не чух да го кани. Малко повечко се гушкаха.
Ако нямаше камери нямаше да пропусне. И к' во от това.
Като се задоми ли да пробва.
Даню е по - жалък.

# 1 403
Скрит текст:
  Вижте видеото в края на статията...   
Аз пък викам какво е това видео и като видях си помислих, че е това от снощи. Оказа се, че е откъс от това, което днес ще дават. Как така ?? Много странно Grinning

# 1 404
  • Вестерос
Петър: "Айде, Дайче."
Даяна : "Ако искаш легни на леглото ми. Няма проблем, що да не вземеш да...кхххкхкхкх (смях) всичко кфгйфйг (нещо си, тук не се разбира.. аз го чувам да оправиш всичко за двама). Кой е това?"

И Петър през това време гледа вътре в колибата. А Даяна докато говори, гледа Данчо как се приближава по пижама с фенер в ръка.

Върнах го специално, за да го напиша 1:1.

# 1 405
На мен пък в този ред на мисли ми омръзна да чета упреци за това кого трябва да харесваме, какви изразни средства да използваме, с какво да се шегуваме и въобще всеки момент очаквам да изскочи Цола Драгойчева от политбюро, да размаха една показалка и да ни репресира.  Scream Laughing Може и на форумската клада да ни изгори.Sob
Хайде, със здраве!
Днешните Цоли са по-друг тип, по-рафинирани- само те могат да обиж... опс, да казват истината, ама ако им отвърнеш, реват, че са репресирани и се използва език на омразата срещу тях.

# 1 406
Нека да е лятооо, само да е лятооо...
топло и зеленооо като горски мъх.

ех, младост, младост!

# 1 407
  • SF
Есме, моля ти се, мислиш ли, че ни вълнува дали на теб ти е грозно масовото мнение.

И на мен са ми грозни някои неща, ама не идвам все да ви ги пиша.

Хм... Как ли точно да ти отговоря... Сега така излиза, че пиша, без да си ме питала, а като ме питаш, нямам конкретен отговор. Simple Smile
Писала съм хиляди неща във форума, без да си задам предварително въпроса дали ви/те вълнува. И сега така.
Що? Мене дали ме вълнува това, което ти си написала? Нито какво не идваш да ни напишеш?
Форум е това, Тифани. Не е частен разговор с тебе. Не съм ти седнала в хола, нито съм те накарала да ми звъннеш по телефона, за да те занимавам с моите проблеми.
 Щото, сега като се замисля, не ме интересува да си запозната с тях.
Въпросът "Знаеш ли колко ме вълнува?" може да бъде лепнат под абсолютно всяко едно мнение във всеки един форум, действащ на тази планета.

# 1 408
Може. Няма да споря, Тифани.
Гледах малко отгоре, отгоре. И пак мисля, както съм написала преди.

# 1 409
  • Вестерос
Допълних ти целият разговор. В началото на клипа е, върни и го виж.

Общи условия

Активация на акаунт