ДЕКЕМВРИйче пухкаво и сладко, скоро идва при мама и при татко ! {тема 10/2020}

• 28 412
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Хихи, Габи, не искам да е козирог за да дразня ММ. Grinning А пък трябва да е стрелец, защото да е като мен и да стане на моето. Grinning Ще видим живот и здраве какво ще се получи.

# 571
А, ама то само момченца са родени. Е, аз утре, живот и здраве, ще поведа списъка с дамите, ако някоя мама не ме изпревари нощес. 😀
Успех, Helinor17! Всичко ще е наред! И да разкажеш после. Simple Smile

# 572
Helinor17 утре ше стискам палци, остава мн мъничко до гушкането ви с бебка ❤️❤️❤️

А, ама то само момченца са родени. Е, аз утре, живот и здраве, ще поведа списъка с дамите, ако някоя мама не ме изпревари нощес. 😀

# 573
Момичета, минавам на бързо да ви кажа че снощи в 20:45 мн родих.
Ваня 2480гр и Георги 2080 гр. Не са в ковиоз.
Не съм ви чела, който ме е изпреварил честита ви радост, да са ви живи и здрави. Бъдете щастливи! Heart

# 574
Сий, Фифи, супер ми беше интересно това, което бяхте написали.
Сий, железен режим си направила. Не се притеснявай за паник атаките .....те са от новата ситуация+ стреса+ умората. Аз с първото дете направо изкукуригах. Повтарях си "Добре че родих на 31г, поне си поживях, сега само мъка ме чака". Мони ревеше денонощно.  Ужасен стрес. Кърма по две капки.
Сега знам какво ме чака - безсънни нощи, рев, колики, обриви, липса на свободно време и голяма умора......знам и ми е спокойно,  защото съм го приела. Отчаянието идва от това, че не разполагаш със себе си и с времето си. Четеш и слушаш за онези бебета, които спят по цяла нощ и още деня са тихи и тайно те хваща яд. Спокойно, тези бебета са 1 на 1000, но се говори за тях, а не за останалите ревящи 999.
Фифи, аз правя така: с една кърпа масажирам яко гърдите, ама мачкам и правя чести движения от основата към ареолата.....хубаво е кърпата дори да си я затоплиш на радиатора....после цедя с помпата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мажа с лансинох,  който пречи да ми се разранят зърната. Вчера като ми слезе кърмата,влязох в банята и съм масажирала и цедяла под душа. Ако искаш да стимулираш кърмата, се цедиш на 2 часа. За кърменето : погледни какво захапва детето; трябва да захапе освен зърното и част от ареолата, като горната и долната устна да са в права линия.....когато захапва само зърното горната и долната устна са в формата на буквата V, но по разтворена т.нар. рибешка уста - теб те боли а той бързо се изморява и спира да суче. Успех.

# 575
  • Sofia
Честито, Тонет! Били сме заедно в джаза! Да са живи и здрави всички бебоци Simple Smile

# 576
  • София
tonett_75 , честити бебоци! Нека бъдат много здравички! Бързо възстановяване! Blue Heart Purple Heart
Helinor17 , с теб сме! Flowers Four Leaf Clover

# 577
Честито Tonett , да са ви здравички бебчетата Heart Blue Heart

Helinor утре сме с теб и чакаме хубавата новина Flowers Four Leaf Clover

# 578
Честит мъж, Жанинче! 💙
Честити близначета, Тонет! ❤💙
Да бъдат здрави, силни и много обичани (за последното съм сигурна)!

Момичета, аз днес влязох в 9-тия официално! 🎉 Бях и на тонове, и най-накрая се видях с АГ, че тя беше под карантина до миналата седмица. Секрета ми е чист от гъбичките, което е супер! Обаче желязото ми е ниско, 103... нещо не можем да го вдигнем, аз от лятото пия... А то само пада. Някоя да знае какво мога да ям и пия, отделно от лекарствата, за да го вдигна по естествен начин?

Ох много ви се радвам на родилките! ❤ Чакам вече с такова нетърпение да дойде и нашият ред, ама и аз съм в края на месеца и по всяка вероятност ще си почакам 😊

# 579
Мале Тонет, термина ми е 7 дни, след твоя, всичко ми се сви 😳😳😳, да са ти живи и здрави, разкажи после, как мина?
Хелинор стискам палци, всичко ще е наред!

# 580
Момичета, минавам на бързо да ви кажа че снощи в 20:45 мн родих.
Ваня 2480гр и Георги 2080 гр. Не са в ковиоз.
Не съм ви чела, който ме е изпреварил честита ви радост, да са ви живи и здрави. Бъдете щастливи! Heart
Честита  двойна радост! Да са здрави и много щастливи!!!

Лория, аз пия 2 по1 ферофолгамма, но ми бяха казали да е 2 по2 а ми беше 111 хемоглобина.
Пий по повече просто.
Иначе черен дроб с винце, и червено цвекло вдигат много хемоглобина....

# 581
  • София
тонетт, честита дъъълго чакана радост по две ! Tada
Хелинорче, изпревариха те. Grinning
Лори, червено цвекло, а също и по едно варено яйце на ден.

# 582
Ето я и първата госпожица Heart, мислех си, че ще е на Хелонор. Честити бебчета, Тонет! Чакаме разказ.
Хелонор, стискам палци за утре. Аз съм вече в такава емоционална въртележка, че не знам как ще издържа до петък.

# 583
Тонет, честити две слънчица. Желая им здраве и  сила. Разкажи, когато можеш как протече при теб раждането.
Хелинор,  ноща ще е вълнуваща,  а утре бъди спокойна, за да може и тялото да е спокойно. Успех.

# 584
Тонет, честито! Да бъдат здрави и скоро да сте си вкъщи. Как хубаво ни изненада. Flowers Bouquet
Хелинор, ще очакваме с нетърпение хубави новини и от теб! Стискаме ти палци. Two Hearts
Много ми харесват и на мен всички имена на бебоците до сега!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 19:43 от Djenna

Общи условия

Активация на акаунт