Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

 • 91 628
 • 3 279
 •   1
Отговори

Анкета

Вашата финална четворка.Трябва да изберете 4 опции.

Опции:

* Гласуването приключено: нд, 22 ное 2020, 18:47
* Може да изберете максимум 4 опции.

# 30
 • Мнения: 2 247
Скрит текст:
violet318, не ти ли омръзна поне малко да се занимаваш с Дая ?

Много преди мен са писали как искат да видят Даяна като ратай.
Не е ли това тема за предаването Фермата и нейните участнцици?
Аз също искам да я видя ратай тази седмица.
Но ми омръзна да чета едно и също за нея написано от теб.
Благодаря за редакцията, хубав ден.

# 31
 • Мнения: 7 563
Няма по - голям от хляба.


За мен този човек си остава победител.
Иначе от останалите нямам фаворити.
Май остана едната ХВ, колкото и да е луда, винаги усмихната, поне.

# 32
 • Мнения: 126
Във финалната четворка вече виждам Митко. С тия имунитети явно ратай няма да стане, а пък за втори дуелист не вярвам някой да го избере, защото нали не е мъжко да избират слаб противник и така ще си добута кротко до финала.
На Даяна и е време да бъде един от трите стълба. Фермер или вице-едва ли, така че хайде ратай.
Стоян фермер със сигурност няма да стане, независимо от избора на Кустев и само да не са ратаи заедно с Милена на принципа "вас най-малко ви харесвам"

# 33
 • Мнения: 100
Абе защо толкова я нападате Виолет. Еми не харесва Дая и си го казва, годеницата била, не знам си какво, тук всеки е с пристрастия, но това не означава автоматично, че е някой от участниците или близките им. Както и да е, аз също искам да видя Дая ратай, за да излезе от зоната си на комфорт и протекцията на Данчо за малко. Освен това Калоян каза за Стоян, че досега не е бил фермер/вице/ратай и бил на курорт, еми за Даяна важи същото, само че не е на курорт, а по-скоро на някакъв ученически лагер според мен.

# 34
 • Мнения: 1 672
Няма по - голям от хляба.


За мен този човек си остава победител.
Иначе от останалите нямам фаворити.
Май остана едната ХВ, колкото и да е луда, винаги усмихната, поне.

Ей, бат Анго!
Биляна, абсолютно съм съгласна с всяка твоя дума.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:59 от cardu

# 35
 • Мнения: 11 682
Вече не знам кой искам да е финалист и кой да победи. Тоя пък Ангел как можа да падне от Калчо. И ся нъц фаворит.
Боби-хем искам, хем нещо...
Сякаш в стремежа си да промени мнението за себе си лееко лъсна циганското. Ама на фона на останалите мъже бих избрала него

От жените май  и аз ще наклон везните към Ваня, колкото и юхууу да е. Все пак е най заслужил да стигне на финала.
Благодаря за темата

# 36
 • Мнения: 321
Предвид, че моят фаворит Ангел отпадна, останаха Митко и Боби. Само в тях виждах морал, честност и качества, които могат да бъдат пример за някой.
Но!
Боби много ме разочарова с тази кавга с Милена и как изчака всички да се съберат, че да я нахока. То че не е мъжко, но и някак не е зряло.
Като искаш да кажеш нещо на някой дръпни го някъде и му кажи.
Това е много ясно изразено при хора, които искат да омаловажат стойността на някого, използвайки манипулация на общото мнение.
В семействата се среща при децата, които търсят родителско внимание.
Но Боби не е дете.
И да е бил прав, и да не е бил - не е това начина. Все едно аз сега да дръпна и Петкан и пред целия колектив, заедно с шефа да почна да го критикувам с назидателен тон.
С цел каква? Целта е да получиш одобрението на масата и да слошиж още 1 черна точка към образа на другия.
Подло е някак.
А това с откровенията си спрямо любовниците ... дори не ми се коментира ...
Така че Боби не излизе толкова 'мил и добър' за какъвто го мислех и за какъвто се опитва да се изкара.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 10:44 от violet318

