Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 42 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Изгледах епизода без да мигна, все още ме държи този филм.

Мехди като толкова обича З. що ще при бизнес дамата посред нощите да питам аз като една Сакине. 😀
Като му е толкова мъчно и тежко, що не отиде в една кръчма, пък да се напие като хората, ами веднага тича при мадамата да си споделя.
Хем че и нея унижава, макар че в най- скоро време ще я уважи струва ми се. 😀

Баръш малко захаросан ми идва, но нека.
Имаме нужда от един модерен мъж все пак. 😀

Оставям сериозните анализи на вас, момичета, вие сте направо професионални кинокритици.
Аз ще мързелувам и ще ви лайквам. 😀

И друго се питам, Ибо как си пъха ръцете в тези тесни ръкави на дрешките. 😀 😄

Лека нощ! ❤️

# 46
  • Плевен / София
Между другото, замислих се, че се опитаха да избелят образа на Мехди с ретроспективните кадри от гостуването му при Назлъ и това, че стана ясно, че не е спал с нея, ноооо... това е по нормалните разбирания. За махленския манталитет, независимо какво е правил, самият факт, че веднага след развода със Зенеп тича при гумаджийката по нощите би трябвало да е осъдителен Hands Point Up Пък после и пие чай с нея на мегдана... Само че за такива случаи комшиите са си измислили вълшебната формулировка "еркек адам" и вече всичко му е простено. Не на нас тия обаче. Като чета, май никоя от тук пишещите не му е простила Kissing Smiling Eyes
Hands Plus1
Това, което най ме ядоса е, че проблем не е , че Мехди не си вдига телефона и къде е бил вечерта и през нощта, а че Кибрит и Джемиле не са останали в дома си...ако и това не е двоен стандарт ...здраве му кажи....И тъй съм започнала...мога ли да попитам "служебни", колегиални  поздрави ли са целувките на Назлъ...и Мехди ги приема и позволява...ох, пак се ядосах...Ще пийна за успокоение...

# 47
Сегодня свой День Рождения отмечает Элиф Сонмез (Джемиле), сестра по сериалу Зейнеп Кумрал (Мюжган) поздравила ее у себя в инстаграме.
Мы тоже присоединяемся и желаем ей счастья, здоровья, любви и дальнейших творческих успехов.

да е жива и здрава чаровницата  , все така  усмихната . 

някой е ранен мехди ли ибича ли ? бързо да му мине 
 от прочетените ви постове  разбирам ,че за мехди  с.ц. няма да дадат  шанс ,ще ми остане само наслаждението от играта му.

# 48

Прекрасни Heart

# 49
Да е честита Елиф Сьонмез!!! Birthday
щях да пиша миналия ден за нея.......гледала съм я в Аси и Карадай.
ами много добре се справя с такива роли/малко са еднотипни/.
на пръв поглед-сдържана, обрана игра, но ако трябва да избухне, да се ядоса или да плаче и тъжи- е също много убедителна!
разчувства ме калко достоверно и искрено плачеше на къна вечерта.

и тук страхотна!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 17:05 от Airra

# 50
ro ,страхотна снимка пред дъгата ,с толкова много любов
аире мерси за инфото

# 51
Демет се е разболяла тежко от обикновен грип. В последната серия ме впечатли монологът на Джамиле пред Мюжгян. За това , че някои са щастливи, ако другите са безпомощни и те са техни спасители. Мехти е точно такъв. Но си мислете като жени колко сме близо до мъртвата точка с тези нрави.

# 52
Много са талатливи турските артисти като цяло. Винаги има изключения, някои има какво да учат и наистина се учат, но тези, които го могат, го могат, а талантливите са много. Възхищавам им се на всеотдайността и пълното посвещение, с които играят истински глупости понякога, които сценаристите им сътворяват. И аз много харесвам излъчването на актрисата, която играе Джемиле. Някак си фина, с вродена грация са движенията ѝ, има някакъв аристократизъм.

Вмъквам ги отново. Наистина прекрасни. Невероятна снимка. Много хармонична двойка са, много добре им се получава играта.

