АВГУСТинчетата ни добрички махат весело с ръчички

• 11 006
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
[color=red]ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DIDKA_25 ;МНОГО ЗДРАВЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА KAILI-МНОГО ЛЮБОВ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ[/color]

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Aila,при мен вече мина почти един месец,а все още си имам болки от секциото,даже през последната седмица се засилиха,а доки ми каза само да се мажа с Lioton и да пия калций,ама ефект няма и се чудя какво му е нормалното /както тя се изрази/  newsm78.
Иначе и аз имам мерак да открием секс сезона,ама засега болката надделява и още нямам кураж да пробвам Sad Sad Sad
ОБЪРКВАЦИЯ знам,че и ти си доста заета,но искам да те помоля ако имаш възможност да качиш снимка и на моето бебче,само че незнам къде да изпратя снимка,ако можеш пиши ми на ЛС Hug

Приятен ден мамчета и целувки на сладките бебчета   smile3503 smile3503 smile3503

# 256
Привет и от нас!   Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС (и малки и големи)!  Laughing
Леле, то не са месечинки, то не са рожденни дни, то не са годишнини - браво дано всеки ден има такива хубави поводи за празнуване.  Hug  Hug  Hug
Ние сме добре - ядем, спим, и пълним памперсите. Обривите ни отминаха. Аз спрях да го мажа с бебешко олио и пак се върнах към зехтина. Снощи нашия юнак спа от 21 до 3 часа непробудно. Но след това детето искаше игри, то не бяха въртележки, то не беше гукане и така я откарахме до към 5.30 сутринта. Добре че после се измори и спа до 10 та и ние покрай него. Да видим тази нощ какво ни очаква. И ние още не сме монтирали столчето за кола, но не го возим често и затова. Но  gabi32 ме накара да се замисля - ходим, не ходим май и ние ще го монтираме.
miss_74 защо да мажеш с Lioton - той не беше ли за разширени вени?  newsm78
Аз освен белега друг спомен от операцията нямам (пу пу да чукна на дърво)! Мажа се с Контрактубекс само.
Ами това е - лек ден!  Heart Eyes

# 257
оле ама то наистина днес много празнуващи
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ-ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСМИВКИ
ЧЕСТИТИ ГОДИШНИНИ НА eli_ym и на Kaili

и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА DIDKA_25
НА ВСИЧКИ ВАС ЖЕЛАЯ МНОГО МНОГО ЩАСТИЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО
мами имам едно питане към вас
вашите бебоци имат ли крустички-ние имаме по едната вежда и са много упорити-мажа ги с олиото на Бюбхен,но изобщо не минават,а май тръгват и по кожата newsm78 newsm78
моля ви дайте съвет с какво да се мажем че вече много ме дразнят-от доста време си ги имаме и ми омръзнаха вечееее #Cussing out #2gunfire #2gunfire
и още нещо-почнахте ли да давате сокчета вече или отложихте за по късно
Аз мисля да ги започна към третия месец или изобщо да не ги давам ,а да мина направо на пюренца newsm78 newsm78

# 258
Emelle,аз също ползвах Lioton за разширени вени,но миналата седмица като бях на прегред лекарката която ми прави секциото каза да се мажа 2 пъти на ден с Lioton върху разреза,но да ти кажа невиждам никакъв ефект.А на теб благородно ти завиждам,че имаш само спомен от белега,аз имам и болки и ако скоро не ми минат ще ходя май при друг лекар,че на моменти не се трае Cry Cry Cry

Обърквация благодаря за бързата реакция имам снимка в интернет,но утре ще да ти изпратя друга снимка на мейла.

Приятна вечер  newsm44 newsm44 newsm44

# 259
(цитат на miss_74
Аз не съм писала от няколко дни,но това което споделих за задавянето в петък се повтори много по силно от предишния път и Даяна едвам изплака,а ние с майка ми доста се изплашихме,обадихме се на педито и се наложи да отидем в болница.Направиха ни изследвания,указа се че на Даяна нищо и няма и сега ще трябва да спим на висока възглавница и да се наблюдаваме постоянно,та по цял ден съм до нея и за нищо друго не ми остава време.Сега от време на време пак се повтаря същото,но веднага я вдигаме и и минава по-леко,незнам докога ще е така,но е ужасно  newsm78 newsm78 newsm78.

[/quote])
miss_74 и сестра ми имаха този проблем,ходихме на лекар и каза,че при някои бебета е така,и ще отшуми след време.В момента са на 5 месеца и отдавна не е правил така.Знам колко е гадно,направо ни е взимал акъла като по-малък.И тя така като теб не откъсваше очи от него.Надявам се скоро да отмине.И задължително да спите под наклон или на възглавница.

