Днес сме тромави хипопотамчета,а през НОЕМВРИ сладки мамчета

• 14 613
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Цвети, Честита Годишнина ! Да се обичате все така, както досега !   Heart Eyes
 Ние пък сме на 23.09  Laughing

Виолина, Добре дошла ! Леко добременяване сред нас !   bouquet

# 151
  • Ботевград
Цвети ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Пожелавам Ви много любов, семейно щастие и много пухкаво бебе през ноември!  smile3525
Вили, добре дошла  newsm81 много сладки емоции в нашата групичка до ноември, а после ще гледаме бебоци заедно  newsm07

# 152
  • София, Дианабад
Здравейте  Laughing
Аз благополучно се появявам след 2  седмици отсъствие. Да си призная ми отне доста време да изчета всичко изписано дотук, да разгледам новите снимки!
Страхотни сте на срещата, която за мое огромно съжаление пропуснах  Sad
Първо да кажа  - добре дошла на Виолина! Форумът наистина ще ти хареса, а ноемвирйски отбор - още повече.  Grinning
Диана, честито ти детенце! Нека да расте живо и здраво, много щастие да ви носи и късмет! Ти си страхотна, че си била толкова силна да минеш през всичко това!  Grinning
Цвети, честита годишнина! Много сте ми сладки колко бързо ги вършите тези работи - и ние сме с 2 години брак, а е на път 1-то дете - не знам кога ще се стигне до плануваните 3  Laughing Laughing
Идеята за сватбените снимки е чудесна и ще се възползвам като има албумче.  Grinning

Сега да се отчета  - бяхме в Созопол за около 6 дена - потопихме сме с бебо 1 път в моренце, но иначе беше хладничко и и един студен вятър  Sad Но важното е, че беше почивка!
Ходихме на консултация веднага след като се прибрахме и бебо е порастнал и е добре, но и при двамата доктори - така се случи в 1 ден този път, добре ни претупаха  Sad Аз исках за толкова неща да питам, ама нямаше време. А докторката при която ще раждам, каза че на следващата консултация ще си говорим за раждането, което не знам какво означава.  newsm78
бебчо беше седалищно разполжен, което четох, че е нормално още. Иначе подритва и се чудя възможно ли е да хълца? Чела съм, че може  - но се появяват от време на време едно постоянни тупкания, които са лекички, приличат на ритничета, но са много равномерни?!
Възможно ли е отново да ми става  лошо от някои храни както през първите месеци?! Свалих за 4 дена 1 кг и ми е странно - бях плюс 8 дотогава.   
И още сигурно 100 неща имам да питам, но постепенно! ще съм по-честичко тук вече!
Цунки по тумбаците Laughing Laughing Laughing

# 153
Цветина, честита годишнина! Много обич и детски смях в годините занапред!   bouquet
И аз съм "за" сватбеното албумче, много хубава булка бях (много скромно, ама Simple Smile )
Дари М, бебето може да хълца Simple Smile
Виолета, добре дошла в нашата задружна компания, и леко бремеене

# 154
  • София
Здравейте мамчета! Цвети, честита годишнина! Да сте живи, здрави и много щастливи!
Ама сме големи сладури на снимките, нали?! Laughing Както се изразявам напоследък - много сладки бонбони с пълнеж  hahaha!

# 155
  • София
Цвети, честита годишнина!  Еххх, ние се женихме преди 7 години, как хвърчи времето!!!

Виолина, добре дошла!!! Май си най-младата мама сред нас, възхищавам се на куража ти, аз на твоите години мислех само за щуротии и живот! Но... има и големи предимства да си млада мама! Много успех!

# 156
Цвети, честита годишнина! Много любов и разбирателство! Май доста от нас са се "бракували" през септември - ние сме на 26, но чукваме 8 години (времето направо лети).
Виолина, добре дошла при нас и леко доизбременяване!

# 157
  • на странно място ......
Цвети честита годишнина, бъдете винаги заедно и много радости с бебоците!!!
Моята годишнина е ноември, ще я празнуваме с бебка  Hug
Добре дошла на новата мама и успешно пребиваване при нас!  bouquet  bouquet
Аз също съм за сватбено албумче .......ама ГОЛЯМА УБАВИЦА съм  да знаете!!

# 158
    Здравейте и от мен след дълго отсъствие!
        Първо да честитя на Диана за силния мъж Александър! Да се прибере по-скоро у дома и да радва мама и тате! Да ви е жив и здрав!  newsm32
        Виолина, добре дошла и леко бременеене!  preggo
        Цвети, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Много щастие и любов! И много радостни мигове с малките човечета!  luvbed  family
        При нас вълнението общо взето беше голямо. Нали си имаме първокласник и миналата седмица ходихме по магазините, за да го стегнем. Та по този повод ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН със зъкъснение. Затова бях много заета и нямах време да пиша. Малкия е много доволен и много се радва. Даже снощи по едно време ме събуди да ме пита кога ще стане сутрин, че нямал търпение да ходи на училище.
       Ние с бебо сме вече  вкъщи. Излезнах в заслужена почивка по-рано от предвиденото. Сега вече ще имам време за всичко. И най-хубавото е, че ще имам и време за ученика.
      Майчета, много сте хубави на снимките! Дано следващия път и аз успея да дойда на срещата.  Аз вече се търкалям. Трудно ставам от леглото, през нощта трудно се обръщам от едната на другата страна, всичко ме боли. Ами как ли не, за моите 157см ръст 65 кг май са множко.
      Хайде лека вечер на всички.

