🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 927
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 450
Аз имам един закъснял въпрос, ама... на Стоян дадоха ли му колагенче след двубоя или не му дадоха? И ако не му дадоха, защо? Каква е тая дискриминация? Grinning

# 451
  • София
Старае се Мария, не мога да и го отрека.

# 452
Чичака ме дразни с този диаУект! Превзема се просто, не, колко си е селчо, той още по се прави!

# 453
Да знаете, че Фермата ми е любимият сериал в този сезон - ситком, драма, романтика и трилър в едно Joy

# 454
Човека е педант. Иска всичко да си е бутнато като хората.

# 455
Двата коча оградили русия вожд - ратаи измисли ли.

# 456
Надя: Жените, които останаха, не ме превъзхождат по сила. И по умения.
Е, то никой не умее наистина така да си пуска отровата. Всеки ден трябва да изкарва от себе си по лъжичка злоба, инак може би не й е хубаво отвътре.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 21:18 от Анонимен

# 457
Чшшшшш, някой видя ли как Калоян повдигна Стоян и го заби в земята като пирон :O :O :O :O

# 458
Не искам да съм ратай Cry     Joy

# 459
  • Sofia
Дая ако е ратай може ли да отиде на вечерята? Или остава за Ванчето. Grinning

# 460
Не искам да съм ратай Cry     Joy

Само ще цитирам една честа реплика на Краси Радков:
"Емии, тя тая работа не е като оная работа." Grinning

# 461
Разбира се, че нарочно вкарва диалекта Митко. А на мен този диалект ми е любим, няма какво да си кривя душата. Heart Eyes
За камъняка си е прав, и на мене не ми харесва как ги редят К и П. Последните двама как се подиграват на Ваня, все едно гледам деца на 15 години, не почти 30-годишни мъже.

# 462
  • Другата България
КалояНКА Червенобузова и мъжа Й дълбаят дъното с подигравките към Ваня, за пореден път.
Някакви двама недорасляци, със самочувствие на великани, а всъщност мижитурки.....

# 463
Уф, туй Даянче вече направо не се трай. с кво се различава от Стоянчо. Крие се по кюшетата и гледа да мине между капките. Досега късметът и беше на нейна страна, убедена съм, че историята не и е сила.

# 464
Интересен избор на Мария, харесва ми, че не се повлия от Надя. Чудя се дали всъщност не иска да се срещнат на арената

Общи условия

Активация на акаунт