ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 462
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Жанинче еее ма как ми се разбиха мечтите..Ако пренося пак ще отиде около празниците точно,а не ми се иска да ги прекарам в болница...
Мери за тапата мисля,че два пъти ми падна по-малко и оттогава нищо..
Рейв ще попитам,ако ми каже има време ще си самоназнача 🤭
И вижте какво намерих,тъй като още си търся легло за бебето..

Изработват ги от масив са и са с текстил,а цената е бомба 50лв..Има ги в кафяво и бяло..Люлка е..текстила може да е в бяло и синьо,розово и бежово..Харесаха ми..Писах си преди малко с продавачката Мястото за спане е 80см а височината на люлката е 95см..чакам във вторник да ми каже само дълбочината,защото ми се вижда бая дълбока..Вие какво мислите.??

# 316
Хюлия Легълцето изглежда страхотно, но и на мен ми се струва доста ниско, пита ли дали има още нива на рамката? Ако не е твоето, аз още продавам 1вото, което купихме, да знаеш. И то е с колелца, но е 60/120.

# 317
Skrubi, сигурна ли си, че ще пуснат мъжа ти в залата за изписвания, защото в болницата, която ще раждам, бащата чака навън, въобще няма изписвания. За седалките, не мога да оставя две новородени на задната седалка, а аз на предната, така че няма да слагаме седалки, като ги водим на ваксини ще са си в кошчетата...ама да заприличат на човечета първо, страх ме е че ще се задавят или заплачат и аз нищо не мога да направя

# 318
Деси може ли да ми пратиш снимка на съобщение

# 319
Вие сте на 10 минути път от вкъщи, а ние трябва да пътуваме малко повече от час и аз се чудя вече с какво да обличам и как да завивам. Космонавта според мен не е добра идея, защото няма как да бъде облечено с него. Първо, не е безопасно, както вече се спомена и със снимков материал и второ, ще бъде сигурно пък топло с него чак да стои толкова продържително време. 🤔
Времето ще е студено в това спор няма.

# 320
Връщаме се с таткото от еконт и искам да ви се похваля, взех електрическа помпа, стeрилизатор и нагревател за шишета на Авент за 160 лв. Всичко работи, в добро състояние е и съм изключително доволна, защото иначе нещата са си бая скъпи, а дори и да нямам нужда от нещо после ще ги продам. Вадя дезинфектанта да си ги почистя и да са готови за работа като дойде време.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 13:13 от Djenna

# 321
djenna Супер покупки, аз исках точно този нагревател но една ме преметна и ми изпрати по-стар модел. Отново работи и не се разправях само защото цената беше добра.
Иначе мен гърлото ме тормози през няколко дни. Помагат ми чай с мед, лимон, смучам мед и сода, гаргара със солена вода, лукчета, ако кашляш ти препоръчвам Стодал.

# 322
Jaska, в Надежда казват че за изписването в залата ще се допусне само бащата. Другите трябва да чакат отвън. Нека обаче Фифи да потвърди,  защото тя май каза че е родила в Надежда.
Фифи и Сий, кажете как сте вече с бебенца в ръце. Как е кърменето, спането и режима?

# 323
Котки, аз бях на доплер днес при Панайотова и съм още с отворено чене.... за 10 дни нащо котче станало от 2.400 на 3.100кг....боже не ми се мисли до следващата ЖК на 1ви сигурно ще чукне 3.5 минимум...
Иначе ми казаха тъй като имам форма на гес.диабет, че не трябва да пренасям и е добре за родя в 39 седмица...разбиха ми мечтите за второ козирогче освен мен...Иначе си е застанал яко на изходна позиция и шийката е 2.7см. Плацентата още е 2 степен. Като цяло всичко каза, че му е наред, като махнем светкавичния темп на растеж...До 39г.с. ще удари 4кг...Хем съм по-внимателна с храненето...

В Айко днес напазарихме, че имаше 18% на всички стоки - възползвайте се. Взехме матраче, протектор, възглавничка за повиване върху кошарата и едно като порт-пелена, по-плътничка.

# 324
Момичета, аз днес понеже взех количка втора ръка и сега съм пуснала всички видове части дето се свалят в пералнята. Ама да ви питам някоя от вас рискува ли да го пусне после в сушилня? Че гледам, че на етикета пише да не се слагат и им се чудя дали да ги метна на терасата.

# 325
Малечка по-добре не ги слагай. Аз така навремето съсипах тапицерията на едно столче за кола и от тогава си следвам инструкциите. Каква количка взе?
Момичета, аз днес понеже взех количка втора ръка и сега съм пуснала всички видове части дето се свалят в пералнята. Ама да ви питам някоя от вас рискува ли да го пусне после в сушилня? Че гледам, че на етикета пише да не се слагат и им се чудя дали да ги метна на терасата.

# 326
  • Sofia
Аз пускам, но ако сушилнята е с термопомпа, а не кондензационна и само на деликатна програма. Фините спортни екипи суша с нея, тапицерията на дивана..

# 327
Кондензационна е. Няма да рискувам, ще ги метна на простота. ето това е модела, само че бежова, от олх за без пари(50лв), сега всичко минава през пералнята и под душа да я измия хубаво. Тя ни е за временно ползване така или иначе най-вероятно, така че ми е все тая. Доста си е запазена, няколко петна имаше, ама те си излязоха и малко захабено тук там и едната спирачка счупихме при разглабяне, че я напънахме повече, доволна съм.

# 328
  • София
скруби, така е, аз в последните дни като ходих на тонове и ЖК, все имаше по някой татко да чака пред залата с букет и наконтен.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:28 от rave

# 329
И аз вчера бях на тонове в Надежда и даже имаше фотограф с таткото, влезнаха в една стая до стаята за тонове, предполагам за мини фотосесия Simple Smile
Ох, на мен вече ми е едно зимно и Коледно.. след 2 ставания тази вечер и местене от спалнята на дивана и обратно, спах до 11 Scream
Станах и си сготвих разни вкусотии, цял ден си лежа с едно плюшено одеяло, пих топло мляко с бисквити, ям портокали и след малко ще си сипя едно винце Smiley
 Мислех си, че като стане студено и съвсем не може да се излиза ще се сдухам, но ми е едно хубаво и няма търпение да сме си вкъщи с бебе вече Heartpulse
Мисля утре да пусна вече бебешка пералня и сушилня и съм на преглед да насрочваме дата за секциото.

Общи условия

Активация на акаунт