Днес сме тромави хипопотамчета,а през НОЕМВРИ сладки мамчета

• 14 612
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета пиете ли магнезий и желязо,защото на мен ми казаха да ги пия,но като питах моята доки ми каза да продължавам да си пия Топ Левюра.Кажете как точно се казват тези витамини ,за да си взема. newsm78

# 136
ами магнезия трябва да ти го предпише лекар или ако имаш контракции- магне В6 или Магнерот- а за желязо - тук сме обсъждали всякакви хапове - аз лично ползвам малтофер- карил- ще проверя в Лагера- днес съм на консултация наблизичко

Иве, къде са снимките да ги разгледам Simple Smile Още не знам коя смяна съм- ако съм втора - ще дойда

# 137
Здравейте мами!
Първо да пожелая успешна и лека седмица на всички!  Simple Smile

НАправо сте страхотни на снимките от срещата  Hug Много сте сладки.
Другият път и аз ще дойда, но сега нали пътувах и нямаше как.

Мисля че бебка ще е голяма купонджийка  Joy така бясно риташе по време на сватбата, та чак се уплаших да не реши да излиза да види какво се случва навън  Wink

Диана, моите поздравленя, че сте се справили така успешно с това изпитание и много се радвам, че малкият Александър е толкова борбен мъж от малък.Желая ви съвсем скоро да си го вземете у дома и след толкова премеждия да изпитате пълно щастие от събитието.  newsm10

Ивиче чакаме доказателствения материал от почивката.Добре си дошла!  Simple Smile

Момичета от 2-3 дни имам доста по-честички и силни контракции  Sad Май организмът постепенно, но по-усилено се подготвя за големия ден.А и бебка толкова силно рита вече, че понякога доста ме боли.Но пак и се радвам, че е толкова буйна.Вече ми измества целия корем от едната в другата посока. baby_neutral

Мами оказа се, че познавам майката от Варна, която почина.  Cry Нали 6 г. живях във Варна ... беше съпруга на един мой колега от офиса, но преди около година се разделиха.И то разбрах съвсем случайно от друг колега, просто не бях гледала нито снимки, нито бях чула как се казва жената.Стана ми още по-тъжно от случилото се.  Sad
Съжалявам че го споменавам пак, но исках да ви се оплача, защото доста се разстроих, вас ви чувствам близки.

Чао за сега момичета и целувки на бебоците от мен  Hug

# 138
Вчера забравих да честитя на мамите с ученици първия учебен ден - сега поправям тази грешка. Да са ви живи и здрави учениците и само положителни емоции да имате през тази учебна година !  bouquet

Хайде от мен малко отчет - значи, още не мога да повярвам, че на 1 час път от София има такива райски места и ние никога не сме ги посещавали. Трънска Банкя дори я няма на картата, но там има минерална вода - Torn Spring, с розова капачка / водят я подходяща за кърмачета, защото е слабо минерализирана - но това не е най-важното/. Попаднахме вечерта в къщата на Бай Рашо, който дава стаи под наем. Условията - мизернички, външна тоалетна, банята не я погледнахме, защото  Sick, но......като компенсация - чудесни хора, изключително сърдечни, никакъв комерсиализъм /то затова е и мизерничко/, готови да ти покажат природата, да те разведат...подариха ни на тръгване един плик боб /който Марена помисли за камъчета - толкова беше голям  Mr. Green/, ябълки / е няма толкова вкусни - явно нещо от почвата ще да е, но всичко, което се ражда е невероятно/, минерална вода.....

А за природата - просто снимките не са достатъчни. Даже ми хрумна еретичната мисъл догодина с бебетата, живот и здраве, да отидем там на пикник.  Laughing / така че мислете - имате 1 година срок.... Crazy/

ето и снимков 'матриял' :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63510
само предупреждавам, че снимките са ПРЕКАЛЕНО много, но снощи нямах сили да правя подбор и карах наред, така че няма да се разсърдя, ако не издържите. Peace

# 139
Аз малко късно се включвам, но да кажа, че ми беше много приятно да се запозная с мамите на срещата. Говорихме си много приятно, фъстъчка, лучия и аз бяхме захапали весето и цветина и им задавахме въпроси, ама всякакви... Научих много неща от тях. Мисля, че срещите са много полезни за такива неопитни като мене. Надявам се да се видим скоро отново!  

# 140
Ей, мамчета, привет!  Grinning

Супер, че се е намерил кой да ме отсрами, че нали щях да надписвам снимките кой кой е...
Да, ама интернет провайдера ни имал други планове... Нямахме НЕТ няколко дни Sad

Много ви се радвах и аз и се надявам скоро пак да се видим!
Чудех се само на Жени половинката как ни изтрая?!  Grinning Wink Grinning
А че сме меко казано "странни" за малкия Ради е съвсем ясно и разбираемо - миличкия!  Hug

# 141
Ивиче, страхотни снимки!!! Страхотно място!!! Аз съм била  в трънския край. Имам приятели, на които съм била в с.Бусинци на гости. Наистина покрай Ерма е много живописно. Ждрелото е феноменално! Добра разходка сте си направили. От снощи чакам снимки от теб.
lightblue - тъжно е, че познаваш починалата майка. Иванка спомена, че утре сутринта по НОва ще говорят за случая.
Цвети мерси!

