ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 477
  • 783
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, пак питане- в столчетата за кола слага ли се допълнително някаква възглавница, подложка? https://www.hippoland.net/lorelli-podlozhka-za-stolche-za-kola-easy-travel
Нещо от този сорт?
Иввв, много коледно звучи, бисквити, портокали и винце на топличко. На мен майка ми праща днес видео на вилата как хвърчи сняг(Пернишко), идва си зимата, дано е мека. Аз се скапах с тая количка, докато изпера и изчистя всичко, трета пералня пускам, а с мъжа сме хванали да измазваме и боядисване тоалетната, че утре трябва да сглабяме една етажерка там до пералнята и сушилнята. То край няма, поне почти не остана какво да купуваме за бебчо освен козметика и за аптечката.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 19:29 от Малечка90

# 331
Не сме малки.
Аз от малка се оправям, на 28г.
Той е на 33г и винаги е бил в зоната на комфорта, каквото са му казвали го правел. Измъкнах го от неговия град в зоната на комфорта и живее при мен в София, възмъжа се както се казва.
Може сам да направи вече скара, салата, таратор,сандвичи, принцеси.
Като Монк е в чистотата.
Друго не може все още да готви.

Радвам се за вашите мъже, че са оправни.

Родителите на съпруга ми не ни търсят, сърдят му се още, че аз не съм тази, която се преместих, а той.

И аз много ям, чак до преяждане се тъпча, и скоро след това пак съм гладна. Имам заредени винаги бисквитки  и прясно мляко- домашно.

Нещо от одеве към 17ч ме почнаха едни контракции, даже свалих веднага приложение  да ги засичам, ама спряха да са на често.Пак ме стяга но по- рядко. Явно от преумора , не че не е време....
Та допреди малко пак обсъждахме имена, ей страшно трудна работа.... ще се роди и няма да знам как да се казва..  

Арома, успокоително е като знам , че и някой друг е при моя док и ще е нормално, може пък и да се засечем накрая, хаха

Форевър, вие явно все още се опознаване и сте малки..   ..аз моя мъж не го мисля, оправен е. Щерката ще помага, ама и ние сме от 21 години заедно, ако не можем да се оправяме , няма кой. Досега никой не ни е помагал с нищо....Имам приятели  още им готвят и им дават с бурканите...кой както свикне. Ние се оправяме и не разчитаме на никой.  А твоя мъж ще трябва да свикне, и ако е гладен ще си намери да яде, даже и на теб ще приготвя...така де. Ние ще раждаме, на тях какво ще им е , че и тях да мислим да оправяме. Остави го да е мъж, не да ти е дете....
Но всъщност който както си иска ще живее, всички  сме различни. И като ще ти е по- спокойно да знаеш че хладилника е пълен, щом работи човека и се прибира скапан, го напълнете заедно този хладилник и да не го мислиш и него.... така де.

И аз имам тази линия негра, но е от пъпа нагоре....незнам какво значи.

Малечка, не бях чувала и с оцет циганската баница. Иначе съм отраснала с циганска баница, по три филии изяждам с домат....ммммм

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 20:36 от Forever_smile

# 332
  • София
Forever_smile много гадно, че техните се сърдят.. Не го разбирам това нещо. Той си е голям мъж вече. Сам избира какво да прави.. Тя и моята майка в началото изобщо не беше доволна, че се изнесох при моя мъж. Ама аз тогава бях и по- малка. На 20години (сега декември ще правя 22).Сърдеше се малко но и размина, когато видя че сме щастливи и се обичаме. Все пак това си е нашия живот, не е техния. Надявам се да си оправите отношенията сега покрай бебчето 😊

# 333
Момичета, изтекоха ми водите. Тръгвам към Надежда. Утре ще пиша.

# 334
Ей Skrubi, стискаме ти палци мила Flowers Four Leaf Clover и чакаме добрата новина Heart

# 335
Skrubi - стискам палци и чакаме хубавата новинка Heart всичко да мине леко Heart

# 336
  • София
skrubi късмет, дано мине леко и бързо ❤️😊 чакаме новини

# 337
Scrubi, късмет и чакаме хубавите новини съвсем скоро! Two Hearts

# 338
Skuri късмет. Стискам палци всичко да е наред и да мине леко.

# 339
Skrubi, леко ражданееее!!! Пращам ти позитивни мисли и подкрепа.
Хайде и аз да се разпиша - следящата ме лекарка не можа да ме види тази седмица, защото беше задържана в Токуда. Много от персонала са болни и тя дава двойни дежурства. Милата!!!
Презаписах часа. Дано следващата да видим бебчо, че отдавна не сме...
Иии най-накрая постегнах багажа за болницата. Май всички са готови вече... но все пак и аз понагласих каквото мога.
Че то не пита. Ей го - и хоп!
Хайде, Скруби. Отново Успех!

# 340
Много палци и много позитивни мисли! Леко, безболезнено и безпроблемно раждане! 😍

# 341
Скрубче късмет, мила! Бързо, леко и безпроблемно раждане и чакаме да се похвалиш с жив и здрав бебок ❤️❤️❤️

# 342
Скруби, леко раждане и бързо възстановяване:heart:

# 343
Ей, днес цял ден презареждам за отговори и си мисля как някоя ще напише, че тръгва Simple Smile
Skrubi, успех!

# 344
Успех Skrubi! Айде да излезе бързо живо и здраво и сутринта да се похвалиш колко лесно е минало!

Общи условия

Активация на акаунт