Днес сме тромави хипопотамчета,а през НОЕМВРИ сладки мамчета

• 14 584
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
 newsm44  момичета успях и аз да кача няколко снимки......най-после.....

# 211
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МАМчЕТА!
  Жени слинга е страхотен ,а снимката с патето е много сладурска  love001БРАВО НА ТЕБ
  Вени аз имам 2 дати на сватба: 18.05 граждански брак,а на 18.06 църковен-вие на коя дата бяхте?
  Фона на сватбените снимки е Клисурския манастир-страхотно е там и когато го посетих за 1-ви път реших,че ако някога правя сватба ще е там newsm76
   мамчетата които днес си рисуваха тумбите да се отчетат после в албумчетоооо smile3513
ЦУНКИ ЗА СЕГА!!!!!

# 212
Момичета, не мога да нмаеря албума ви със снимки ....  Cry Аз съм си подредила съобщенията да излизат на 1-ва страница последното , т.е. отзад напред и нещо не виждам на последната страница да има албумчета .. pls, упътете ме в този виртуален лабиринт, че съсвем се обърках ...  #Crazy

# 213
ЕЕЕЕ големи сте писателки-не мога да ви изчета бе ooooh!
много хубави булки сте всички Hug-и аз се разписах с 3 снимки Wink
една хубава новина да споделя-за тези,които идваха на курса и познават Албенка-в събота е родила момченце-Кристиян-2400гр.съвсем нормално и малко неочаквано раждане-минало е бързо и без упойка Wink-девойката решила да ходи на рожден ден в Русеи от пътя е получила контаркции-родила е там-в събота се връща Party-каза поздрави на всички ,които я познават Hug
айде настанявам се пред телевизора да чуя оправданието на сценаристите за причината,поради която са вкарали толкова малоумници на едно място в ББ3 Sick
П.С ПРЕДЛАГАМ В ЧЕТВЪРТЪК СЛЕД ЛЕКЦИЯТА МАСОВО ПОСЕЩЕНИЕ НА ХИПОЛЕНД-МОЖЕ ПЪК ДА НИ НАПРАВЯТ ПРОМОЦИЯ Wink-мога да возя бремелинки,колкото успеят да се натъпчат в колата-и багажника ми е голям Mr. Green

# 214
Момичета, не мога да нмаеря албума ви със снимки ....  Cry Аз съм си подредила съобщенията да излизат на 1-ва страница последното , т.е. отзад напред и нещо не виждам на последната страница да има албумчета .. pls, упътете ме в този виртуален лабиринт, че съсвем се обърках ...  #Crazy

Отиваш на www.snimka.bg, натискаш бутона ВХОД, името на албума е noemvri, а паролата 12345. Приятно разглеждане, много сме хубави!

# 215
  • София
Така аз ще давам отчет от ЖК. Всичко мина добре като изключим, че часът ми беше за 10.30, а влезнах чак в 11 ч. Бебчо е добре и напълно си отговаря на седмицата - 1650 гр., около 37 см., плацента І степен на зрялост, околоплодни води достатъчно, главично разположен (дано си остане така докрая). Уговорих се да ми дадат болничен от 3 окт., а от 10 окт. е вече 45-дневния. Това е от мен сега ще прочета какво сте писали и отивам да лягам, че съм гроги.
Лека вечер! Hug  bouquet

# 216
И аз днес бях на консултация, но нещо ми бяха сбъркали часа и доктора вече си беше заминал. Само ме мериха и теглиха - от началото досега съм +4. Слушаха ме и с една смешна слушалка, тоновете на бебето били идеални, като по учебник. Утре пак ще отида да ме види и доктора на ехограф, че с моята двурога матка се притеснявам бебето да не престане да расте.
Нямам никакви цифрови снимки от моята сватба, все пак беше през 2002 г., но утре ще сканирам малко и ще сложа в албума.

# 217
  • София
Мерелин сега прочетох за Албенка и много се зарадвах за нея. Тя всъщност е родила в Русе така ли? А кога й беше термина. Ох много да я радва малкият Кристиян. Сега отивам да й пратя едно съобщение и да й честитя.

Така ми се ходи и на мен с вас в Хиполенда, но съм на работа #Cussing out

# 218
Здравейте, моми4ета! Kissing Heart Радвам се, че днес всички сте в добро настроение и в темата не се прокрадват тъмни мисли...Пожелавам ви все да е така! newsm10

Ама големи симпатяги сте всичките на сватбените снимки...няма спор, че българката е хубава жена... 4470

chapelita, добре дошла в "отбора"  bouquet...леко добременеене, безпроблемно раждане и здраво и послушно бебче през ноември!!! Hug

Колкото до козметиката, аз съм взела за бебо тази на Бюбхен, а за мен - Мустела (против стрии, а като родя и за гърди)...Да се похваля днес поръчахме креватче и скрин за бебо, които до края на другата седмица ще ни ги доставят. Снощи си купихме плот за повиване на скромната цена от 23лв. Тази ве4ер видях в магазина хавлиените подложки, за които мисля karil обясняваше. Та те са с цена 5.70лв, ама се зачудих дали ще са хигиенични?!? newsm78

# 219
chapelita, добре дошла !  bouquet

karil, виж в Айко за сгъваема кошара - в момента имат намаление и тези на едно ниво са на добра цена. Ето ти линк : http://www.aiko-bg.com/index.php?gid=8&tid=35

Мерелин, аз трябва да мина в четвъртък на консултация след лекцията. Ако ме изчакате , може да дойда с вас /в поликлиниката до театър София ще съм/. Ако не - ще ходя друг път. Peace

# 220
  • София - Дианабад
Добре дошла на chapelita!
И аз се зарадвах за Албенка, тя е много готина. Изпратих й едно съобщение, трябва да кажем и за списанието в четвъртък, нали беше "Най-чаровна бременна"? Терминът иначе й беше на 10.10, имаше и уговорка с една акушерка в Шейново, а пък то не било необходимо! Да й е жив и здрав малкият Кристиян!
Днес ходих в Хиполенда, пълна лудница - не сложили цени на всичко, ходят да питат, не знаят кое какво съдържа /за спалните комплекти по-специално/, иначе има всичко, кое по-евтино, кое по-скъпо...Аз като си бях наумила, че трябва да изляза с нещо от там и взех един комплект за нокти на Disney и една шапчица, че да завърша моята.

# 221
Момичета и аз успях със сватбените снимките  Joy
SOPHI много ти благодаря за помощта  bouquet

Исках в четвъртък да дойда с вас на лекцията, но съм на ЖК и пак няма да успея  Confused Дано вече във вторник да дойда.

Лека вечер за сега и да поспите тази нощ  Simple Smile

# 222
малоко поразместих снимките, ако има някакви грешки- казвайте- аз в четвъртък ъняма да мога да дойда на лекцията- ще опитам във вторник, но.. много ми харесват тези предиобедни бреоменни срещи- междудругото и си говорим- абе идеално е!!!

# 223
Цвети последните 4 снимки не са от моята сватба.
Само да те информирам, за да може да се корегира.
На моите сам надписала първата, че е моята сватба, а на следващите има само описание.
Благодаря предварително.

# 224
Цвети,последните 4 снимки ги качих аз ,но те не са от нашата сватба,а от кумуването ни.Това със синята рокля съм аз(там съм 18гс и не ми личи много коремчето),а булката не е от форума.Но грешката е моя,че не ги надписах. Rolling Eyes
Аз ги бях качила в другото албумче-Ноемврийски мами 2006

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 23:15 от evita_fr

Общи условия

Активация на акаунт