🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 314
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за темата!
Надявам се на една по-ведра седмица, но нищо не предвещава такава.
За Кустев чак ми дожаля днес, много хейт от зрителите. Дано му върви с ресторанта все пак.
В тв ли му сервираха зрителната любов?
Той как се държа?

Не, чел е във фб по-скоро. Много е подвил опашка. Изводът му бил, че трябва повече да си затваря устата.

# 106
  • London
Хепи Ванче да не спечели накрая? То и приказката за отхвърлената стара мома също води до вот.... Иначе според мен заслужава финал заради двата дуела, а сигурно ще има поне още един дотога та....

Притеснявам се само после Пешо да не изхарчи парите и пак да се направи на влюбен....дано не е толкова глупава, но за жалост нещо ме съмнява да може да разсъждава като стане дума за мъж.

Добре е, че е взел поуки Кустев, а не като други да почнат да вирят нос.... Аз все пак не мога да кажа, че не го харесвам. Бих опитала храната в ресторанта му....

# 107
  • София
Конкретно за фермата аз виждам победителя в първите кадри ,дори без да са си отворили устата.Вероятно,защото изключая трети сезон,на мен ми е безинтересно.Тази година веднага посочих Борислав.
Така че гласувам за него,а с нежелание -за Петър,две жени-Ваня и Дая.

# 108
Благодаря за темата!
Надявам се на една по-ведра седмица, но нищо не предвещава такава.
За Кустев чак ми дожаля днес, много хейт от зрителите. Дано му върви с ресторанта все пак.
В тв ли му сервираха зрителната любов?
Той как се държа?

Не, чел е във фб по-скоро. Много е подвил опашка. Изводът му бил, че трябва повече да си затваря устата.
По-скоро да внимава какво казва, той нека си я отваря устата. И да не се прави на такъв, какъвто не е , защото излезна въздух под налягане в един момент.

# 109
  • Варна
Фаворитите ми са: Петър - Данчо, Мария - Надежда.

# 110
  • София
Абе това Юху какво всички взеха изведнъж да го подкрепят? Била най-заслужила от жените. С кое?

С това, че на 40 години се възприема като Хепи Ванче, а не като Ваня Илиева. Laughing

На пясъчника сигурно е много популярна - кралица на люлките се води, сто процента.

Направо уцели в десятката с това изказване! Simple Smile

# 111
  • USA
Няма да се включа в анкетата,защото финалната четворка ми е безразлична.Смятам обаче,че ще спечели мъж.Боби,Калоян и Данчо като най-големи претенденти.
От жените и като най-малка лошотия,бих предпочела Ванчето.Мария също е опция.

Кустев го харесвам(в началото не беше така).Той беше моят фаворит победител.

# 112
Не виждам другите да са по малко инфантилни от Хепито. Събиране на групички и мачкане на по-тихите..ехо нещо ми бие на гимназия . Не поемане на никаква вина за нищо и оравдаване със всякакви неща. №0 годишни мъже се готвят тепърва да се вихрят сред фенки. 40 годишни мъже , се влюбват (лудо)във всяка по-засукана която прехвърчи.
Държанието на Ваня не е инфантилно в медицинския смисъл на думата. Опитва се да покаже на света , че въпреки годините си не е отрудената , вечно уморена лелка , кисела и вкисната като Надя, или станалата циник  Милена , или прибралата си в нощното шкаФче женствеността  Мария. Това и е необходимо , за да се размножи..понеже го иска вътрешно. За целта обаче,(привличане на мъжи екземпляри желаещи и бъдещи деца) не иска да показва "стареенето " си и малко пресолява нещата . Бе прекуцва , да си го кажем , но навярно това и е виждането за млад и безгружен човек

# 113
  • София
Нямам фаворити за финалната четворка.
Като видя кои са истинските 4 финалиста, може и да си избера някой от тях. Но сама да посоча четирима- не мога.
Нито един от участниците не ми харесва дотолкова, че да го предпочета пред останалите. Голямо разочарование е този сезон.

# 114
Аз пък мисля, че във Ваня няма нищо инфантилно, нищо. А позитивизмът, който се Опитва да излъчва, е чиста поза. Убедена съм.

# 115
Аз пък мисля, че във Ваня няма нищо инфантилно, нищо. А позитивизмът, който се Опитва да излъчва, е чиста поза. Убедена съм.

В нея като цяло няма нищо. Алкохолът, а може би и друго, са ѝ дошли по някое време в повече и от там... в много хора няма човек.

# 116
Според мен миналата година беше по-добре като имаше дуел за фермер на седмицата. И ако тази беше така, 'сезона е наш' нямаше да изглежда толкова безкраен.

# 117
Според мен пък не е удачно да има нов дуел, след като предишният ден е имало продължителен и тежък такъв. И то се видя миналата година как на победителите им липсваше мотивация, защото бяха изморени.

# 118
Да, ама с гласуването пък всеки път наказват по-недолюбвания от групата участник.
В четвърти сезон също беше с дуел, преди това фермер ставаше посоченият от отпадналия на дуела. И пак беше наказателен изборът, разбира се. Все посочваха човек, който да успее да "отмъсти" някак на победителя, ако може, безценно. Joy

# 119

В нея като цяло няма нищо. Алкохолът, а може би и друго, са ѝ дошли по някое време в повече и от там... в много хора няма човек.

Това за алкохола предположение ли е или факт, който съм изпуснала? В лице много измъчена ми изглежда, но допусках, че й се е състарила кожата от живота и работата по вода и на слънце.

Общи условия

Активация на акаунт