🐑Фермата сезон 6 Тема 11 /15.11-22.11/

• 109 121
  • 3 272
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Вестерос
Абе вие видяхте ли как Калоян даваше торта в устата на Петър
Mного се смях! МНОГО!!!!!

# 2 266
Момченце е да не му стане нещо.

# 2 267
  • София
Данчо се оцефери което на мен ми харесва,дистанцира се дано малко да му е светнала ламбата.Калоянчо затвърждава  интелектуалното си ниво както и всички врякащи кокошки.Принцесата съм казал няма да я коментирам,Петърчо си играе с нея и някой скоро ще реве.Сгреших с избора на Стоян за дуелист.За юен никой не заслужава наградата продукцията да закрива и да дадат парите на някой който има нужда.

На нас тука, толкова емоции хвърлихме, пишем-бришем, по-заслужили сме вече според мен 😁

# 2 268
  • Варна/Амстердам
Митко е икона толкова, колкото Благо Джизъса. (по Божинката 🐾😄)

# 2 269
  • Вестерос
Митко е дал 2 точки на аламанаха??? *Опулени очи*

# 2 270
Стоян се изложи,  не защото е лош, а защото е все още детето,.чакащо някой да го погали по главата и да каже браво. Не е преодолял липсите от детството. Това не го прави лош. Лоши са цялата пасмина, която едва не го разпна, че е избрал икона за дуел. Митко е пълноправен участник. Защо да не ходи на дуел, да не бъде ратай? Кой го канонизира? Много грозно поведение от страна на глутницата. Данчо се намеси адекватно със съвета, Стоян да замълчи, а Милена пък с подкрепа. Другите са мишоци.
Кано и Петър е крайно време да се вземат. Даяна ше падне жертва, ама...
Данч Охлюв снощи рева за годеницата, днес стаята почистил и китки наредил.
Надя да внимава, да не се прехапе. Ще се отрови. Лош човек, много.
Чичо Митко и той едно театро... чак сълзи пусна. Няма шанс срещу Стоян, а и никой не му е длъжен.
Кано... това за нищо не става.

# 2 271

Калоян Велики беше казал, че цветята нямат гръб.
И тази снимка го доказва Grinning

# 2 272

Ахахаа!:joy:

# 2 273
  • София

Да, защото Стоян бил "кълвал" 2 седмици.

# 2 274
Скрит текст:
Ето и битките:
1.За сръчност и Съобразителност-Стрелба с лък за 5т.
2.Сила-Теглена на каруца за 3т.
3.Баланс и Точност- Баланс с топка за боулинг за 1т.
4.Фермерски умения- Горящите букви за 4т.
5. Алманах-2т.

Това ли отново ще е реда на битките? Защо само при Стоян се прави това?

Миналят дуел го обясниха, че от сега на татък битките ще са на нов принцип за да се играят всички за да не се пропуска битка за удоволствие на зрителя!
Айде да видим дали на първия дуел, в който не участва Стоян няма да сменят отново правилата за "благото на зрителя".

# 2 275
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 66 (20.11.2020)

# 2 276
  • На морето!
Митко го набутаха в много тъп филм, без никакво негово участие и желание.
Истината е, че ако беше обратното и Стоян беше на мястото на Митака, щеше да влезе с 200 в тази роля и да мрънка и разтяга локуми с часове.

Надежда се притесни, защото тя вижда себе си и МитЕ като стожери и сигурни финалисти, но сега видя, че няма нищо такова.

# 2 277
Аз понеже си падам състрадателна,тъжно ми е за Стоян даже и сълза пуснах. Не харесвам груповите подигравки към по слабите.
А Надич много жесток човек и тяи другите.

# 2 278
  • Вестерос

Да, защото Стоян бил "кълвал" 2 седмици.
И така да е, нали е много начетен и знаещ..

Снимки пуска ли ви някой? Grinning

# 2 279
След цялата гадост, която се стовари върху Стоян, ми беше наистина драго да погледам Даяна и Пешко в ратайското бунгало. Той ѝ милва косата, не ги слушах какво си говорят, предполагам - глупости, но не ме и вълнува.

Календарът беше прекрасен! Уникален! Само За Калоян - ох, сетих се за помощника на Борат какво правеше със списанието с Памела Андерсън, после за биха заради тези действия. И на Калоян за това ще му служи календарът, той само на картинка може да си позволи за гледа такива като Жанито. Joy И чухте ли го - Жани била най-красивата жена във фермата. Joy
Пък Пешко си падал по естествено красиви жени, не по Жанетки. Ми то тия модифицираните са си плашещи. Е, знам, де, завиждам, затова така говоря. Joy
Жалко, жалко, че не се залюбиха по-рано Пешо и Даяна. Много жалко. Така си подхождат.

Общи условия

Активация на акаунт