🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 372
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 185
Даяна е хубава на фона на Надя и Мария. До наистина хубава жена, Даяна ще е доста мъжка .
Не е огън момиче, колкото и да й се иска.
Завиждам , то се подразбира.
Жанета беше по-на сърце на Петър, ама като я няма, и Даяна става.
Двама кавалера се трепят за нея, викате... страшна работа,голяма гордост,  'фани единия, удари другия😁

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 06:53 от dany_nik

# 1 186
Даяна е хубава жена за мен (само тялото и е много кокалесто). Мисля, че го играе малко захласната от Петър. В разменените роли с Боби, се видя как изглежда отстрани като виси на врата на Данчо и реши да си изчисти имиджа на свободна жена, която може да флиртува с всекиго.

# 1 187
Очаквах да видя танци ...
Гледах две тръстики, огъващи се на вятъра...Даяна от време на време одобряваше "добре" ," браво", " идеално"😁
Тя уж е танцувала в клуб ( (ОБЛЕЧЕНА ), колеблива ще да й е била кариерата на танцьорка, като гледам как се гънеше😁

# 1 188
Не можах да спя от вълнения,Пепи заложи Данчо на дузпата а актрисата му я би.Ангел беше прав за Даяна  че е влюбена в Петър.По добре да не излиза в събота да гледаме драма ,ако е нагласено предаването не биха я изкарали.Но като цяло се превърна в индийски филм не фермерско предаване.

# 1 189
Всеки от нас е бил, поне веднъж Даяна или Ваня, така че сега от позицията на времето не ми е трудно да бъда по-снизходителна към Дая. Не е престъпление да си повърхностен на тези години. Не ми допада като персонаж, но нищо толкова зловещо не е направила. Ми за съжаление това си е част от живота - предателство, раздяла, ревност и т.н. Май, не искам да съм съдник на никого. Толкоз за Даяна, смятам само да я наблюдавам, без да я коментирам. Не си е намерила още мястото под слънцето. Гадно, когато има намесени други хора, но и това не е болка за умиране, в края на краищата Данчо и Петър нараниха други хора, единият пряко, другият, уж неумишлено.
За режисурата на снощната вечер, смятам че е нагласена само вечерята, не мисля, че са казали на Петър кого да избере или на Дая да го играе влюбена ученичка. Неестествеността в поведението им идва от това, че имат оператор в близост. Никой от нас няма да се чувства свободен пред камера, нормално е да си вдървен. За Дая трябва да е по-лесно, но понеже като цяло не и се отдава актьорството и тя не изглеждаше естествена.
Даже ми става вече жал и за нея. Сама се насади на пачи яйца, не си изпипа сценария, дет се вика играта я надигра като при Кустев. Ако беше запазила наистина приятелско разстояние, сега това с Петър си е напълно нормално. Ако беше се огледал в друг свободен момък, но не се получиха нещата от нейна страна и го остави, заради Петър, ми пак нямаше да ми направи впечатление. Не живеем в ориента. Дразня се на грозните отношения между хората, да обиждаш, да се подиграваш, да унижаваш и мачкаш и това да го намираш за нормално.

# 1 190
Дана,един напълно страничен въпрос имам аз.
Какво мислиш за ситуацията в Левски, за Наско и Тити и трябва ли да има мач тази събота.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 09:59 от Bengun

# 1 191
Любимата сценка снощи ми беше Даню с пироните Joy
Абсолютен глупак!
Напълно си заслужава Дидка да му е "приятелка" Joy

# 1 192
  • София
Оставете дали е Дана или не, със сигурност раздвижи доста темата 😁 Аз поне снощи доста се забавлявах на тази траги-комедия, предпочитам тея циркове пред злобните подмятания на Надя и Милена, например.

# 1 193
Ама той Пепи танцува по-хубаво от танцьорката!
Сигурни ли сте, че Дая е танцьорка?
Ами хубава двойка са.
Нека Дая се откъсне  най сетне от селяка Даню.

# 1 194
На мен пък ми стана жал за Ванчето. Е, там като хранеше кученцата и ги слушаше как й се смеят.
Тя, според мен, е чиста душица. Замръзнала е малко във времето, в тийнейджърските си години, но е добър човек и не заслужава това което й се случва.

# 1 195
Те хубава двойка, ама Дайчето се пробва на всички мъже, кажи речи...както се майтапят във ФБ, жената на чичо Митко взела да се притеснява...

# 1 196
Те хубава двойка, ама Дайчето се пробва на всички мъже, кажи речи...както се майтапят във ФБ, жената на чичо Митко взела да се притеснява...
Ама то си е за притеснение. Митака освен , че сигурно може да танцува има и имоти, и добър занаят...

# 1 197
  • Sofia
Обратното, те и се пробват, тя не връща никого, което не изглежда по-добре.

# 1 198
Еми да си бере срама като излезе. Дайка.
Не искам да съм на мястото  на баба, мама и още с кой живееше.

# 1 199
  • София
Не я мислете Дая след формата, наистина е свободна жена и принципно аз също нямаше да я коментирам толкова, ако не беше правила циркове и фасони на/с Данчо два-три месеца и накрая потанцува с Петър малко и заключи, че два месеца си е губила времето. Ето това прави лошо впечатление у Дая, уж е морална, уж мисли все за другите, но действията ѝ винаги показват обратното. Красива, празна опаковка Simple Smile

Ваучерът за вечерята и Пепчовия луксозен слънчоглед са от продукцуята, много ясно, но последвалото шествие от тъпотии вследствие на това, не е, казвам ви, тези толкова си могат 😁

Общи условия

Активация на акаунт