🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 378
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Sofia
Честно за Миро не разбрах какво се е случило, жена му е видяла чат с Даяна и го е изгонила на хотел? А щом Дана каза, че и баскетбол играе значи и с този мъж още излиза т.е колко станаха, че им изгубих бройката ...

# 1 381
  • Тра-ла-ла
Калоян не каза ли, че кой е луд да работи при жива и здрава жена (нещо такова)? Явно търси шугар мами.
НЕ...това е от заучените му лафове, за да изглежда готин майтапчия

# 1 382
Гледам повторението. Ей на Дайчето много и беше важно да говори с Ванчето. Като че ли и е много зор за Ванчето.
И с Петър малко преигра преди срещата.
Тя тия разговори ги води, защото искала да е чиста. Ама ги води с Ванчето, която няма да ѝ каже, че се държи като супер посредствено к*рве и хич не ѝ пука на Ванчето дали Дайченцето ще е чиста или не.
Поне Дайчето си каза на Петър "аз съм лесна" Joy
Лесна си Дайче, лесна си много....

# 1 383
При Калоян  лафът е - При живи жени
..

# 1 384
Сега изгледах епизода. Тази кубинска вечер много по балкански нещо.  А и само на мен ли ми се струва, че беше на арената за дуели? За мръсните танци сте написали всичко 😁

# 1 385
  • Sofia
После ще обясни на Данчо, че и с Пешо са само приятели . Кво толкова,  малко са потанцували и си бъркали в ... джобовете.
 Trollface

# 1 386
При Калоян  лафът е - При живи жени
..

Ахааа. Значи лафът е жените да работят. Той работи, съответно (по Данчовски) розово седящо на 1 крак - фламинго. Ясно. Разбрах.

Уж не беше толкова отдавна, като бях на 28, ама такива лафове нямаше.

# 1 387
Скрит текст:
  Вижте видеото в края на статията...   

# 1 388
Гледам повторението. Ей на Дайчето много и беше важно да говори с Ванчето. Като че ли и е много зор за Ванчето.
И с Петър малко преигра преди срещата.
Тя тия разговори ги води, защото искала да е чиста. Ама ги води с Ванчето, която няма да ѝ каже, че се държи като супер посредствено к*рве и хич не ѝ пука на Ванчето дали Дайченцето ще е чиста или не.
Поне Дайчето си каза на Петър "аз съм лесна" Joy
Лесна си Дайче, лесна си много....
Недейте направо и скапахте имиджа.

# 1 389
  • London
И пуканкитеееееееееееее

Всички физически прилики с действителни образи са чиста случайност

# 1 390
  • Варна/Амстердам
La Catrala, право в десетката! Sweat Smile Sweat SmileSweat Smile

# 1 391
Скрит текст:

Аз даже вече нямам думи. 😂 Това си е психично изкривяване нейното.
Толкова ужасно поведение и въпреки това някой хора тук мислят, че който е против нея, всъщност е годеницата на Данчо.
Има много разлика между свободно, младо момиче, което търси нови емоции и  преживявания, и това което олицетворява това момиче.
И пак ще има хора, които я защитяват просто за да се отличат от масовото мнение. 😂

# 1 392
  • Вестерос
Скрит текст:
Скрит текст:
 https://ladyzone.bg/videa/btv-video/tajnite-signali-koito-si-razmeniha-dajana-i-petar-na-goreshtata-latino-vecher-video-snimki.html  
Значиии в статията има 5-минутно клипче от епизода довечера.

ДжеПешо цуни гуни с Дайчето по бузката Grinning

Даяна обаче два пъти спомена на Данчо, че какво ще прави той вътре като тя излезе Flushed И пак се държи все едно е нямало заигравки с него...

Есме, моля ти се, мислиш ли, че ни вълнува дали на теб ти е грозно масовото мнение.

И на мен са ми грозни някои неща, ама не идвам все да ви ги пиша.

# 1 393
Офф хора моля ви се на 27 вече трябва да е жена. Много момичета на тия години имат и деца, само Дайчето била младото момиче. Не казвам да се омъжва и да ражда в никакъв случай но да определят жена на 27 като младо момиче ми някак странно е. На 27 вече трябва да си жена и да си със съвсем друг мироглед различен от това да си избираш половинката по красотата. Не че външният вид не е важен.

# 1 394
  • Варна
И пак ще има хора, които я защитяват просто за да се отличат от масовото мнение. 😂
Защитавам я, защото я нападате . И не съм убедена, кое мнение е по-масово, само защото едните са по-вулгарни и кресливи не значи че са повече.

Общи условия

Активация на акаунт