# 159
  • София - Дианабад
Цвети, честита годишнина! Весело изкарване и много семейно щастие занапред!
Виолина, добре дошла при нас! Леко бременеене!
Аз преди малко се върнах от ЖК - така ми се накараха, че не съм качила нищо, даже съм свалила 500 гр. Ама така ще е, предишния път си бях похапнала доста добре. Иначе хемоглобина ми е 101, утайката - 80 и др. такива. Изписаха ми желязо /но първо да се консултирам с нефроложката, която ми следи бъбреците/ и някакви свещички. Та явно от това ми е била температурата миналата седмица.
Момичета, искате ли утре да отида направо на мястото на лекцията и да запазя места - кажете само кои: първото сепаре или да съединя маси?
Днес се записах за още една безплатна лекция: "Закаляване на бебето" към у-ще "Аз Ти То". Има и друга безплатна, "Хайде на пазар!", но аз си харесах тази. Ще отида в сряда от 15.00ч. Води я май тази жена, която утре ще бъде на "9 месеца". Освен това при тях лекциите по принцип са по-евтини - по 9-10 лева, така че ако нещо ми хареса, ще отида там. Темите са им подобни като на "Ма-ма".
Утре ще си поговорим още с някои мами.

# 160
  • София
Здравейте мацки и от мен! Преди малко се върнах от работа и направо съм гроки и честно казано мисля да си изпрося една седмица болничен преди този от 45 дни и от началото на октомври да си остана в къщи. Вече определено се изморявам цял ден на работа.
Утре съм на ЖК и довечера ще дам отчет как е малкият юнак. Ох от един месец не съм си виждала мишленцето и нямам търпение вече!

Аз преди малко се върнах от ЖК - така ми се накараха, че не съм качила нищо, даже съм свалила 500 гр. Ама така ще е, предишния път си бях похапнала доста добре.

Гери и на мен утре сигурно ще ми се карат, но не защото не съм качила нищо, а защото май много съм качила дотук - цели 15 кг. #Cussing out

А сега с поздравленията:

1. Цвети ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Много, много късмет и любов и много щастие с дечицата.
2. Виолина добре дошла сред нас и леко бременеене.

# 161
Момичета, искате ли утре да отида направо на мястото на лекцията и да запазя места - кажете само кои: първото сепаре или да съединя маси?
Гери, хайде да пробваме диванчетата този път. На последната лекция много се изгърбих Sad Говориш сигурно за първото в ляво - та 2 местенца за мен ако пристигнеш преди нас Simple Smile

# 162
Здравейте и от мен  Hug

На Дианчето направо се възхищавам на куража  Heart Eyes. А и лошото вече е отминало, остава да се радват на бебо - да им е жив и здрав Сашко  Two Hearts. За лекарите не искам да говоря, че като чета такива неща направо ми иде да крещя  tantrum.

Цвети, хайде честита ви годишнина  luvbed. Да се обичате все повече с всяка изминала година. Това ме подсети, че и ние с мъжо имаме юбилей  днес - 3 месеца  txtloves

Добре дошла на мама Виолина - ставаме все повече, което е радващо.

Иначе днес бях на преглед. Сега съм в 33 г.с., а на ехографа излиза 35-36. Значи бебка минава вече 2 кг. А пък аз съм едно миньончееее -160см/55 кг....дупе да ми е яко  Simple Smile.Докторката каза, че другия път ще ме прегледа вагинално  smile3556, да видела къде е главичката и да определим начина на раждането. Някой знае ли как протича подобен преглед?

Не знам дали и при вас е така, но аз стоя ли по-дългичко в магазин и ми става лошо  newsm78. Това се случваше в началото на бременността, ама сега защо?

Дари М бебето може да хълца и това, което усещаш вероятно е хълцането му.

Днес видях, че помпата  за кърма на Авент е 80 лв  smile3511. Вие купихте ли или намерихте на старо?

Иначе за кошарка си харесах от приносимите.

Приятна вечер на всички ви  newsm10. Ще гледаме ли Биг брадър  Wink?

# 163
  • София
Цвети, честита ви годишнина от сватбата. 1dating
Желая ви още много по две години щастлив семеен живот и да се радвате на дечицата - колкото и да стане техния брой newsm04 newsm04 newsm04 smile3503
Добре дошла на новата майка. welcome Леко бременеене до края!
И аз съм на сватбена вълна - кумците ни празнуват първата си годишнина и сега излизаме да се почерпим по случая!
Хайде някой да открива сватбения албум, че се зареди една опашка за снимки.... smile3509

Лека вечер от мен!!!

# 164
   Цветииииии мнооого  luvbedи много txtlovesда сте винаги така сладки и щасливи!!!!!!
 Гери да запазиш мнооого места  smile3521 май пак се очертаваме повечко мами,ех че  хубавко-после може да ходим някаде eat
ВИОЛИНКА добре дошла и от мен newsm18

Общи условия

Активация на акаунт