ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 389
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
Фифи твоя разказ ми напълни душата. Била си в състояние на невероятно спокойствие през ноща в къщи.
Сладката, на мен ми казаха ако се появи кървене, болезнени контракции или изтичане на води, бегом в спешното. Ако зацапа пак отиди да те видят, ако е било еднократно си кротувай в къщи.

Скруби засега беше еднократно. След това бебчо си беше активен. Засега явно спинка още и не се обаждал. Ще видим днес как ще е .

# 151
Малечка при мен анемията е открита още в пубертета, а сега излезе,   че не усвоявам В12, като пусках пакети тромбофилии.....та така.
Не ти пречи да пуснеш днес, утре ще знаеш и можеш са ги пиеш седмица, две , колкото толкова.

# 152
Аз пък да ви се оплача колко се дразня на етърва ми.. 🤨 такава зла лисиЦка е,че нямам думи.Когато забременях тя беше последния човек,който исках да разбере,защото е с вързани тръби след две деца (които са при бившия и) и правят опити за бебе от 2г,но нищо трябва и чудо.И се вманиячи,все си мисли,че е бременна,прави си тестове преди цикъл,след цикъл,по -време на цикъл и така 2г...Още чуеше,че има бременна жена и усещах завистта и..Свекито и е казала,че съм бременна и веднага се качва дай да видя теста, почна да трепери,преглъща,почна да заеква и каза:МММ бременна си..!!
След като прокървях,пак не и казах чула от свекито пак тича горе,Оле Хюлия край,изгуби бебето,щом кървиш ала бала..То пък се оказа,че са близнаци и само едното съм изгубила.Не и стана хубаво от новината.Следващия път.Оле Хюлия,пак ли кървиш..Тц няма да я бъде и това ще умре..И какво ли още не..При,което вече не издържах и и казах,да престане,защото усещам завистта и,ако говори така въобще да не ми говори.Още разбираше,че има някакъв риск за бременността ми веднага идваше да ми говори глупости.През другото време,когато съм добре,не се показваше..И ВЧЕРА идва да пием кафе и ми вика ХЮЛИЯ НАЛИ ЗНАЕШ,КОЛКО ЩЕ ТИ ПОМАГАМ И ЩЕ ТИ ГЛЕДАМ ДЕТЕТО,КАТО МОЕ..!! 😠😠 КОЯ Е ТЯ ТА,ЩЕ МИ ГЛЕДА ДЕТЕТО ЕЙЙЙ...,да беше си гледала нейните.И яко усещам,че като родя ще ми висне на главата ама...няма да стане...Такава злоба не ща..

# 153
Има много лоши хора, все ако може да стане нещо , че да цъкат с език, вместо да се радват. На снахата и аз не исках да е казвам. Като разбра ми наговори за всички рискове и болести, и как моя АГ е некомпетентен понеже не ми пускал допълнителни  изследвания. Понеже през нейните бременности все беше болна, и все си биеше някакви инжекции ( в момента си е назначила гръбначно изкривяване). А пък сестрата на ММ е на 40 и казва че има време да си правят деца...тя не могла да гледа ...взеха си котка.
АГ- то е болен, и той намери кога ...😀

# 154
Офф, как ги мразя тези роднински връзки, където уж сте роднини, ама не точно и се налага да живееш под един покрив с тях.....всички хора, явно минават през такива неща. Ами само да питам, тя ли е поискала да и вържат тръбите и ако да, варианта е да ходи да се мъчи да и ги развързват или инвитро, друг вариант няма, не знаее ли, как стават бебетата?

# 155
Абе,защо така тези хора не мога да разбера..!! Какво ще спечелят,ако обидят,наранят или наговорят глупости на някой..!! Удоволствие ли им прави какво..!! Аз никога не съм и не бих казала,нещо с,което да притесня или нараня някой нарочно..! Тази сутрин пък ли вика: Хайде раждай вече,да има с какво да се занимаваме зимата..!! 😠😖 Боже ще я нашамаросам накрая..И и казвам с мек език,че нямам нужда от помощ,за първото никой не ми е помогнал, сега още повече няма нужда..Тя пак на нейното си..

# 156
Ох Хюли, сложна ситуация......
Много е лошо да искаш и да не можеш....не само се вманиачаваш, става ти фикс идея, не мислиш за друго......а тя като е вързала тръбите, няма никакъв шанс освен инвитро....какви тестове си прави.....
Между другото  може и да те чете  имай предвид......
Мъката и е огромна не го прави нарочно.....но все пак щом има две деца,  трябва да се  успокои,  да пробват инвитро, или да си осиновят.
Явно и е много скучно....
Ани, на 40 няма много шансове вече,  все по трудно......аз лично от 30годишна се боря, ей на 37 се случи чудо...