# 37
 • Мнения: 856
Моля в анкетата да има опция "нямам фаворит".

# 38
 • Мнения: 91
Хепи Ванчела опита от всичко- дуели, ратайства, любовна тръпка, беше фермер, та по логиката на Кано има най-големи заслуги .  Във всеки сезон до последно съм имала фаворит, в този са неизбираеми и за съжаление нямам предпочитания, но със сигурност не желая да печелят-Надка, Кано, Мария, Пено, Данчо . Безразлични са ми чичко Мите, Стоян, Боби и Даяна, а Милена  много ме обърква с поведението си и по-скоро не искам да печели .

# 39
 • Мнения: 321
Много ми се иска да видя смелост в Митко и ако ще и с цената на това да загуби умишлено дуел за ратай, да 'излезе' на сцената. Да го видим като ратай, да има раздвижване в нещата. Има познания в много насоки и ще е интересно да се види и в този ъгъл.

# 40
 • Мнения: 7 563
От мъжете нещо ме спира, както бе писал някой преди мен, да съм за Боби.
Не ме питайте, не мога да кажа защо.
Някак ни го налагат от продукция, ако ли не, с всички е добричък, целомъдрен, праволинеен, дипломатичен.
А в същото време разказва с гордост как имал ергенско място за любовниците си. Не не съм пуритан, но не му е мястото там да споделя такива неща.
Бай Митко прави шоу, интересен персонаж е. Но! е персонаж. Никак не го виждам на дуел, освен ако не дегустират винО.

# 41
 • Мнения: 4 157
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus

Да видим развитията и обратите довечера.Simple Smile
Къде изчезнаха плъхчетата?
Какво ли се случи с Хармония?

# 42
 • Мнения: 1 206
Някой може ли да ми поясни под какво се разбира "протекцията на Данчо" към Дая? Не съм й голям фен, НО тя си печели битки за имунитет и въпросите за ратайство. Каква в случая е протекцията на Даяна. Разбирам Данчо да й прави точките на алманаха или той да се явява на битките за имунитет.
Честно понякога имам чувството, че гледаме различно предаване или просто някои като чуят някой участник да каже, че Дая е под протекцията на Данчо/Мария последно си спомням, че го каза/ го вземат за чиста монета.

# 43
 • Мнения: 10 698
Шокомен, според теб на коя жена й е по-лесно в живота - тази, която е сама и разчита само на себе си  или тази, която има мъж зад гърба си? Колкото и да съм феминистка, не мога да не се съглася, че it's a man's world. Отдавна го пишем това в темата, щом дори и Мара, дето все е  "ко, ко?" взе да се светва, ясна е работата. Ако Дая не се беше открила в някой мъж, щеше да последва съдбата на Поли, Дана, Жанет, Тонка. Отделно, с тези имунитети не е много сигурно колко правилно е отговорила, нищо чудно да я държат заради любовната нишка.

# 44
 • Мнения: 4 157
За протекцията, смятам, че чисто психологически тази близост ги прави неразделни в очите на другите и мнозина изпитват някакво притеснение да я изберат. Което е в минус за несмелите съфермери и плюс или наистина добра стратегия от страна на Даяна.
Спомням си точно Ваня като обмисляше избор на ратаи и спомена, че (не цитирам), няма как да избере Данчо, трябвало и Дая...нещо подобно.
Те два месеца са като ваденки, някак инстиктивно всички се притесняват да ги разделят. Като приемем, че жената е нежния пол и е под "грижите" на мъж/съпруг/приятел. Това е. И няма общо с имунитети. За историческите въпроси много често е тото, не винаги е въпрос на знания Wink Едва в индивидуалните битки евентуално Дая би се изявила самостоятелно, а те този сезон са много вяли. Но и там имунитет взимаха Надя и Мария. Единствено на стълба е спомена ми, но и тогава имаше все още избор между жените.

Общи условия

Активация на акаунт