И така ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ!!!

Ние още сме хремави Sad.Някой знае ли кога минава гадната хрема?И още нещо-мойто момче още не иска да ми гука и да ми се усмихва Sad,а иначе не спирам да му говоря и да гукам като луда....Ако някой ме слуша ще ме помисли ... CrazyИздава някакви звуци ,но са далеч от гукането, и се усмихва ама само на сън.
Айде пак мрънка моя палавник.Чао за сега бебта и мамички. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 19:28 от nadence

# 260
gabi32, при нас Colocyntis-а,като, че ли имаше ефект, ама май само ако се дава редовно. Ако пропусна някой прием веднага се забелязва и почва да мрънка.
nadence, и аз гукам като луда и по цял ден му пея песни, ама Самуил издава само някакъв звук и толкова. Иначе се усмихва, но определено не е съзнателно. Най се прехласва по въртележката на леглото. Айде оправяйте се вече.
Днес правихме погача и го водих на църква. Даже попа го вкара отзад в олтара, понеже бил момченце.

# 261
  • София
    Това с гукането и аз го забелязах  Simple Smile Май само ние си гукаме за сега, а бебенцата ни си живеят в някакъв си техен свят. Усмихват се на нещо си тяхно например след ядене и това е само. Досега и моите не са успели нито веднъж да изгукат, но виж за реването са много добри. Днес разпитвах мами на по-големи бебчета и те казаха че чак към третия месец почват по-съзнателно да обръщат внимание.
     И още веднъж за ваксините. Ако някой може да каже все пак има ли смисъл да се поставя петвалентната Пентаксим а не тривалентната Инфанрикс. Има ли в петвалентната включено нещо което няма да се направи така или иначе от касата. Защото все пак тя е 60 лв а не 30 и умножено по две и после по три стават доста парички и ако не си заслужава  да сложа тривалентната само ?
     Ура едната мадама туку що успя да заспи в столчето за кола остава само и другата да приспя  Grinning

# 262
Пак да се включа за тези ваксини:аз доколкото разбрах-тривалентната си е ДТК,която всъщност си я поставят така или иначе,а другата е същата + още две:за минингит и още нещо...аз както го обясних... newsm78.Дано сте ме разбрали,така ли е или пак трябва да ми се обясни. EmbarassedАз говорих с лекарка,която е завеждащ детско отделение и тя ми каза,че според нея не е хубаво да се тормози имунната система на бебчовците допълнително.Не си налага мнението,но сегха още повече се обърках. ooooh!
gybka111 и  Aila] май ще трябва да сме по-настоятелни с гукането и ще се надяваме скоро да ни огрее и нас. :lol:gybka111  браво на малкия-голям Самуил- да расте все така. Aila успех с приспиването на мацките.

# 263
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от нас newsm03
Първо да честитя на всички празнуващи вчера, днес и утре newsm51 Бъдете живи и здрави и все по-малко грижи с малките бебоци. А на бебоците да няма вече колики и да радват мамите с гукане и усмивчици  party006

Аз май се включвам само да се оплаквам ама.... newsm45
Алекс слава на Бога е добре, но всичко друго е с главата наопаки smile3511
Днес майка ми беше вкъщи да го гледа и като се прибрала намерила апартамента разбит Rage Изхвърчахме веднага с бебо и с таткото, защото баща ми го няма и е самичка в момента. Като видях какво са направили мръснитв гадове и се разплаках smile3518. Не може да има такива подли същества #2gunfire Майната му на всичко, което са взели, но начина, по който са постъпили с цялата покъщнина е просто отвратителен smile3512 Искрено се моля Господ да гледа отгоре и да ги накаже подобаващо Praynig (колкото и грубо да звучи).
Стига съм ви пълнила главите с нашите проблеми.
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички и дано скоро да се включа, за да се похваля за нещо. Стига съм се оплаквала. smile3524

