ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 382
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Задължително в кошче.

# 136
Ах,че хубаво ви се е случило!И да вълнуващо разказваш.Дай Боже всички така,лекота и вяра!Само името на юнака на разбрах? (Любопитство)

# 137
Лори Те вече в повечето болници май искат да видят кошчето даже до колкото разбрах. Задължително кошче, никакво гушкане в колата!
Фифи прекрасна приказка❤️ дано и занапред всичко е приказно и мъничкото човече само да ви радва!
И на всички ни по едно такова прекрасно раждане! Аз много се зарадвах днес като видях, понеже и аз съм със същия термин и го чакам бебчо да видим кога ще реши да излиза 😁

# 138
Ехааа, много жив разказ, така прочетено  се струва лесно,  ама май на практика не е....аз не бих имала спокойствието да се къпя, да се гримирам и да протакам...браво на теб.
Гушкайте се и да сте много здрави и щастливи ..
 Царева, може още да умуват за името, аз например си нямам  идея как ще се казва.....

# 139
Фифи страхотен разказ.

Момичета спешно един въпрос. Вчера нали ми правиха преглед за разкритие.Нормално ли е тази вечер след като се избърсах след тоалетна да има леко кръв?
Преди това бебо беше много активен и много ме прорязваше отдолу.

# 140
Сладката , спорен мен не е нормално да е от прегледа . С предната Б всяка седмица имах такива прегледи и не съм имала кървене или зацапване . А вчера имаше ли някакво разкритие ?

# 141
Сладката , спорен мен не е нормално да е от прегледа . С предната Б всяка седмица имах такива прегледи и не съм имала кървене или зацапване . А вчера имаше ли някакво разкритие ?
Първоначално сестрата каза,че имам 1см ,но като си тръгвах каза,че нямам.

# 142
Мисля , че е нормално ама знае ли се...ако продължи и не  е еднократно,  а си кърви,няма да е нормално...
Е че какъв ще е този преглед, че да кърви.... сама казваш че е леко, наблюдавай го....

# 143
Мери, видях, че си питала за фраксипарина. Моят лекар ми каза 3 дни преди секциото да го спра, а след като родя, в болницата ще ми слагат още 5 дни. Ще съм с епидурална упойка.
Аз пък се чудя дали има някой още да пие ферофолгамма, билкова кръв и фолиева киселина и кога се спират?

# 144
Аз пия ферофолгама, днес купих даже три блистера, смятам да я пия до раждането, а и после като кърмя....с анемия съм.

# 145
Аз съм на Тотема, че даже мисля да си взема сега и малтофер или Ферофолгама, че ми се гади от тотемата и за да имам още един прием поне да е нещо, което ми понася. Че с моето желязо и хемоглобин... Чудя се дали да не отида да си пусна едни изследвания на В6 и В9(фолиевата я спрях пред няколко месеца, че бях я вдигнала много, В12 го оправих) да не би заради тях също да е нисък хемоглобина. А не знам ако ги пусна сега дали ще имам време до раждането да вдигна стойностите. А пък аз си самоспрях магнезия. Аг-то каза да си пия само 1 вечер заради крампите в краката, ама аз го пих 2 дни и спрях. И крампи нямам, само контракции леки от време на време, ама безболезнени, та се чудя дали да го пия въобще.
Изгубен и ние още не знаем и спорим за името с мм, той ги измисля едни прекалено чужди, а пък аз съм се заинатила за едно и другите не ми звучат добре. Аз не искам да го кръщаваме на никого, нито да е типично, масово име и това ни ограничава доста в избора.
При теб анемията как я откриха, нещо друго изследва ли, което се оказа не наред или е само желязото?

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 00:14 от Малечка90

# 146
Фифи твоя разказ ми напълни душата. Била си в състояние на невероятно спокойствие през ноща в къщи.
Сладката, на мен ми казаха ако се появи кървене, болезнени контракции или изтичане на води, бегом в спешното. Ако зацапа пак отиди да те видят, ако е било еднократно си кротувай в къщи.

# 147
Фифи, честито бебче! Да сте здрави и много щастливи! И аз благодаря за хубавия разказ, на мен ми подейства много мотивиращо Simple Smile Бързо възстановяванв и прибиране вкъщи!

# 148
Фифи,не знам какво да кажа..!! Евала за спокойствието с,което си дочакала рожбата си..Възхищавам ти се.. 💐🥰

# 149
Малечка90 и аз съм на
Тотема заради нисък хемоглобин по същия начин ми се гади нито нещо да хапнеш след това нито нищо. Мислех, че е страничен ефект,но явно  самото лекарство е такова.

Общи условия

Активация на акаунт