ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 413
  • 783
  •   1
Отговори
# 180
Елина много хубаво си направила..! От цялата година най-обичам това време.И аз си мислих днес кога да почна да украсявам,че да внеса малко коледно настроение,защото от очакване на бебето тази година все още не мога да се настроя коледно и новогодишно.. 🤩🥳Обожавам тези празници след някой друг ден ще почнат и коледни филмчета да пускат мммм 😌😌😌 вкъщи,топличко,със семейството ❤️❤️❤️

# 181
Групата е https://www.facebook.com/groups/369263784103203/?ref=share
Скруби много хубава пелена, страхотно жълто! 🤩

# 182
  • София
Щеше да е учудващо да не тежат вече бебоците... Повечето по 3 кила. Grinning

За течението сме го дискутирали 197272 пъти, нормално е, ако микробиологията е чиста...
Който се съмнява за води, казва на прегледа и док гледа.
Има и специални тестове за тази цел.
Както каза Дженна, водите не свършват току така.

За ваничката купих мрежичка за новородено на Севи Бейби. Доста евтина ми се видя /12 лв./, а отзивите са много добри... Да видим каква работа ще върши.
Аз мисля още от началото да използвам ваната, нещо това с мивката не ме кефи.

скруби, чудно пате ще е !
Ето го и нашето одеалце
с име. Yellow Heart
Скрит текст:

Сийлов, как сте с бебчо,
изписаха ли ви ? Blue Heart

# 183
Кити, ако моята пелена от родилното бе запазена, с радост щях да си повия децата с нея. Аз си падам по сантимента.
Изгубен, точно Скруби....идва от странната ни фамилия. Не ме питай за опазването от болести - мъж, който по цял ден е в устата на хората и свекърва в пулмологичен кабинет в голяма болница. Тя и едната леля на ММ е реанимационна сестра в Ковид реанимация.....всички бачкат и не смеят да коментират късмета си до сега ( ако ме разбираш).

# 184
Момичета.. Минавам да се оплача, цял ден звъня на педиатри.. Всички ме режат, направо да не кажа, че са злобни.. Вече не знам къде и кого да търся.. Накрая ще се примиря да плащам по 20 на преглед и да си платя идването в къщи... Ядосана съм..

# 185
Момичета, на вас мериха ли ви таза, за да определят начина на раждане?

# 186
  • София
Момичета.. Минавам да се оплача, цял ден звъня на педиатри.. Всички ме режат, направо да не кажа, че са злобни.. Вече не знам къде и кого да търся.. Накрая ще се примиря да плащам по 20 на преглед и да си платя идването в къщи... Ядосана съм..

Деси, ти май беше в София? Мога да ти дам телефона на моята, която за моя квартал беше най-хвалена и от първото обаждане ни се получиха нещата. Но все пак сме в София и ако ти е много далеч не знам дали има смисъл...

# 187
Давай го.. Ако ми е на удобно звъня..

# 188
  • София
   И аз търсих много време, накрая реших на моята лична да се обадя, че тя е педиатър.. въпреки, че не съм много доволна.. почти никога не е на кеф и винаги чакам супер много време при нея.. Вчера и звънях да я питам дали ще може да поеме бебето. Тя каза, че като се роди ще говорим(най- вероятно ще го поеме) ама не се знаело какво ще стане.. можело е да не оцелеем до утре.. 😂 че можело да напусне..абе всякакви глупости ми наговори.. Пита ме къде живея сега. Ама щом съм била близо до поликлиниката нямало проблем.. ама да не съм била някъде в друг квартал.. 😂 та в началото ще сме при нея.. по- натам ще гледам и аз да си сменя личната и направо и бебето ще го преместим.

# 189
Не искам твърдо да е при моята.. Даже се чудя дали да не се разкарам от нея сега декември.. Толкова е крива, заядлива за всичко. Едно направление едва иска да ми даде..
Момичета да ви кажа, че в лидл подложките Еднократни са намалени на 4,39 за 10бр, което си е оферта, както и почистващите памучни тампончета на 2,79.
Ние от един час сме навън и съм с доста силни болки в яйчниците.. Направо са си като за тегав цикъл..

# 190
  • София
И на мен само ми отказват, отговорът е "обадете се декември".
Sisi-cp7795, за кой квартал в София става въпрос?

Деси, ти май беше в София? Мога да ти дам телефона на моята, която за моя квартал беше най-хвалена и от първото обаждане ни се получиха нещата. Но все пак сме в София и ако ти е много далеч не знам дали има смисъл...

# 191
Малечка - на мен все още не са ми мерили... не знам това, коя седмица става и дали моята въобще го прави, но съм и 35+4 г.с. може да е рано - все пак има доста до термина =) някой по-напред с нещата ще каже =)
Rave добре си я взела тази подложка - аз под 20 лв. не съм срещала, а точно на Севи май се въртят и към 30 (поне по онлайн магазините)..

# 192
  • София
И на мен само ми отказват, отговорът е "обадете се декември".
Sisi-cp7795, за кой квартал в София става въпрос?

За ж.к. Хаджи Димитър - избрахме си д-р Саздова. Беше много мила по телефона. Simple Smile

# 193
КитКати аз съм 36+5 вече 🤔 моята АГ като я питах дали имам някакви индикации за секцио ми каза просто не. Само че.. Нямам нито един вагинален преглед по време на цялата бременност при нея, изкл. 1път взимане на секрет. Никога не ми е мерила обиколка на корема, нито таз, нито някога е мерила бебето, мисля че ултразвука ѝ не става за тая е работа. Кръвно ми е мерила 2 пъти. Та аз ѝ нямам много вяра на нея. Днеска гледах някакво видео за раждането и една жена беше попитала за конкретни мерки на таза дали е възможно нормално раждане, та се хвърли в размисли аджеба моя таз дали е достатъчно широк 😳🤔

# 194
С първата ми бременност, няколко дни преди раждане ми мериха таза с едно нещо като лекарски слушалки,желязно..
Уж казаха широка е,но по време на раждането акушерката не преставаше да казва,че съм тясна..Тъй,че и да мерят и да не мерят мисля,че не са правилни тези измервания..

Общи условия

Активация на акаунт