🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 219
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Данчо с много жалка реакция. Никой не му е длъжен да се съобразява със семейния фермерски статус. Даяна доволна, мухльото мрънка. А рева преди 5 дни за Камелия.

# 466
Не понасям такова пренебрежение, каквото всички демонстрират спрямо Стоян! Много е грозно, да, и той беше малко мъжка клюкарка, но...!

# 467
  • Другата България
Значи научих, че Асен си е тръгнал заради Милена.
Не защото беше пълен аутсайдер, не го харесваше никой нито от жените, нито от мъжете - освен Милена, побутваха го, не го искаха никъде, пращаха го ратай, подиграваха му се, включително и самата Надя.
Но понеже трябва да е виновна Милена и за това, тя е!

# 468
  • Тра-ла-ла
Ваня и Милена по отделно за 1 ден ще наредят повече камъни отколкото двамата недорясляци

# 469
имам усещането, че при избора на вице-фермер основият въпрос е " с кого искам да спя във фермерската къща" - ни мисъл, ни стратегия

# 470
Мария ми харесва гримирана и издокарана!

# 471
Много са тъпи Д&Д, да беха гласували за Стоян, ама, не, с "готините" и те, тъпаци големи са и двамата. Сега от Даню - претенции, смешник. Надявам се и на дуел да я прати Марето.

# 472
Браво, Марче!
Мъжка постъпка.
Време беше Дайчето да стане ратай.
Данчо имал перфектни взаимоотношения с Дайчето.

# 473
Чшшшшш, някой видя ли как Калоян повдигна Стоян и го заби в земята като пирон :O :O :O :O

Явно са демонстрантите.

# 474
Оо, Пеп и Дай ще се засичат в обора!

# 475
Мария готви с цигарата 😀

# 476
Овчешка тоалетна ... (да се разбира обор) Grinning

# 477
Овчешка тоалетна ... (да се разбира обор) Grinning
Ама това тоалетна ли е, лелее!
Ми, който гледа отскоро фИрмата!

# 478
Ох, честно да си кажа хич не ми се гледа сапунката между Даяна и Джепето... много нагласено и измъчено
Въобще ми доскуча вече предаването, не виждам реално какво можеда се случи, което да бъде интересно, а не предвидимо на този етап
Може би някой екшън между Мара и Надка ще е забавно да се види, последната е мега анти

# 479
  • Другата България
Значи, Даяна стои с гробовна физиономия срещу Данчо и мрънка: "Не искам да съм ратай....не искам да съм ратай....".
Даяна пред камера :"Много ми е важен имунитета, не искам да мия чиниите на всички, става студено, искам да си спя на топло в леглото...."
Даяна след избора :"Е, доволна съм, искам да се видя без Йордан, 11 седмици съм залепена за него, време е да сготвя нещо..."
Офффф, аман.
Йордан пък с тази драма след избора на Даяна просто е за подигравка, за нищо друго.

Евала на Мара.
Браво!

Общи условия

Активация на акаунт