🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 359
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 410
  • На морето!
Данчо с тази пижама... не му прави услуга, не бих го съветвала да носи толкова описващи дрехи (и на битките за имунитет така лъсва).

# 1 411
Данчо с тази пижама... не му прави услуга, не бих го съветвала да носи толкова описващи дрехи (и на битките за имунитет така лъсва).
На битките за имунитет ходи с "водолазния костюм"

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:24 от elpi

# 1 412
Допълних ти целият разговор. В началото на клипа е, върни и го виж.
Видях го. Да, съгласна съм -Дая го кани в леглото си. И не мога да се шокирам.

# 1 413
Петър: "Айде, Дайче."
Даяна : "Ако искаш легни на леглото ми. Няма проблем, що да не вземеш да...кхххкхкхкх (смях) всичко кфгйфйг (нещо си, тук не се разбира.. аз го чувам да оправиш всичко за двама). Кой е това?"
Аз го разбрах "да направиш всичко както трябва". 🙂
Личеше си, че Даяна се шегува. Не е като да не е показвано досега, че по-плостите шеги ги намира за забавни. Принципно. Сега, че е подхвърлила тази реплика, няма да я съдя, разбира се.

# 1 414
Аз не разбирам поведението на Даяна.
Не е и нужно. За мен тя е евтина, а изказването и, че до сега си е губила времето е показателно.

# 1 415
Явно така се гради приятелство в днешно време - малко да се поотъркаме един в друг, после ще поспим в едно легло, после ще бъдем залепени един за друг и наистина ще станем приятели ...
Страхотен пример как да общуваме, ако искаме да 'успеем' в живота.

# 1 416
  • София
Той Даню ясен,ама да не притича и Кано по пижама и фенер Simple Smile

# 1 417
Петър: Отивам да видя Калоян...Joy

# 1 418
  • София
Петър не би чакал нито една жена в 02:00 ч. Grinning
Този човек явно никога не е бил влюбен (освен в себе си).

# 1 419
Скрит текст:
 Вижте видеото в края на статията...  
Скрит текст:
 https://ladyzone.bg/videa/btv-video/tajnite-signali-koito-si-razmeniha-dajana-i-petar-na-goreshtata-latino-vecher-video-snimki.html  
Какво каза тя?
"Ако искаш легни на леглото , няма проблеми", ли?

Видях, че сте го коментирали вече.... Не ми се е причуло.
Ама пак някои го приемат за шегичка и игра на актриската.
Повръща ми се от такива като нея.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 17:40 от Лайка

# 1 420
Петър: Отивам да видя Калоян...Joy
Дойде полунощ, каляската се превърна в тиква, Даяна се прибра в колибата и надена гащеризона, а Петър се сети, че има съпружески задължения.. 😅

# 1 421
Ама и Калата чака Пешо!
  Даню,Даню, изплиска легена! С тая пижамка,с висящо дъно,къде се бута в А група при Петраки?Особено след изпълнението с млякото?!Смешко.
  Силно се надявам Камелчето да си е обрала дисагите и лютениците и да има акъл да се махне от него!И мишмашчето върху плота в кухнята,да се вкисне !
   Как обаче се е допуснал да. Изтече толкова дълго клипче?

# 1 422
В промото дали правилно чух, че Мария оставя на Стоян да прецени дали да ходи на дуел с контузия? Видях назад, че стенограма има от Даяна с кой там от мъжете, но това на Мария ме фрапира - тя сякаш се изхлузва от фермерската си отговорност и изнудва Стоян сам да се прати на дуел.

# 1 423
Скрит текст:

Това последното видео не трябва ли да се излъчи днес??? Как е попаднало там 😒😀?

# 1 424
Скрит текст:
Аз пък викам какво е това видео и като видях си помислих, че е това от снощи. Оказа се, че е откъс от това, което днес ще дават. Как така ?? Много странно Grinning

Най-вероятно са качили това видео със спойлер, за да вдигнат трафика в лейдизон. Реално драмата с Дая си стана известна и сега е моментът да спечели медийната група повече от случая.

Общи условия

Активация на акаунт