🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 112 603
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Сега като го няма Кусти кой ще им готви или ще го вкарат пак да сготви за вечерята.  Аз се надявам да вземе Даяна, за да се приземи окончателно Ванчето. Така ще има някакви шансове за победа накрая. Покрай него беше непоносима.

# 421
Значи, аз ако съм мъжът на Мария, няма да я посрещна с хляб и сол след тия истерии за Кустев. Честно казано, щеше да ми е много обидно.

Ама, иначе Мария много говори за Даяна, но и тя не е толкова праведна...

Какво е общото между двете? Между Кустев и Мария нямаше прегръдки в леглото, целувки по пръстите, разменяне на карти с уста и романтични вечери. Честно ли за дето най-емоционалния човек вътре - Мария, се е разплакала, сега вече Илиян и Мария са новата афера. 😂
Най-близкия човек на Мария беше Надя, която я разочарова много и е нормално излизането на единствения човек, в който вярва и му се доверява, да предизвика такава реакция.

Явно жените тук нямат близки мъже приятели в истинския живот, жалко. Както и преди съм казвала - имаме претенции за широкоскроеност и съвременно мислене, ама не съвсем. 😂

Напротив, имам близки приятели мъже, а и мъжът ми има жени. Но не бих ги прегръщала, не бих им висяла на врата, не бих ронила крокодилски сълзи, не бих спала в едно легло с тях, нито пък бих им дала да ме масажират гола. Има някаква мярка и някакво пазене на достойнството на партньора. Ако някой каже, че ще му е приятно да гледа половинката си в легло с друга (друг) и да слуша излияния като тези на Мара, няма да му повярвам!

Ако тези излияния бяха за жена, щяха ли да са проблем? Не казвам, че Мария е много праведна, ама няма никаква прилика между отношенията ѝ с Кустев и тези на Даяна и Данчо.
Не мисля, че прегръдката е нещо чаак толкова интимно. Както бих прегърнала приятелка, така бих прегърнала и мой приятел от мъжкия пол. Никаква разлика не виждам.
А и при всяка двойка е различно - някой не ислат половинката им да има каквито и да е отношения с другия пол, други приемат приятелства като тези между Мария и Кустев.
Тези хора все пак са 2+ месеца заедно без прекъсване. Като си намериш близък човек все ще се случи да го прегърнеш в някакъв момент.

# 422
И тук идва вечният въпрос- съществува ли прятелство между мъж и жена истинско , без нито единия (най-често мъжът) да не я е харесвал поне малко като жена . Изключвам приятелства от детските или младежките години , приятеля на някоя най-добра приятелка с който сме си станали близки(семейни приятели) .
Аз лично много години твърдях и спорех ,че да - съществува. След което разпитах всичките си добри приятели от мъжки пол, и всеки призна , че са му минавали разни романтични мислички , но след като са осъзнали , че няма да се случат, са решили да не развалят дружбата .

# 423
  • София
magdalenatar, ако беше за жена щеше да е друго. Не са ми толкова либерални разбиранията, че да ми е все едно, дали мъжът ми се гушка с друга жена, пък било то и приятелски. Наречете ме ретроградна, обаче нашите семейни отношения не са чак толкова освободени. Традиционалисти сме.

Освен това от прегръдка до прегръдка има разлика. Тези между Кустев и Мара не бяха просто потупване по гърба. Не твърдя, че е имало еротика или нещо подобно, поне не на съзнателно ниво. Но минаха малко мярката. Не ме разбирайте погрешно- не съм морализатор и няма да ги заклеймя като прелюбодейци. Но твърдя, че поведението на Мара най-вероятно дразни мъжа й. И най-вероятно обърква децата, докато гледат майка им.

Дори и да не се съмнявам, че има някакви щения, пак не бих искала мъжът ми да интимничи с приятелки. Някак като навлизане в територията ми бих го приела.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 18:17 от Клер

# 424
  • София
Ами защо да не съществува?

Някои от най-добрите ми приятели са м.р.

Не мисля обаче, че има място за сравнение с това в тв риалити. Във фермата, особено в тази ням приятелства. Само нагаждания виждам аз.

# 425
Дана, видях ти сторито в инстаграм. Ангел да не те е направил селска мома ? Joy
Прати поздрави на човека от нас. Blush Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 19:18 от Анонимен

# 426
  • Варна/Лондон
Гледах повторението и ви изчетох. 😁Всичко е казано, но да хвърля и аз една стреличка по Надя. Пак за пореден път  да дотича милата при фермера на седмицата за да наклепа някой, но този път не и се получи, оказа се баш фермера сгазил лука. 😁Милата, чак запецна, като разбра кой е извършил това светотатство да хвърли шубата на земята. А колко беше доволна, като намери повод да накисне някой. Абе, гаднярка.

# 427
  • София
Ами защо да не съществува?

Някои от най-добрите ми приятели са м.р.

Не мисля обаче, че има място за сравнение с това в тв риалити. Във фермата, особено в тази ням приятелства. Само нагаждания виждам аз.

Не знам на колко години си. Но моят опит показа едно - най-добър приятел ти остава мъж, докато не се ожени или не си хване сериозно гадже. Тогава вероятностите са две - или се сприятеляваш с гаджето и ставате семейни приятели, или забравяш за този приятел. При първият вариант вече не си позволяваш някои неща, които преди си правила с приятеля си, защото иначе ще се мине към вариант 2.

# 428
Дана, видях ти сторито в инстаграм. Алгел да не те е направил селска мома ? Joy
как можем да го видим?

# 429
  • София
Клер, на достатъчна възраст за минали вече женения, а при някои и разводи съм. Но и не знам за какви неща да си позволявам говориш. Ако говориш за интимни прегръдки и събуждания с рев по телефона посред нощ - това и с приятелките си не съм си позволявала. Освен ако някой не е умрял де. И не съм се сприятелявала особено с техните жени, нито те с моите мъже. Говоря за приятели, с които сме израсли.

Все едно, това вече е кой каквото разбира под приятелство. Не е по темата.

# 430
  • London
И тук идва вечният въпрос- съществува ли прятелство между мъж и жена истинско , без нито единия (най-често мъжът) да не я е харесвал поне малко като жена .

Може, но то обичайно не е от рода на ''най-добро приятелство''. Имала съм приятели момчета, но не са ми били многоооо близки. Единствения път в който имах приятел с който в крайна сметка бяхме доста близки накрая се стигна някак до целувка.... после се върнахме на приятелството, но факт мераци е имало някакви макар и не достатъчни.Laughing

# 431
Според мен може и да съществува приятелство между мъж и жена.Но не се галят и натискат .И не спят в едно легло.

# 432
  • Варна
Този сезон удари дъното, лицемер до лицемера, един от друг нелицеприятни, да ти се доповръща от фалш, определено ще бъде запомнен като Фермата с най зле скалъпеният сценарий. Гледам с превъртане от горе отгоре. Калоян гвардееца има спешна нужда от наритване.

# 433
Качили са видеото с имитациите на Дая и Боби. Голям кеф, два пъти го гледах Joy

https://fermata.btv.bg/videos/bobi-i-daja-razmenjat-rolite-si.ht … KAdyMI7pBQy1dQeSE

# 434
Дана, видях ти сторито в инстаграм. Алгел да не те е направил селска мома ? Joy
как можем да го видим?

АКо имаш и ти инстаграм можеш да го видиш.
Беше просто снимка на тях двамата, нищо особено. По точно тя си е снимала обУщата и се вижда Ангел при нея. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт