🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 111 091
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Не знам кой си мисли, че ще ги подкрепи на финал ... тези са тиня.

# 1 546
Мария с този диалект е мега противна!
Ужасна е. И супер агресивна.

# 1 547
Мара пак вкара биткаджийските стойки и нечленоразделната реч.
За какъв лекар е Милена, че Мара си изми ръцете пред всички, а те си замълчаха като *пиййп*

# 1 548
Когато мислиш, че Калоян няма накъде повече да изрине дъното, той пробил дупка отвъд. Какво леке, нямам думи

# 1 549
  • София
Мара постъпи много, много тъпо... И после пак джанкане с Милена с пригласящи отстрани, блякс.

# 1 550
Тоя Калоян дали вече е на служба, нали са свършили предаването, да ида и да го заплюя в сурата!

# 1 551
Тия пък двамцата И и А що малко не се намесят? Андрей с 4 вижда, не вижда ли, че Стоян куца? Трябва да има служебен имунитет. Ама не, Даянчето и нейния безкраен разгонлък вдига рейтинга, не може то така да я гоним ...

# 1 552
Тоя Калоян дали вече е на служба, нали са свършили предаването, да ида и да го заплюя в сурата!
Обади се да отидем дружно.

# 1 553
Тия двете простачки - Нада и Мара са си за оборите. Милена така ги манипулира горките, изобщо не се усещат. И мъжките госпожички и те се включват. Трай си бе, глупчо. Не се ли усещаш, ама от къде акъл?

# 1 554
Отказвам да гледам тези сбъркани хора, чувствам се ужасно да ставам сивдетел на това долно поведение. Те са абсолютни ....... не искам да продължа, възмутена съм, край.

# 1 555
  • Бургас
И аз искам на лични

# 1 556
  • София
Ако някой ми подскача така както безочливата Мара, досега да съм и напукала шамарите.

Първо много долно да праща Стоян на дуел при положение, че има неразположение. Пита го пред всички така, че той ако каже "зле ми е" да изглежда като мишка. Евтини манипулации.
И после същата тая да ми подскача и да напада и не стига, че е постъпила кофти ами и продължава да наглее.. Абе брат от коя джунгла излизаш? Не знам как Милена я изтърпя.

Второ - там всички явно са на много ниско морялно ниво, как пък един не постъпи човешки? Това ли е обществото ни днес? Повръща ми се от тях, пълен минус са всички. Жалкари.

Милена е единствената достойна там!

# 1 557
Две неща не мога да разбера:

1) Нали миналата седмица Калоян и комапния пискаха, че всеки трябва да мине през всичко във Фермата. Даяна не е била дуалист, защо не избраха нея? Това 'правило' май само за Стоян въжеше.

2) Калоян откъде го вади това огромно самочувствие?!

# 1 558
Обади се да отидем дружно.
Отивайте! Аз не съм в София, иначе с удоволствие бих!
Надявам се и след това мизерно представяне да си изгуби службицата.

# 1 559
  • Другата България
Пак да питам.
Някой, някога, някъде, независимо дали наживо или по ТВ, да е виждал, срещал или познавал по-долни хора от Надежда и Калоян?

Общи условия

Активация на акаунт