ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 395
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
И аз снощи бях така. През деня я имам 1 втвърдяване, я не, но вечер е купона!

# 166
Аз снощи спах добре, даже не ставах да пишкам, обаче днес така ме боли кръста.. Не знам дали е от седянето пред компютър или е възможно да са контракции Rolling Eyes Боли ме във всяка поза - легнала, седнала, права.. ако продължава така може и да звънна на АГто.

# 167
Деси и аз съм така всяка вечер Снощи от 03:00 до почти 06:00ч..Боли ме като при менструация и това е..Събуждам се от болки както и да се въртя не ми помага,ни легнала,ни седнала,полулегнала,на ляво на дясно нищо..И така докато каталясам..Отварям си очите да приготвя малката за у-ще и се почва пак..

# 168
И аз се включвам в нощния купон ... болки като за цикъл , но без контракции ... Днес пък имам странно течение , слузесто и бледо жълто , точно като за овулация ... едва ли това е тапата , нали 🤷♀

П.П. Първите ми раждания бяха предизвикани с окситоцин и се чувствам като първескиня , срамота 🤐

# 169
След като си казваме болежките, искам да се оплача и аз..
Аз вечер не се будя толкова, но тежестта на бебето ми се отразява на разходките...Казали са ми да си правя две по кратки или една по-дълга, но оная вечер излизаме и няма 200 метра - бебето така ниско го усетих, сякаш щеше да изпадне...ами прибрах се веднага. Опъва ми някакви връзки ниско долу, чак яйчниците ме болят, но реално не знам къде точно пада тежестта. Дори като пингвин не можах да ходя, а като някой дето ей сега ще се напикае😅 Някой има ли такъв вид тежест? Наистина разходките са фарс вече.
Също така съм забелязала т.нар. хълцане, всеки ден за по 1 минута, няколко пъти. Сигурно е естествен процес, знам ли.

# 170
  • София
Мами, включвам се след вчерашния преглед 36+ 3 г.с. Всичко е наред. Nature High Brightness  Откакто ми вливаха системи миналата седмица почти не съм имала предварителни контракции, та чак почвам да се чудя дали е нормално. То няма угодия Smile  Бебка е 2400, но според д-ра си е в норма. Нека да постои още малко и да качи поне до 3кг, че ме притеснява така. Иначе на ехографа д-ра ми показа бузите й, направо не можах да повярвам колко ясно се виждаше... толкова прилича на татко си в лицето (само бузите са от мен). Sparkling Heart Още от 4D-то от снимките стана ясно как го е изкопирала. ММ, майка ми и сестра ми не вярваха и като им показах снимките направо бяха в шок и ме гледаха със съжаление, но аз така или иначе исках да прилича на него. Innocent SmileySmiley Споделих си емоциите! Yum
Нямам търпение да я гушна вече...

# 171
Габи и при мен е така, тежи ми много. Даже не при разходки, защото аз съм си предимно вкъщи. Някой път застана на бара да си приготвя хапване и имам чувството, че бебето ще се изсипе пред хладилника. А нямам никакви болки, нито чак такива стягания на корема. Просто са големи бебоците вече и си тежат предполагам. Някой път имам чувството, че прави мексикански вълни вътре и се чудя каква позиция е заел и дали не се е завъртял.

# 172
Габи, и аз усещам бебето като теб. Като тръгна на разходка спирам по няколко пъти и се чудя да се прибирам ли, понякога имам чувството че направо почвам да пишкам. Даже на леглото снощи си постелих от тея кучешките пелени дето ги тренират да пишкат 😄, за всеки случай.

Вчера разбрах, че мъжа на братовчедка ми е положителен за Ковид, а пък брат ми се е събудил без обоняние и вкус и вчера си е правил тест, днес ще излезе резултата...
Пазете се много, че нещо за много случаи почнах да чувам 😔

# 173
А как сте със секретите по бельото? Преди малко ходих до ВЦ, на бикините беше мокро като леко напишкване...Съмнявам се да е пишкано, щях да усетя ако се изтървам...По-скоро се притеснявам да не са води и да не започнат да текат на етапи докато не свършат...😭

# 174
Габи, много ме разсмя, те водите не свършват току така Grinning не се тревожи. Възможно е да изтичат по малко, възможно е да си се изпуснала малко, може да е някакво воднисто течение. Но съм сигурна, че скоро си на преглед и ако са ти намалели водите ще ти кажат.

