ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 397
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
Честити бебета, Тонет! Да растат здрави!
Момичета и моето секцио е утре! Опитвам се да съм спокойна, но се притеснявам.
Леко раждане, Хелинор!

# 601
Другата причина за страхът ми е, която не посочих адукватно е че при нас, глухите, ни е по-тежко в такива кризисни ситуации. Работодателите трудно ни подават ръка. По време на раждането на лекарите и на акушерките с маските не им пука на глухите, че има хора като мен, които четат по устни или просто да пишат на лист. Моя глуха позната е била за естествено раждане за 2 декември, но е родила преди 2 седмици по-рано. Мъчила се е, на едната акушерка й е писнало и й казала-секцио. Моято позната е била в шах и мат, забранили са й да прави последни напъни, за да я вкарат за секцио. След раждането разбрала, че е била на косъм да роди бебчето й естествено, но за да не губят време в писмена комуникация, е преминала в операция за секцио.

Мери, права си.
Не се отказвай, всичко ще бъде наред.

Форевър , всички имаме страхове , които таим ... Аз , ако трябва да съм честна , се страхувам от друго ...
Страх ме е от раждането с тази тромбоза , която получих в 12 седмица ... уж съм добре вече , но напрежение и болка си има при натоварване . Страх ме е как ще се развият нещата в самия процес ... Господ да е с всички нас в този така важен момент от живота ни 🤞💙❤

Хюлия,
Съжалявам за трудните моменти, които си преживяла. Ти си силна дама.
Аз по-скоро не ги наричам моменти, а предизвикателства.
Имаш много добра сестра, не те е оставяла никога 🥰 важното е, че сега има промяна.

Форевър ама разбира се всеки си има страхове.Моите страхове са,да не преживея това,което преживях с малката.Трудно я изгледах,почти без финанси.Сестра ми,ми пращаше дрехи и пари от Лондон,майка взимаше дрехи и чат пат сухо мляко,.Нямаше,кой да ми помага,мама беше на работа, свекито се занимаваше постоянно с детето на девера.Отделно ми въртеше номера,дразнеше ме нарочно...И т.н
Даже преди няколко дена си говорихме с ММ,че много ме е страх да не преживея всички тези финансови проблеми пак и да чакам някой да ми подаде ръка (което е кофти) Гледам,че има промяна вече сме по добре,домът ми е готов,имам си удобства,но страх.!!! 🤷..Има си плюс все пак благодарение на страха и трудностите ставаме по-силни..

Цвете, благодаря ти за откровеността, не всяка ще го направи.
Да, знам, че всеки има свои страхове. И ти продължавай смело напред 🥰 ❣️
Всеки има стряхове Форевър Смайл ♥️
 Като родител на едно дете и аз имам мойте... Че с това лежане при тази бременост не обръщам внимание на дъщеря ми. Страхове дали я възпитавам правилно, дали не й насаждам комплекси от моето детство.
 Убедена съм, че ще се справиш страхотно със всичко. Щом се съмняваш, значи ще бъдеш добра майка-така съм чувала 😊 Според мен ще си страхотен пример за нея-с борбеността си и упоритостта си в живота. Смело напред и вярвай в себе си ♥️

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 23:07 от Forever_smile

# 602
Честити бебета, Тонет! Да растат здрави!
Момичета и моето секцио е утре! Опитвам се да съм спокойна, но се притеснявам.
Леко раждане, Хелинор!

Стискаме палци и на теб Desy всичко да мине по план Flowers Four Leaf Clover утре е ден за момиченца..чакаме ги Simple Smile

# 603
Здравейте мамчета,
Честито на всички родили, да са живи и здрави бебоците и мамите.
Днес се роди и моята принцеса Мария ❤
Бях на преглед и тонове в 16:00 всичко беше наред ,решихме да изчакаме още една седмица и да определяме дата ,но на  път за вкъщи ми падна тапата и прокървих .Започнаха и контракций и доктора каза да отивам към болницата да преценят дали ще влизам за задържане или ще го видиме, обаче видяха че съм с 1см разкритие и се обадиха на доктора да идва .Та в 20:45  се роди моята малка принцеса 2510кг с големи бузи и косичка,се съм в реанимация и нямам търпение утре да я видя пак 😍😍.Успех на всички, които са в очакване ,на мен ми падна това напрежение да мисля само плацентата и операцията, сега съм по-спокойна че всичко свърши и много щастлива .😊😊

# 604
Леко да ви минава момичета секциото !

Форевър, нямаш ли право на преводач? Въобще ли нищо не чуваш дори и с апаратче?
Иначе за това кога да напъваш те все ще могат да ти го кажат/покажат, но какво говорят поне да ти превежда някой.....макар че си е разправия това и не всеки би се съгласил.....

Честита дъщеричка Даниела! Да е здрава и много щастливи мигове!
Колко бързо се случват нещата вече.....

