🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 152
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 3 255
Честно не разбирам какво дъно да е Даяна, мен ме кефи че ги върти двама. Нито има ангажимент към някой, нито нищо. Нито възприемам държанието й като предлагане или поне не в лошия смисъл.
Е как да няма ангажимент? Нали имаше приятел? Или като влезе в шоуто, изведнъж е решила, че няма? Последно?

# 3 256
Признанието на Боби за циганския му произход беше и тактически ход - подсигури се всичките му посестрими и побратими да гласуват за него. Това си е сериозна цифра

Е те пък все Фермата гледат, че и го подкрепят - успелият им побратим!?! Дали следят предаването изобщо?

# 3 257
  • Другата България

Боби и Нина.
Не можах да навържа, то прякори да искаш! Joy

Аааа, не!
Дъното там е едно, и е Надка Пепелянкова.
Даяна е всичко друго, но не и дъно, играе си играта момичето на любовния фронт и си търси кой да я заведе до финала.
Продължавам да смятам, че ако беше започнала още от самото начало офанзивата с Петър, никой нямаше да я осъди, напротив.
Що ѝ трябваше да се слага на женен, или почти мъж - .
Да я влачи до финал е едно, ама другото не беше ОК.
И последвалото ѝ поведение не беше ОК, и реакцията по време на Камелия не беше ОК, след нея също не беше ОК, а пък като схвана, че може да направят кекс с орехи и стафиди с Аполон Джизъсов, пък съвсем не беше ОК предвид обръщането на плочата с "приятелството".
Но най-вече не беше ОК мятането на врата на ДанЮ Богатия веднага след като стана от леглото на Аполона.
Ей това вече съвсем беше
Ама това вече го дъвкахме, дъвкахме, та даже я изплюхме.
След ситуацията тази седмица "вината" вече си е изцяло у ДанЮ.
Ако след видяното продължи да се унижава, и най-вече след "разкаянието" и сълзите, адресирано УЖ до Камелия, то ДанЮ май ще се приземи до Надка на дъното.

# 3 258
Той Богатият се разкая, ама на Дая стаята подреди, че и китки икебана нареди! Ей, и рима докарах Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 259
  • Буркина Фасо
слушайте ква поетеса е силиконката.  по бТВ - Папараци. Smiley
малиииии .......

# 3 260
  • Варна
Честно не разбирам какво дъно да е Даяна, мен ме кефи че ги върти двама. Нито има ангажимент към някой, нито нищо. Нито възприемам държанието й като предлагане или поне не в лошия смисъл.
Е как да няма ангажимент? Нали имаше приятел? Или като влезе в шоуто, изведнъж е решила, че няма? Последно?
Каза че са разделени.

# 3 261
Признанието на Боби за циганския му произход беше и тактически ход - подсигури се всичките му посестрими и побратими да гласуват за него. Това си е сериозна цифра

Е те пък все Фермата гледат, че и го подкрепят - успелият им побратим!?! Дали следят предаването изобщо?
А, не бе, вечер като се върнат утрепани от работния ден, имат сили само да хапнат и да си легнат...никаква Ферма.

# 3 262
  • Тра-ла-ла
Той Богатият се разкая, ама на Дая стаята подреди, че и китки икебана нареди!  Stuck Out Tongue Winking Eye
От ик-ебана дървесата ги боли Musical Note Joy Имаше една такава идиотска песничка Joy

# 3 263
  • Варна
Щяло да има промени в правилата от понеделник. Кой знае какво пак са измислили.
еееее в плюс за едни и в минус за други та нали протежетата трябва да се тласкат към финал.....Не ми се мрази,че все пак е някакво чувство,но и не обичам,а за харесване не се напъвам то няма и кой де,но ми е най безразлична Надя и недоузрелия Калоян..

Сега, понеже много приказвате всички за това гласуване, ще вземат да го махнат и тогава ще го духаме ние.

# 3 264
  • Варна
Не виждам за какво неуважение говорим?
Жената си прави кефа, както казах, след като няма ангажимент към никой не виждам какъв е тоя другарски морален съд.

Даяна???

# 3 265

След ситуацията тази седмица "вината" вече си е изцяло у ДанЮ.
Ако след видяното продължи да се унижава, и най-вече след "разкаянието" и сълзите, адресирано УЖ до Камелия, то ДанЮ май ще се приземи до Надка на дъното.
А, не е много сигурно, един такъв изоставен рева в ББ, та накрая даже и спечели от съжаление...

# 3 266
# 3 267
Не виждам за какво неуважение говорим?
Жената си прави кефа, както казах, след като няма ангажимент към никой не виждам какъв е тоя другарски морален съд.

Даяна???
Даяна, или мама, баба, сестра, приятелка.

Очаквам още някой от семейството да ми обясни колко е прекрасно жената да си прави кефа, и колко е невинна и красива .
Мъжете са виновни, че се връзват . И колко е нормално да се сваляш на всеки, защото си млада и свободна ,и друго всъщност няма какво да правиш.
И аз даже не трябва да коментирам, защото завиждам.
И трябва да уважавам избора й , защото тя е избрала да се занимава със висене по вратовете на мъжете. Да е приятелка с тях става въпрос.
Аз знам, че има такива жени, но не ми обяснявайте, че е прекрасно и нормално.
На мен не ми допада, късмет Ви пожелавам с такива приятелки, колежки , комшийки😁

И не ги съдете другарски и морално, ако Ви налазят мъжа, те не са виновни, само си правят кефа😁

# 3 268
  • Варна
И не ги съдете другарски и морално, ако Ви налазят мъжа, те не са виновни, само си правят кефа😁
Joy  Тез' мъже не моем ги опази..

# 3 269

Общи условия

Активация на акаунт