# 175
Ехо здравейте.  Днес ми дойде пелената за изписване с избродирано името на бебо.

Днес започнах да пазарувам подаръци за Коледа, че ако чакам до тогава с бебе на ръце няма да стане. Купих на сестра ми и половинката й по една хубава, топла памучна пижама, а за племенницата панталон със суитчър в тъмно синьо с нежно розови лалета. Утре продължавам.
Днес съм официално 36+0 или първи ден от девети месец. Коремът ми се стяга непрекъснато,  но съм мега спокойна. Всичко е готово и чака своя герой. Утре само ще изкъпя кучето и ще го обезпаразитя вътрешно. Днес съм в готино настроение.
Само да кажа, че свекито снощи като се прибра от работа ( работи във ВМА), каза че вчера вече са минали първите двама за този сезон положителни по Инфлуенца вируса (грипния вирус)......така че грипът идва, пазете се.

# 176
Скруби много е хубава пеленката.
Габи и аз съм така, някакво воднисто течение е и си ходя постоянно с ежедневни превръзки
По-голямата ми сестра (тя живее в София) е с Ковид 🥺 Мъжът ѝ е много зле, с двустранна пневмония, може да се наложи и в болница да го приемат. Така ми е притеснено  и за тях сега. Няма ли да се свършва вече с тоя вирус 😔
ММ все още е без работа и леко почвам да се притеснявам. В тези смутни времена никой не смее да наема нови хора. Оптимистично уж съм настроена, вярвам че ще се справим, ама... На моменти си ми докривява. Затова снощи реших да си направя вече едно коледно кътче. За малко настроение. После и едни джинджифилови сладки може да направя, да се усети лек коледен уют❤️🎄

# 177
Мен ме е страх от вирусите и грипа , понеже ММ е над тези неща, и хич не си обръща внимание. Даже понякога ми се иска да родя по-рано , да са си седне вкъщи. Преди дни един далечен познат , почина от усложнения. А двама от колегите му , точно сега решиха да заминат на екскурзия до Египет през Турция. И понеже ги познавам , няма да изчакат поне седмица да си направят тестове ,и ще отидат на работа .... И не ми се мисли. Не знам дали да не се изолирам аз от ММ. Доста безотговорни хора има, заслужават си глобите. Но нали не е на онзи бременна жената, какво му пука, не бил почивал, сега се сети ...

Гледах преди малко презентацията във Вита за бебешки тоалет, може да го потърсите на ФБ страницата им. Много беше полезно, но се панирах дали ще се оправя. Вие ще взимате ли от тези допълнителните като седалки за ваничката?

# 178
Gabi_st абсолютно същото е положението и при мен. Като походя и започва да ми тежи коремчето, онзи ден малко повече походихме и дори се прибрахме като си държах отдолу коремчето, да не изпадне нещо от него Grinning за течението е същата работа и аз си ходя с ежедневни превръзки и то поне от месец и повече.
Anny45 една приятелка каза, че й е било много удобно с това приспособление, като те не са си вземали ваничка с тия вгръдените неща за сядане. Предполагам, че в началото ще си го къпем набързо на мивката и чак след това (като падне пъпчето) във ваничка и тогава ще го измислим. Много ми се иска да вземем от тези сгъваемите, ама да видим.
Skrubi - пеленката е невероятна и супер цветна, ехх... сега започвам да се чудя дали да не поръчам и аз, въпреки, че майка е запазила моята и сега ми я връчи. Някога едната ми баба я е изплела от вълна и е хубава.
Elina - коледното настроение е нещо много хубаво и вдъхновяващо. Стискам палци да се наредят нещата при твоя мъж. Тия дни слушам май само коледни песнички, чакам да пуснат и коледното радио и няма да го спра =)

# 179
https://www.facebook.com/106207126099547/posts/3383435091710051/

Хипп имат нова награда при регистрация.  Само че аз вече съм  регистриранааа. Трябва да го направят с нещо друго не само при регистрация  а като някаква игра, вече  регистрирал  се губиш....

Скруби,  така ли се чете името ти в крайна сметка......много хубава пеленката  Wink Ти как се опазваш незнам щом и свекито работи сред болни....

Искам вече  да съм  родила и всичко  да е минало.
И на мен ми се пазарува коледно, но  тази година ще  е само за децата....В Пепко  са напускали страхотни неща Коледни, то и навсякъде  вече  има де....

Общи условия

Активация на акаунт