# 264
ЧЕСТИТО НА ВСИ4КИ МЕСЕ4ИНКИ НА ЕДНА,НА ДВЕ ,НА ТРИ newsm51 newsm51 newsm51.ЧЕСТИТА ГОДИ6НИНА НА КАЛИ И НА ЕЛИ-УМ О6ТЕ МНОГО БЕБОЦИ , married luvbed,НЕКА ПАТЯ ВИ ДА БАДЕ ОБСИПАН САС РОЗИ.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДКА25,МНОГО РАДОСТ,6ТАСТИЕ И ЛЮБОВ newsm59 hbdayНе сам влизала два дена и сте изписали толкова много newsm03,и толкова много пазници колко е хубаво smile3521.Ние с мал4о сме добре приказваме си ве4е,гука на мама много е сладак с всеки изминал ден става о6те по-сладак newsm03.Днеска казаха 4е принцесата на Исания 4ака своето второ дете през маи,те имат дно моми4енце Леонор(много ми харесва името)на 11месеца,но нали за да стане крал трябва да е мом4е.Дано този пат го докарат за мом4е да им е живи4ко и здрави4ко.Ами това е мами целиувки на малките му6мороци smile3525

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 03:35 от ROZI24

# 265

ura  ura  uraЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА   ura  ura  ura 
baloni baloni baloni  Димана на мама Elionanewsm51 newsm51 newsm51 
Нека малката принцеса расте здраво, игриво , послушно и много щстливо дете и много да радва мама и татко.

nadence, относно ваксините прочети мненията на Lorexa( Hug). Тя много хубаво е обяснила и за пет, и за тривалентните, и за това как се понасят и съвети за самото ваксиниране. (  ТУК И
ТУК)

gecumka, наистина е ужасно това, което ти се е случило. Надявам се пораженията са малко. А за Господ - той си знае работата Simple Smile

# 266
  • Sofia
Да почерпим с Димана за първата й месечинка!
[/URL][/img]

Нещо не се получи с прикачването на тортата. Sad

Затова ето друга newsm38 Misc Baby Bottle

Последна редакция: вт, 26 сеп 2006, 13:13 от Eliona

# 267
4ЕСТИТА МЕСЕ4ИНКА НА ДИМАНА НА МАМА ЕЛИОНА newsm38  party041

# 268
  • София
Здравейте,мами и бебчовци!Сутринта писах,писах и като се опитах да го публикувам ми изписа,че сървъра бил много пренатоварен и да опитам по-късно smile3515.Първо да честитя всички празници,че много съм пропуснала.Днес бяхме на ортопед и нямаме луксация или проблем със ставите.Каза ако искам,понеже Ина спи само по корем, да купя едни гащички от типа на кенгуруто,които да й държат крачетата отворени,ама понеже тя сама си ги държи така не знам още дали ще ги купим.Аз от 3-4 дена мога само да прочета и то не заради Ина,а заради ГОСТИ.След като си замина родата на мъжа ми,снощи съвсем импровизирано и непредвидено през нас минаха 6 човека и то без предварителна уговорка newsm09.Интересно днес кой ли ще сети за нас,вече ще го обърна на майтап smile3532.
Моята принцеса вече гука и се смее,ама аз се научих как да я карам да го прави и направо се размазвам от кеф.Тя май се опитва да си измести нощното хранене за рано сутринта,ама още не смея да  се зарадвам.Вече 2 нощи поред се буди от 22ч чак в 5 да папка,та да видим до къде ще го докараме.Ние вече пием по 10мл ябълков сок на ден и страшно много й харесва smile3521
Деситка,аз че съм суеверна,суеверна съм,ама не чак до вманиачаване,но вие май трябва да идете да ви развалят магия или нещо такова.Откакто роди само гадости са ви на главата.Дано майка ти да е добре,че сигурно първоначалния шок е бил огромен.А за такива изроди съм сигурна,че има наказание.
Наденце,аз съм твърдо за Пентаксима.Менингита не е болест за пренебрегване,а и тя е умъртвена ваксина,всичко е на едно място и по мои наблюдения върху бебета около мен се понася по-лесно и има по-малко странични реакции.Лорекса наистина го беше обяснила много добре.
Ще взема да посвърша малко неща из къщи,че явно днес няма да можем да се разходим.А някой да знае нещо за Мама Иги и Лъчко,че отдавна не са писали? newsm78.Хайде пращаме ви целувки и ви пожелаваме здрави и спокойни бебета.  love001

# 269
Здравейте момичета не ми остава време от малката да седна да пиша и да ви чета, по цял ден сме навънка защото неиска да спи вкъщи незнам как ще сме зимата, едам е изкрала и два дена да не излиза.
Искам да ви питам сега като сме на изкуствено мляко, тя не пие много вода дори вече я отказа само в топлото пие вода иначе неиска изпива си млякото и заспива и няма как да я будя и между храненията да давам вода.
та въпроса ми е могали да я захраня от 4месец вместо от втория, и трябвали да я карам да минава на 5хранения като е 4 килограма - защото сега е на 6 хранения.

Леки разходки

Общи условия

Активация на акаунт