# 605
Лелее Danielka супер страхотна новина,да е жива и здрава Мария Heart бързо възстановяване на теб и утре да се гушкате People Angel

# 606
Честита рожба, много се радвам 🥰 леко възстановяване ти пожелавам💜

Здравейте мамчета,
Честито на всички родили, да са живи и здрави бебоците и мамите.
Днес се роди и моята принцеса Мария ❤
Бях на преглед и тонове в 16:00 всичко беше наред ,решихме да изчакаме още една седмица и да определяме дата ,но на  път за вкъщи ми падна тапата и прокървих .Започнаха и контракций и доктора каза да отивам към болницата да преценят дали ще влизам за задържане или ще го видиме, обаче видяха че съм с 1см разкритие и се обадиха на доктора да идва .Та в 20:45  се роди моята малка принцеса 2510кг с големи бузи и косичка,се съм в реанимация и нямам търпение утре да я видя пак 😍😍.Успех на всички, които са в очакване ,на мен ми падна това напрежение да мисля само плацентата и операцията, сега съм по-спокойна че всичко свърши и много щастлива .😊😊

Аз чувам със слуховите апарати, улавям звуци, но за да разбирам, чета по устни.
Не допускат нито съпруга ми, нито преводач по време на раждане заради пандемията. Съпругът ми е съкрушен и притеснен как ще се справя
Леко да ви минава момичета секциото !

Форевър, нямаш ли право на преводач? Въобще ли нищо не чуваш дори и с апаратче?
Иначе за това кога да напъваш те все ще могат да ти го кажат/покажат, но какво говорят поне да ти превежда някой.....макар че си е разправия това и не всеки би се съгласил.....

Честита дъщеричка Даниела! Да е здрава и много щастливи мигове!
Колко бързо се случват нещата вече.....

# 607
Ехаааа, колко хубаво! Честита рожба, Даниела! Да расте здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване!

# 608
Даниела, четита госпожица, бъдете здрави и бързо да мине нощта, за да е при теб. Скорошно възстановяване! Flowers Hibiscus
Мале нон стоп изненади, страхотно е Heart Eyes

Започвам да се притеснявам, че сме купили всичко, но нищо не е разопаковано, изпрано, сглобено Sweat Smile От утре ще ръчкам таткото да действаме, че винаги може да има изненада. Ще пада яко пране, тъкмо от черния петък и нова ютия си взехме, ще действам.

# 609
Честити да са избралите си този хубав ден да се родят!🥰
И спокойствие на тези,който утре ще дават живот!
Даниела супер изненада!Аз нали отмених датата за секциото,нямам никакви индикаци за сега,ноо ти ми напомняш,че моето желание сам да си избере деня,може да се случи... а май си е тръпка.

# 610
Даниела, честита радост 🌹да ви е жива и здрава и винаги много щастлива 🤩 🌺❤️ бързо възстановяване и скоро дс се гушкате с малката 🌼

# 611
Тонет, Даниела, честити да са малките съкровища! Да са много здрави и големи късметлии, а на вас бързо възстановяване! 🎉🎊🍼💖💙
Хелинор, Деси успех утре. Всички ви стискаме палци и чакаме хубавите новини 🍀. Опитайте се да си починете тази вечер, въпреки че е трудно и емоциите сигурно надделяват.
Форевър, наистина обществото ни е много нетолерантно, но според мен ще си добър пример за детето, защото си успяла въпреки трудностите. Не може ли да поговиш с лекаря ти по въпроса и да се коментира с екипа да са по-търпеливи, знам ли и аз ...?  Иначе и аз адски много се страхувам от самото раждане, неизвестното и от това как ще гледам детето и как ще се справям. Изобщо не мога да си се представя в ролята на майка.. Чудя се готови ли сме за тази огромна отговорност и дали не трябваше да си поживеем още малко, ще бъдем ли добри родители  ... да не говорим, че главата ми изобщо не смила, че ще се появи наистина едно малко човече у нас и вече то ще е най-важното.. пера дрехи, нагласям нещата в стаята, ама все едно са само вещи .. доста съм объркана и притеснена и аз. Надявам се като се появят бебчетата да усетим като майки кое е най-доброто за тях.

# 612
Даниела и Тонетт - честити бебчета!Да са ви много здрави и щастливи! ❤💙❤
Деси, Хелинор - успех утре и леко раждане! 🤗
Форевър смайл, и мен доскоро не ме беше страх, но почнах да се замислям дали и как ще се справям, особено че сме само с таткото тук. Майка му ще дойде за един месец да помага,обаче след това си оставаме ние и като си представя таткото как работи по 13-14 часа и направо се плаша😕
Момичета, как усещате контракциите? Усещам стягане на корема, става твърд с две буци отляво и отдясно и понякога чак ми става трудно дишането и малко боли - това ли да Бракстън Хикс?

# 613
Момичета, не успях изчакам до утре. Преди час се роди Елина. 3700 гр., 51 см.
Получих контракции, провериха за разкритие и казаха няма да чакаме. Сформираха екип. ♥️♥️♥️♥️
Честито и на останалите майчета!

# 614
Хелинор, честита принцеса!!!
На теб и останалите майки - пожелавам децата с късмет да са родени! Под щастлива звезда: да са силни и здрави!!!

Общи условия

Активация на акаунт