ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 407
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Честита двойна радост 🍼🍼💙💜👩‍👧‍👦 Тонет  Да са живи и здрави..!!
Леле как густо ми става,че почти всеки ден има бебетаааа 🥰🥰

# 586
Хелинор, много позитивна енергия ти изпращам, наслади се на последните бременни часове Simple Smile от както ми насрочиха датата, си мисля за тази нощ преди операцията, със сигурност е изпълнена с много вълнения, размисли и страсти Grinning
Тонет, честити бебочета! Изпитвам огромно възхищение към майките на близнаци, осъзнавам че както радостта, така и грижите са двойни. Trophy

# 587
Тази нощ е сигурно нааай- дългата...
На мен преди години ми казаха идваш на 7.-ми сутринта, аз от Шубе не отидох и си родих нормално на 16.-ти

# 588
Честита радост и то по две.. Толкова хубаво! 💥😍

# 589
Честити син и дъщеричка , Тонет 💙❤ Да са ви живи и здрави и много , много да ви радват и слушат 🥳
Тъкмо гледах карикатура за бебета близнаци днес и се сетих ва теб 🙃
Честита първа дама в темата 🙂
Аз също много се вълнувам с този хубав бебе валеж ... прекрасно е 😍

# 590
Изгубен, разсмя ме искрено с този разказ, евала 😂

# 591
Тонет, честита двойна радост! Нека растат безгрижно и с усмивки! Да са палави, здрави и щастливи!

# 592
Сериозен бебевалеж се заформя - всеки ден си имаме =)
Тонет - да са ти честити, много щастливи и игриви и да ви слушкат много Heart (или ако те не вас, вие тях Wink )

# 593
Само хубави новини днес! Честито момичета!
При мен ново 20. Така паднах днес на една страна на корема. Всичко е наред с бебето, но от тогава болки в кръста и корема, бракстън Х и бонус че направо не мога да се свия, то и преди ми беше трудно но сега е невъзможно, много боли. Поне разбрах че момчето е качило 400гр за няма и седмица и вече е 3кг.
И от Хипп ми звъннаха най-сетне. Чакам си мострите до края на седмицата

# 594
Честито на Тонет и Жанинчето. Да са ви живи и здрави бебчетата.

Момичета въпрос ,понеже нямам спомен от предните бременности.
При стягането на корема при контракция отгоре пак ли ставаше твърд?
Аз имам доста стягания които си ме болят,но отгоре сякаш е по мек от останалата част.

# 595
Това със стяганията и на мен не ми е много ясно.. Стават едни огромни буци и усещам едно опъване, мойте са по високо.. Понякога с болка в кръста, понякога не, понякога само втвърдяването усещам леко, след това супер силно.. Хаха. Буквално нямам идея контракции ли имам или какво.. 🤷‍♀️ Да не говорим пък за идея, кога да тръгна към болницата хахах

# 596
Тонет, честито ❣️

Малко офф от темата.

Момичета... Вече ме е страх Sad А до сега не съм изпитвала страх.
Днес имам имен ден и близначката ми сподели на наш близък човек, че съм борбена и че скоро ще ставам майка и ни припомня детството ни, казах й, че наистина бързо минава времето и тогава усетих страх.
Страхът, че пораснах в ангажименти.
Страхът, как целият ми живот премина по логопеди, по проекти, бях преводач на хора с увреждания, нямах детство, как бях малтретирана в едната ми връзка.
А сега съм щастливо омъжена и чакаме бебката вече да се появи.
Страхът, как ще се справя като майка, с моят лек говорен дефект заради загубата на слуха заради лекарска грешка и искам да я направя човек и да няма говорен дефект заради мен, то добре, че е чуващия ми съпруг.
Осъзнах, че никога не съм почивала като хората, усещам, че в последните години съм станала малко като ходещ кибрит.
Страх ме е да нямам следродилна депресия, това не го желая.
Страх ме е като почне раждането.
Страх ме е, че след 2 години отново трудно ще си намеря работа, никой не ми подава ръка.

Вие имате ли свои страхове?

# 597
Всеки има стряхове Форевър Смайл ♥️
 Като родител на едно дете и аз имам мойте... Че с това лежане при тази бременост не обръщам внимание на дъщеря ми. Страхове дали я възпитавам правилно, дали не й насаждам комплекси от моето детство.
 Убедена съм, че ще се справиш страхотно със всичко. Щом се съмняваш, значи ще бъдеш добра майка-така съм чувала 😊 Според мен ще си страхотен пример за нея-с борбеността си и упоритостта си в живота. Смело напред и вярвай в себе си ♥️

# 598
Форевър ама разбира се всеки си има страхове.Моите страхове са,да не преживея това,което преживях с малката.Трудно я изгледах,почти без финанси.Сестра ми,ми пращаше дрехи и пари от Лондон,майка взимаше дрехи и чат пат сухо мляко,.Нямаше,кой да ми помага,мама беше на работа, свекито се занимаваше постоянно с детето на девера.Отделно ми въртеше номера,дразнеше ме нарочно...И т.н
Даже преди няколко дена си говорихме с ММ,че много ме е страх да не преживея всички тези финансови проблеми пак и да чакам някой да ми подаде ръка (което е кофти) Гледам,че има промяна вече сме по добре,домът ми е готов,имам си удобства,но страх.!!! 🤷..Има си плюс все пак благодарение на страха и трудностите ставаме по-силни..

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 22:28 от Хюлия

# 599
Форевър , всички имаме страхове , които таим ... Аз , ако трябва да съм честна , се страхувам от друго ...
Страх ме е от раждането с тази тромбоза , която получих в 12 седмица ... уж съм добре вече , но напрежение и болка си има при натоварване . Страх ме е как ще се развият нещата в самия процес ... Господ да е с всички нас в този така важен момент от живота ни 🤞💙❤

Общи условия

Активация на акаунт