А нашите памперси също пропускат понякога, но аз установих, че просто не сме ги стягало достатъчно...особено ако съм го сменила след хранене, когато коремчето му е издуто, после пампа дори е леко свлечен.

Честито на всички празнуващи днес месечинки, имен ден и т.н.!
Много здраве и любов!
Само предупреждавам, че собственичката е много надута и неприятна, а персонала е любезен. Не че това има значение, де...
Пупу!

). Две момичета, с живи родители ще разчупят погачата над мен и Димана и първата хапка с малко мед се дава на детето - е, тя само ще близне. В кърпа се слагат пари и се връзва нито стегнато, нито много хлабаво (да не е стиснато или прахосник детето) и всяка жена взема кърпата и "нарича" нещо за детето. кърпата се слага на високо, яде се и се пие. (парите после си ги харчиш за бебо 

.
И от там отново в Шейново. Тогава ми изписаха антибиотик и така се оправих.
Аз си спрях крамата и двете ми гарди бяха ужас
,цедя и му давам да су4е и пак надути и боли
,и я спрях сега сме на изкуствена храна тои си я оби4а.Имам голям проблем голям лакомнок е незнам дигнала сам раце ве4е,някои пат си хапва много другпат малко.постояно е гладен гледам да спазвам график ама тои не6то не му се нрави,6те отка4а ве4е
.то е хубаво 4е си хапва ама поняки пат прекалява.Трябва да се ма4а да махна но6ното хранене поне корем4ето да по4ива,тези биби ваоб6те не ги иска заспива с биберона да пуска по-малко.И аз сам си била лакомни4ка и бата му като бебета на кого да прили4а
.На6ия татаи ме ядоса
,да не изпадам в подробности,о просто аз си представях грижовен ба6та да ми помага ,а то обратното.Целувки и лека но6т