🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 115
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 095
Тая е голям боклук...

# 1 096
Дайчету към Данчо - аз съм огледален твой образ.
Дайчету към Петър - аз съм огледален твой образ.

Във филма “Булката беглец” героинята на Джулия Робъртс яде яйцата си на закуска така, както ги предпочита мъжа с който има връзка в момента . Когато осъзнава, че липсата на собствено мнение и самоуважение е причина да бяга от реалността и да търси несъществуващи принцове-успява  да намери себе си, партньора си и да се ожени .
Та, Дайчето е същинска булка- беглец, защото твърде много го играе огледало и не е наясно със себе си.  Затова са и тези “ шизофренни” прояви- днес си ти, утре друг, пък в сряда и двамата ви мразя .

# 1 097
  • Другата България
Даяна : "Мисля, че Петър приземи самолета си на най-точното място, което можА да открие в мен.
/Мннне. Или пък не го видяхме това със самолета. Дано го е приземил после, самостоятелно, че иначе не ми се мисли за Кано..../.
Не знам, този човек къде беше два месеца?
/При Кано, как къде?/
Аз къде бях два месеца?"
/В кревата при ДанЧ, на строежа около ДанЧ, на врата на Магесников, при ботушите му..../

# 1 098
  • Mediterraneo
Ако Опосумите бяха идиотите, за които ги мислим, утре щяха да пуснат кадрите от вечерта на гълъбчетата на Данч. Като ще е драма, да е драма! Да му пуснат да види тази прекрасна, ненагледна Дайче какви ги свърши. По- скоро какви не ги свърши заради камерите. 100% Пепи изцапа гащите, след толкова дни въздържание и поведението на Дайче...

# 1 099
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 64 (18.11.2020)

# 1 100
  • Варна/Амстердам
Покрай тези "кубински" страсти забравихме да коментираме кого ще номинира Марето.
Някой ако има спойлер за дуела и отпадналия, няма да му се разсърдя! 😁
nana77? 😇

# 1 101
Сценарият не знам на Мирон ли е, на друг чичак в криза ли, но самите Петър и Даяна бяха като вдървени, ама не от превъзбуда, ами им беше нелепо и смешно. Аз това видях.

# 1 102
ДанЧ
и Дая имат мн.интервсна размяна на думи в профила й в Инста, под снимката с едно куче, на което се търси име

# 1 103
Още на вечерта с плакатите Петър се усети, а трябваше и Данчо да се усети.
Пернишкотото Акапулко ми стана хит 😁
Обаче в началото на играта е имала интерес към Петър.

# 1 104
  • София
Покрай тези "кубински" страсти забравихме да коментираме кого ще номинира Марето.
Някой ако има спойлер за дуела и отпадналия, няма да му се разсърдя! 😁
nana77? 😇

Раничко е още. Но утре вечер или в петък сутрин ще има.

# 1 105
  • Тра-ла-ла
Дано утре видим  И театралните трансформации на Милена и Калоян. Далеч по-интересно ми е.

И как Петър ще разкаже на Калоян за вечерята и впечатлението си от Даяна. Дали като двама пухльовци пак ще се подиграват зад гърба на другите и ще им намират кусури?!

# 1 106
  • На морето!
Слава Богу Даяна ще излезе още тази събота, явно ще е женски дуел, а тя е най-слабата от жените, така че в събота ще я отупа Милена и ще се свърши тая сага.

# 1 107
Дайче, кака, вземи изяви лично мнение и заявка за идентичност. Стига чака̀ да те водят кат панаирджийска мечка.
Даяна е красива жена, за много мъже това е предостатъчно, затова и тя няма идентичност и е безлична. Тя се залепи към първият мъж, който й каза, че е красива, нищо, че не го харесва.

Не мога да разбера защо избора на Мария ще е "драматичен" (от промото). Тя и Калоян пискаха непрестанно, че всеки трябва да мине през всичко във Фермата. Сега е дошъл момента  Дая да ходи на дуел.

# 1 108

ЗвИздътъ Даянка мн чувствителна бе 😂😂😂

# 1 109
Слава Богу Даяна ще излезе още тази събота, явно ще е женски дуел, а тя е най-слабата от жените, така че в събота ще я отупа Милена и ще се свърши тая сага.

И аз смятам, че тя излиза защото се е развихрила във Фейсбук и трие коментари дето не ѝ се нравят

Общи условия

Активация на акаунт