Честити 2-ва месеца 
на
Кари на мама Lorexa!
Честит 1-ви месец 
на
Маргарита на мама didika!
Мария на Мама Леоне!
Мариян на мама divas!
Ивайло на мама Netty!

, опитах с термометърчето, но ефект нямаше веднага, по-късно се изходи, но без запек, явно от коликите има и такива признаци. От както прочетох, че млякото, което приема кърмачката предизвиква колики, направо се втрещих
Честит 2-ри месец на Кари!
Честита месе4инка и на останалите сладурковци,които празнуват днес!Честит рожден ден на Нана! 
,но - мама слушаше и за двете.Сега се храним и ,надявам се ще спим!Чао за сега от нас! хубав ден ви желая!

на NANA77! много здраве,любов и щастливи мигове с малкото съкровище! 
Аз четох много по тази тема и съм против ранното захранване. Тя ми каза, че Тарик расте бързо и ако не съм го захранила сега, щял да хване рахит или някоя друга болест 

Честит празник на всички, които имат поводи днес - май са много! Ние също имаме - Ивчо става на 40 дни и ходихме на църква. Изненадващо се държа прилично и спинка през цялото време. 
Можело и да се цепне кожата, да не се притеснявам.
Трябвало да приложа сила. А на мен ми е жал. А и наистина се чудя дали е задължително, щом някои го отричат. 

Аз съм на работа,а бебката я оставих със свекито,след като я нахраних и я приспах
Сега към 16ч. трябва да я хранят с АМ
ПОве4е ми е притесненео 4е свекито няма да се справи.Ох- ще полудея от притеснения.Все за нещо трябва да мисля
щото няма на кой да раз4итам наистина.Свеки си тръгва утре( или може би в понеделник сутринта).Утре ще правим пога4ата а ве4ерта сме на РД на един много дабър наш приятел и може би заради това тя ще осатне още 1 ден.Е- ще отско4а за малко да го уважа за празника,4 ему е и юбилей,и ще се прибера да си гледкам бебка.Днес сестра ми идва до СОфия и много се радвам 4е се видяхме,макар и за малко.Тя бърза да се прибере във Видим,където живеят,защото нашите пък са там за втория РД на малкия ми племенник
Ох- за пръв път пропускам такова събитие на де4ицата й,но..няма на4ин.Майка ми пък се притеснява 4е не може да дойде на пога4ата..абе- кофти е като нямаш никой наблизо и разстоянията не са малко.ПОгачата ще ми направи на една приятелка май4ето
ДОбре 4е е тя,4е тази седмица си скъсах нервите да обикалям да поръ4вам и все удрям на камък.
.Да ти кажа за ппъпките 4е предния път забравих.Питах нашето педи,4е нали и на ДАри й се появяват от време на време.КАза 4е е нормално,защото още се из4иства.Смао ако станат с бели връх4ета( слава Богу нямаме такива),да ги туширам една по една със спирт.Това за немокренето не ми го каза.Дори аз й казах 4е й обтривам ли4ицето с преварена води4ка и тя каза 4е е добре. 
.Продукт е на фирмата ERBA VITA