🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 491
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 960
  • Другата България
Значи мъжете правят комплименти на жените, и Петър към Калоан : Ухаеш страхотно".

# 961
  • Вестерос
Данчо драпа към Даяна. Даже я ревнува и го казва директно. Моля ви кажете ми, че Камелия е спряла да се унижава и му е била шута вече...
И най-сетне призна, че  е влюбен.

Онзи цирк от преди седмица го забрави много бързо, егаси...Rolling EyesRolling Eyes

# 962
  • Тра-ла-ла
Аз продължавам да си мисля, че Ваня не е влюбена в Петър. Съвсем нормално си реагира и даде обяснения по темата. Може много да го е харесала, но не и влюбена.

# 963
Дайте спойлер как се развиват нещата навън, вече! Моля ви! Може и на ЛС!

# 964
  • Тра-ла-ла
Много му отива на Калоян да е с грим Joy Естествено му стои. Не като на траверса

# 965
Единствено ми жал за Ваня, защото Петър я подведе с поведението си. Но тя, пък запази достойнство в този момент. Иначе всички са свободни хора, освен Данчо. Той има някаква морална отговорност към човека, когото е седем години. Донякъде му като възмездие за лекомислието и лекотата, с която зачеркна жената до себе си.

# 966
Значи мъжете правят комплименти на жените, и Петър към Калоан : Ухаеш страхотно".
на това се смях с глас. Не знам за другите, но от Калоян нищо не става. Просто момче, изтъкано от клишета.

# 967
Даяна - дъно...а толкова я харесвах в началото.

# 968
Даяна: Искам да ми е хубаво. Защо всеки път трябва да се чувствам, че на някой ще му е зле?

🙄😕🤨

Време било, да мисли аамо за себе си, да е хубаво за нея...щото досега беше друго....боже нагло, та нагло

# 969
На Даяна как й светнаха очите...
Интересно дали ще покажат на Данчо видео от вечерта Joy
Ще спестят един инфаркт.

# 970
Колко грозно преиначиха всичко за Ванчето.

Не знам защо Петър, Калоян и Мария си мислят, че Ванчето е болезнено влюбена в пилотчето. Да, тя може да го харесва, ама каза, че й липсва като приятел във фермата, а не че го иска за гадже. Много гадно се получи как ги чу, когато й се подиграват. Не знам как Мария ще я гледа вече в очите.

# 971
  • Вестерос
Ооох, неее... Петър си изправя косата с преса Joy
Вярно ли? Grinning Grinning Grinning  Хахахаха още по-смешен ми стана.

Ау най-красивият мъж бил, голямо превъзнасяне сега ще ни чака.

# 972
Дожаля ми за Ванчето, много ми дожаля. Колкото и да е досадна, не може така да се подиграват с нея. Отношението на гей-двойката си беше чиста гавра.
На фона на огорчението на Ванчето, вълненията на Даяна са ми направо нелепи. Но да видим до къде може да падне сценарият.

Калоян е толкова закостенял и ограничен в мисленето си. Че бащата има вина за възпитанието му, има, но и майката е за бой, че е допуснала такова отношение към себе си, което така жестоко да деформира детето и.

Някой може ли съвсем набързо да ме ориентира на коя дата е бил дуелът на Милена, в който тя отпадна? Гледам сравнително отскоро и би ми било интересно да го изгледам. Благодаря!

Виж на първа страница има статистика. Милена отпадна в началото, някъде 3-4 седмица.

# 973
  • На морето!
Много хубава двойка за Даяна и Петър, да ги бяха събрали от старта, за да ни дадат шанс да гледаме Фермата, а не семейни драми!

# 974
Даяна си изгубила времето..лелелеле-лелелел..!

Общи условия

Активация на акаунт