# 142
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Поздрави и от мен за смелия Александър и мама Диана! Наистина това, през което сте минали и истински кошмар, НО ВСИЧКО Е ДОБРЕ КОГАТО СВЪРШВА ДОБРЕ!!!
Дано от тук насетне всичко върви по мед и масло!  Hug

Снимките от срещичката са страхотни! Жалко, че не успях да дойда  Sad ...следващия път

Цвети някъде беше писала за магазина в Люлин- дали имаше предвид този ЕТ Креми 74?
Аз днес по телефона имах "честта" да чуя една ОБЕЗУМЯЛА ЛЕЛКА, която след като й поисках информация ми дигна скандал, че имала много работа ходела сутрин  рано и си тръгвала късно вечер и нямала време да се занимава с мене
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
... е няма да пазарувам от там със сигурност и леглото люлка на Бертони ще си го купя от другаде!!!!! Naughty

Момичета къде са лекциите на 9 месеца и трябва ли да се записвам предварително?

# 143
  Иве, страхотни снимки! Направо ви завидях  Laughing, добре сте си изкарали! Ние с мъжо сме големи фенове на пещерите, но ще трябва да почакаме малко преди да помъкнем дребосъка  Mr. Green!
  Марийче, тази сутрин говориха за починалата! В студиото на Нова бяха майката и адвокатката! Включи се и един от Министерството / май беше/, който каза че е назначил експертна комисия по случая! Не хванах обаче целия разговор! Казаха че ще следят случая!  Peace
   Bubalina, мила, да ме беше питала мене за склада на ТСМ в Младост! Аз живея в Мл.2 и от време на време ходя до там, но те не зареждат според търсенето, а каквото им донесат, иначе всеки ден им носят стока! Цяло лято имаше зимни чувалчета за колички и столчета за хранене на смешни цени и никой не ги купуваше, а сега нищо бебешко не е останало  Shocked! Имаше и спални чувалчета и бебешко спално бельо, но...  Явно доста зимни бебета ще има тази година в Младост  Joy!
   Чао от мен, че ученикът ми се върна от училище и трябва да мисля нещо за обяд  Mr. Green!

# 144
Чудех се само на Жени половинката как ни изтрая?!  Grinning Wink Grinning
А че сме меко казано "странни" за малкия Ради е съвсем ясно и разбираемо - миличкия!  Hug
Хахаха, аз казах вече, че той е врял и кипял в такава среда и за разлика от дугите срамежливи татковци идва смело Simple Smile
А малкия Ради е такъв сладур, мноооого възпитан, браво на Весето !!

Момичета къде са лекциите на 9 месеца и трябва ли да се записвам предварително?
Телефон за предварително записване - 946 13 69, но и да не се запишеш няма да те върнат. Всъщност не знам защо искат предварително..сигурно си правят някаква сметка за местата ?!?

# 145
ДО ВСИчКИ МАМКИ -ХИПОПОТАМКИ:на които им е удобно среща за лекциите утре в 8.50ч до шадравана в подлеза на метро Сердика sling sling sling
и ми е любопитно  кои мацки ще дойдем май ще сме повечко та да пазим места?

# 146
Браво на бебе Александър на мама Диана!!!!!!! Да е жив и здрав и скоро да натрупа необходимото и да се прибере у дома при мама и тати  Praynig !
iviche много хубави снимки
Интересно е било обясняването на Марена как ще излезе бебето  Party
Карил не се карай на момичетата   Crazy - сега им е времето да са малко по нехайни, че после като ги "емне" живота... Има време да станат отговорни и подредени...
Момичета аз съм като стара баба - се нещо ме придърпва, кокаляците ми пукат-тракат...  Shocked  Ребрата много ме болят и коремчето като го пипам ми е направо като удряно така ме боли... А бебчо ме удря понякога някъде навътре и направо изтръпвам ... Хайде стига съм се оплаквала то сигурно и вие сте на същото дередже  Stop
Габи - крайно време беше да си седнеш у дома!!
Аз лично нямам търпение да изляза другата седмица   Hug
Имам си нова колежка, която ще ме замества и с кеф си я гледам и обучавам!  Joy
За сега от мен чао - пожелавам ви много, много хубава седмица   bouquet !

# 147
мамииии,една майка беше предложила на срещата да си сложим сватбените снимки в албумче,какво ще кажете за идейката sohappy

# 148
Здравейте мами Ноемврийки!
Казвам се Виолина на21г.съм и съм нова,за съжаление преди няколко дни открих форума,който много ме кефи и бих искала да се присъединя към вас.
Моят термин е  на 30.11,може да ми сложите синьо щъркелче че ще си имам момченце.
Искам да ви питам за ЖК.Почнахте ли да ходите вече по-честичко?Аз все си ходя 1 път в месеца и ми се струва много рядко,да не говорим че последния път не бях ходила месец и половина че доки беше отпуска.Всеки път очаквам с нетърпение да видя бебчо какво прави вътре и при вас ли е така?

Поздрави на всички и леко бременеене и от мен!
Цунки  Blush

# 149
аз съм ЗА- днес съм на сватбена тема, защото празнуваме 2 години щастлив семеен живот- обаче вече ще развалим тенденцията  всяка година по едно дете- догодина не съм планирала да са три Simple Smile

Виолина, добре дошла - не се притеснявай- веднъж месечно е напълно достатъчно- като влезеш в 9 месец се ходи по- често

Общи условия

Активация на акаунт