Аз все още чакам повече обяснение на вътрешния свят на Мехди - било чрез монолози, било чрез кавгите му с другите. Признава, че е влюбен до уши, но защо не направи нужната крачка - защо не се промени? Осъзнава, че я наранява, защо не се спира. Защо? От нараняване ли се пази? Вече е наранен, не иска да изпитва надежда повече ли? Сякаш два дена след серията започна да ми дожалява за него, въпреки че докато го гледам и слушам, много ме ядосва.

# 53
И аз харесвам актрисата, която играе Джемиле. Сега имах шанса да чуя гласа ѝ (в 'Аси' с дублажа нямаше как) за първи път и действа някак успокояващо. Тя самата е нежна и гразиозна жена с много слънчева усмивка. Най-симпатична от тройката Караджа.

# 54
Серията с бг. суб.
Благодаря от сърце за бързия превод!!!! Flowers SunflowerFlowers Rose

https://ok.ru/video/2170526566932
https://vk.com/public198874680?w=wall-198874680_228

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 13:15 от Airra

# 55
GrinningАйра, благодаря, че донесе превода, а на неуморните момичета за постоянството и бързината. Нямаме си още фрагче, имаме си преводче. Достатъчно време ни дадоха да обмислим видяното, да дават фрага вече. Grinning Аз чакам мненията на пишещите, които коментират след превода на български.

Чакам с нетърпение да видя какви идеи даде Баръш на Нермин относно Мехди и Зейнеп и следенето. Любопитна ми е конфронтацията между двамата мъже - Баръш и Мехди, ще бъде ли челна, ще бъде ли посредством Зейнеп, ще има ли такава изобщо, или Баръш ще бъде наистина благороден и ще мисли единствено за Зейнеп и доброто ѝ, без никаква мъжка гордост за доказване. Ако Зейнеп продължи да отсвирва Мехди, ще може ли той да продължи нормален и смислен живот, с болка, но без огорчение, или ще се огорчи и ще предприеме саморазрушително поведение, като пренебрегване на бизнеса, загуба на мотивация да бъде добър човек. Много неща чакам, искам фрагче да ми подскаже.

# 56
  • Плевен / София
Мислех повече да не коментирам тази серия....но...не мога да не споделя....Какво е за вас е "принцеса"...Аз като я чуя и тръпки ме побиват, защото за мен това са момичета, които са свикнали да им угаждат, а те не могат даже и обувките си да вържат сами....Така, че за мен Зейнеп  никак не се покрива с понятието, а това, че е искала да промени Мехди  е вярно...Искаше той да не налита на бой за щяло и нещяло и да щитава семейството си не влизайки в ареста. Наистина не е достатъчно само да кажеш "обичам", а трябва да уважаваш достойнството на жената до теб, и да и дадеш свободата да се изявява, като професионалист. Стига....казах, ако зависи от мен на Мехди шанс "йок", защото освен брака си, той провали и сватбата на сестра си и приятеля си....За какво дойде накрая...да размаха високомерно ръце и да докаже, че той коли и беси....

# 57
Гости, тъкмо заради тези думи на Мехди влизам и аз да си кажа мнението.
На бг е съвсем друго като се гледа и затова съм много, много благодарна на момичетата.
Още на руски ме ядоса Мехди при втория му разговор с Назлъ в кафенето, но сега направо се вбесих.
Първо, как нагло обсъжда Зейнеп с тази фльорца.
Второ, отново той невинна жертва на заблуда.
Трето, даде право на онази клявка да лепи етикети на З.
А уж много я обичал и бла бла бла.
Даже и да не преспа с онази, това беше моментът на изневяра.

И забравих да коментирам роклята комбинезон на бизнес дамата, уж наметната с жилетчица.
Толкова прозрачна в желанията си, че чак жалка.

Редактирам се: май много ми е злобен постът, в стил кварталната клюкарка, обаче такива жени ( и мъже) ме отвращават и в живота, та сега ми е паднало... 😀

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 18:29 от pepel_ot_rozi

# 58
https://youtu.be/Huu_WCNF5QU
Първи фрагман за новия епизод Blush

# 59
Мехди става все по- агресивен.
И най- малката възможност за  реабилитация е изгубена.
Каквото и да направят сценаристите в тази посока, трудно ще ме убедят.

Общи условия

Активация на акаунт