🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 431
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 275
Счу ли ми се или Петър каза, че от 1(eдна) година не е летял?

# 1 276
Видимо е, че сценарият на Опосумите работи добре, успяха да "взривят" публиката, направо - разяриха туй наше пуританско общество. Знаят, знаят как се прави сеир Иван и Андрей и екип.
Много коментари, има интерес към сериалчето.
Какво повече им трябва.

# 1 277
  • SF

Не е ли малко странно така да се възхваляш самичка. Голяма самовлюбеност, изразена по грозен начин. Ако си толков акрасива остави хората да го видят, а не да пишеш подобни глупости как в кафетата персонала те гледал ... а и видяхме какъв ти е характера ... доста жалко наистина.
И между другото ... гордееш ли се с това, което виждаш в огледалото? Защото родителите ти със сигурност не се. И да знаеш, че красивите ОТВЪТРЕ хора не лъжат, не манипулират, не градярт щастие върху чужди нещастие и не казват едни неща, а да правят други. Като цяло това, което показа е грозно и недостойно.
И винаги ли някой ще те бута напред? Мама, тати, баба, Ники, Йордан, ще има и други ... Тъжно е, че си на 27 и си това, което си.
 Не знам как живееш със себе си.

Трябва ли да ти платя нещо за тази терапия? Още ли самопризнания очакваш от мен? Между клиент и терапевт трябва да се изгради по-сериозно доверие от това, което има между нас, но все пак ти успя да ме промениш, да ме научиш и да ме накараш да се замисля сериозно. От сега нататък вече ще правя така, както ти ме посъветва. Непотърсени съвети, но много мъдри и много ценни! Благодаря, че ме промени! Не дискриминирай останалите участници, защото е в разрез с форумните правила и не насочвай вниманието и съветите си изцяло към мен. Специална съм, но дали ще е градивно за мен да ми показваш, че съм по-специална от останалите?  Simple Smile

# 1 278
  • при късмета
Не ти се е счуло, каза го

# 1 279
То все е "взривено" тук , или ще е Милена, или Надя, или Мария с ножа, сега пък момата дето мига на парцали като види мъж😁
Да излиза, че да подхващаме следващия.

# 1 280
Всъщност, той реален летец ли е или помагач на Летеца! Не, това мога да го проверя, стига да намеря време!
Фълопръцко, и професията си, която е съмнителна си я навира в свалките!

# 1 281
Изключително далеч съм от идеята, че една жена е красива за всички мъжки очи. Не веднъж съм се изумявала, говорейки си с близки приятели мъже, че не харесват дадена жена, която е изключително красива. И не защото гроздето е било кисело, не е. Просто вкус.
Другото е, че има страшно много мъже, които виждайки поведението и характера, се отказват от каквото и да било, защото жени за секс под път и над път, а те искат сериозни отнлшения. И естествено има и мъже, като Джепешко за пример, които ги вълнува само да е красива и да става за..... другото не е важно. Връзки еднодневки.
Хората сме различни и всеки предлага и търси различни неща.  Така чеее винаги е имало търсене и предлагане и на едното и на другото.

# 1 282
Правилно си чула, каза точно това.

# 1 283
Забавно е да се чете как един видимо по-умен потребител на форума троли друг Trollface

Видимо е, че сценарият на Опосумите работи добре, успяха да "взривят" публиката, направо - разяриха туй наше пуританско общество. Знаят, знаят как се прави сеир Иван и Андрей и екип.
Много коментари, има интерес към сериалчето.
Какво повече им трябва.
Абсолютно. Само че няма нищо общо с Фермата, нищо общо с пътя към една мечта.
И ще се самоцитирам от преди няколко дни
Скрит текст:
Иначе аз с удоволствие като зрител бих изпял една песен на Контрол "И ще дойде най-щастливия ден, когато ти ще си далеч от мен ...". На мен лично ми писна и в епизодите, и във форума да се нищи едно и също по хиляда пъти. Горещо искам възможно по-скоро един от двамата да се махне, по-добре ако този някой е Дая.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 11:39 от Bengun

# 1 284
Довечера ще е много забавно с чичо Митко в ролята на жена. Има нещо много непринудено в него, особено когато леко се ядоса.
Май с Марчето ще разменят ролите днес.

# 1 285
  • Тра-ла-ла
ДА, каза го !!! И аз го чух и после си пуснах целия епизод, но не намерих къде точно го сподели мимоходом.

Остава да си мислим какво е искал да каже Петър...а/ или б/б/б/б/б Joy
а/ от 1 година не е летял на самолет, т.е. е безработен
б/ от 1 година самолетът не се е вдигал заради жена Joy

# 1 286
Есме, ти да не си Даяна, че така пламенно защитаваш с тези романи. КОнтра на всеки коментар, и така нападателно. ...
Спокойно, това е форум, не е ринг Simple Smile

Аз имам подозрения, че някой от защитниците с оправдаването й за велика актьорска игра, заплатена от продукцията може и да е бабата.
Видиш ли Дайче, като е излязла така да си е оправдала излагацията пред близките и сега се юрнали да  я оправдаят.
Ей! Велика актриса Joy

# 1 287
ДА, каза го !!! И аз го чух и после си пуснах целия епизод, но не намерих къде точно го сподели мимоходом.

Остава да си мислим какво е искал да каже Петър:
а/ от 1 година не е летял на самолет, т.е. е безработен
б/ от 1 година самолетът не се е вдигал заради жена Joy
Без дискриминация, пропуснала си опция "С"
с/ от 1 година самолетът не се е вдигал заради мъж Joy

# 1 288
Той беше казал преди, че преди да влезе във фермата не е летял известно време покрай вируси и пандемии и явно и млко преди това...

# 1 289
Всъщност, той реален летец ли е или помагач на Летеца! Не, това мога да го проверя, стига да намеря време!
Фълопръцко, и професията си, която е съмнителна си я навира в свалките!
Има три нашивки, не е кептън.

Общи условия

Активация на акаунт