# 157
Жаска на 14 родила първото си дете,второто на 17г..и майка и говорила с доктора да я вържат бог знае защо..!!
Изгубен знам какво и е,защото имах приятелки,които не могат да забременеят и лично аз и давах кураж да ходи по лекари,че няма друг шанс освен инвитро и операция,тя плачеше аз я успокоявах.И сега точно този, човек който съм утешавала да ми прави така,направо побеснявам..Но девера не се захваща да ходят по доктори не му се занимавало..Ходиха два пъти през тези две години,стигнаха до цветна снимка и се отказа човека..

# 158
Изгубен, не всички хора са позитивни и са за съжаление, аз такъв човек не мога да съжалявам, какво ще осиновява, като има две деца, а не ги гледа? Майка не се става с третото дете, а с първото. Аз бих се радвала, ако чете....в такива отношения, не трябва да има неизяснени неща и човек като погледне отстрани и е достатъчно умен, ще си направи изводите.

# 159
Фифи, прекрасно раждане си имала, браво за куража ти! Дай боже всички да имаме такова хубаво изживяване, наслаждавай се на прекрасните си моменти с бебчо! Heart Eyes
Хюлия, защо така се впрягаш не разбирам. Гледай себе си и семейството ти, не обръщай внимание, хора всякакви. Като не искаш някой да идва у вас и да те натоварва, не го пускай Grinning Това си е твоя дом.  Аз явно съм голяма късметлийка, че имам прекрасни отношения със семейството си. За мен е много странно да има такива отношения между роднини. А ние сме голямо семейство, но всички сме сплотени, обичаме се и си помагаме и уважаваме личното пространство на другия. Аз нямам търпение майка ми да дойде да помага за бебка, нашите са в чужбина и за съжаление се виждаме само по няколко пъти в годината.

# 160
Jaska според мен девера се дърпа,защото той вече има дете от първия си брак,който вече е на 9г.Но етървата не изявява желание да го гледа или въобще да му прави нещо.Не му обръща внимание.И свекито го гледа и умира от нерви, защото сина и снаха и не взимат детето при тях..
Джена голяма късметлийка си..!! Радвам се,че все още се дочува някъде,че има големи семейства,които се разбират.Тука не е така,всичко трябва да си извоюваш и да покажеш зъби иначе,ще те изядат с парцалите..!! Не бих се оставила на такива злобари..С такива хора трудно се живее..Обичам мира и спокойствието,но тук чат пат се разваля заради такива ситуации..За това много много не общувам с тях,седя си горе самичка по-цял ден..В седмицата 1-2 пъти идва етървата ей така да ме дразни и си отива..Много добре знае,че обичам да съм сама,казвала съм и го и за това по-рядко се качва и за 10-15минути..

# 161
Хюлия, какви цветни снимки правят като са вързани тръбите. . Недоумявам.....
Нещо не са ви казали всичко   Иначе на 14г и е било неосъзнато. Ако искат и двамата.....трябва си ходене по доктори...но те явно всеки като си има и много не си дават зор. Но естествено  няма как да стане, колкото и цветни снимки  да направи....ако е с вързани тръби де....
Може да иска да ти разкаже.....предразположи я и си говорете, кажи и ясно какво мислиш и че искате спокойствие  и тнт.

# 162
Изгубен,разбира се,че ще и кажа...Комуникация му е майката,аз не премълчавам такива неща и всеки тук знае това,мълчанието задълбочава проблема..Ясно и искрено заявявам какво харесвам и какво не и всеки да знае какво прави..!!
Преди няколко месеца беше ходила при някаква тяхна позната докторка и тя и била казала да си направи цветна снимка за да видят в какво състояние са тръбите..Така и не отиде повече..

Преди малко звъннах на АГ каза,да отида на преглед чак в понеделник..На мен не ми се чака толкова,притеснявам се..Всичко може да се случи с тези болки.Казах и,че се съмнявам за падане на тапа и тя каза,ако ме притесни нещо и имам по чести болки да отида в Окръжна да ме прегледат..Та да видим тези дни какво ще стане..!!

# 163
Снощи цяла вечер не съм спала! Бях с постоянни болки като при цикъл и коремът ми беше твърд. Днес имам запис на тонове и с лекарката ми окончателно да се разберем къде ще раждам и ще я питам какво да правя в такава ситуация.  Някой от вас бил е така?

# 164
Desy_Stz, и аз бях така нощес, коремът много твърд и то предимно високо (бебето е седалищно и там му е главичката), леко ме наболваше, но не чак тип менструални. Сменях позиции, пих магнерот и алеракт по никое време. Задрямвах, но втвърдяването ме будеше. Не съм засичала продължителност на контракциите, ще питам утре доктора нужно ли е. През деня обикновено е мек корема, какво се случва нощем, не ми е ясно,освен че и бебето става много по-активно.

Общи условия

Активация на акаунт