Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 42 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
На Мехди винаги Зейнеп му е виновна, той никога не вижда вината в себе си. Затова и никога не повярвах на неговите обяснения и извинения. Какво повече може да ѝ каже - нищо. Той - правият, тя - трябва да го разбере и да промени нещо. Мачът е загубен, преди още да е свирено началото. За да има шанс за реабилитация, е нужна интроспекция от страна на Мехди, която да открие защо нещата не се получават. Дали и как появата на малкото момиченце може да му помогне да се осъзнае.

Хм, от снимката от серията сякаш имаме логичното действие от страна на Бенал - съгласила се е на брак с Мехди. Всяко друго действие от нейна страна ще е нелогично и по-подходящо за фантастичния жанр. Grinning

Нямам търпение за довечера. Тази вечер чакам всички други линии, само не линията Мехди-Зейнеп. Искам да видя  Бенал-Мехди-Джемиле; Баръш-Саваш; Баръш-Саваш-Зейнеп и разбира се, бащата като канара Байрам Великолепни!

И аз мисля, че няма да има любовен триъгълник. Саваш е умен, състрадателен, ранен и може да състрадава на друго ранено същество, каквото е Зейнеп. С проницателния си ум той вижда, че е рано за нова връзка между Баръш и Зейнеп, пък и може би познава черти в характера на Баръш, които ще са пречка за тази връзка, поне в този момент и този ѝ вид. Той ще е безпристрастният арбитър, който ще бди за доброто на Зейнеп. Зейнеп има много благожелатели, но тя си е враг сама на себе си в момента.

# 571
Скрит текст:
На Мехди винаги Зейнеп му е виновна, той никога не вижда вината в себе си. Затова и никога не повярвах на неговите обяснения и извинения. Какво повече може да ѝ каже - нищо. Той - правият, тя - трябва да го разбере и да промени нещо. Мачът е загубен, преди още да е свирено началото. За да има шанс за реабилитация, е нужна интроспекция от страна на Мехди, която да открие защо нещата не се получават. Дали и как появата на малкото момиченце може да му помогне да се осъзнае.

Хм, от снимката от серията сякаш имаме логичното действие от страна на Бенал - съгласила се е на брак с Мехди. Всяко друго действие от нейна страна ще е нелогично и по-подходящо за фантастичния жанр. Grinning

Нямам търпение за довечера. Тази вечер чакам всички други линии, само не линията Мехди-Зейнеп. Искам да видя  Бенал-Мехди-Джемиле; Баръш-Саваш; Баръш-Саваш-Зейнеп и разбира се, бащата като канара Байрам Великолепни!

И аз мисля, че няма да има любовен триъгълник. Саваш е умен, състрадателен, ранен и може да състрадава на друго ранено същество, каквото е Зейнеп. С проницателния си ум той вижда, че е рано за нова връзка между Баръш и Зейнеп, пък и може би познава черти в характера на Баръш, които ще са пречка за тази връзка, поне в този момент и този ѝ вид. Той ще е безпристрастният арбитър, който ще бди за доброто на Зейнеп. Зейнеп има много благожелатели, но тя си е враг сама на себе си в момента.

Дданни, много добре го каза!:cherry_blossom:

За Бенал - не съм изненадана, тя досега нямаше гордост, та дори с новопридобити искрици от зачатието на такава - няма как да изневери на същността си. Искаше го Мехди, фиксирана беше, е - получи го. Да ѝ е честит!
Мехди има шанс за промяна на фокуса - ако съсредоточи вниманието си върху бебенцето и забрави "раната" си от това, че лошата Зейнеп всъщност така и никога не го е обичала, та дори не му даде шанс да се изяснят, дори не го изслуша, язък...Smiling Imp
Не искам да се повтарям, то цялата ситуация беше пренаситена с поводи за възмущение, но мен като че ли най-много ме подразни това:
"Майка ми ни ожени, тя ще отсъди за връзката ни"...Буквално ѝ казва в лицето, че Зейнеп не е пълноценна личност, чиито решения, чувства и емоции имат значение, не не не! Тя е съпруга на махленски аслан, а това е звание, титла, която идва с цяла свита правила и забрани.
Как така ще решава за себе си, майка му ще реши!

Ибрахим много убедително изигра цялата палитра от емоции - изглеждаше изключително правдоподобен образът му на инфантилизирано, разглезено малко момче, в тялото на мъж, което не е свикнало да приема НЕ за отговор, дисоцииран в позицията на мъченик-жертва, който пряко силите си прави всичко за любимата жена, а тя все още не иска и не иска да види света през неговата (единствената) правилна гледна точка.
Отрицанието, повтарянето на едно и също в транс, отчаянието - всичко беше изписано на лицето му, всеки поглед, мимика, потрепване на мускулче - бяха на място.
Не съм съгласна с "ултрасите" (заклетите фенове), които се отказвали да го гледат в тази роля - ами че точно това е блестяща актьорска игра! Nature Star2

Много показателна беше и рекацията на лелката в тоалетната на бензиностанцията, която посрещна с недоверие и враждебност молбата на Зейнеп да използва телефона ѝ, сигурно реши, че е измамничка, която иска да я ограби, или просто не искаше да се замесва... При всички положения, после като е видяла в новините как е можела да помогне, а не го е направила, дано се засрами! (Да, знам, че е сериал, но в реалния живот за съжаление много хора биха реагирали точно по същия начин - "не е мой проблем, не искам да се намесвам"Triumph)

Колкото до "Байрям-Великолепни" Laughing - надявам се този път най-накрая да го сложат на място, нищожество!

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 18:58 от BeaSnow

# 572
Приятно гледане Hug

Дано се кротне малко Мехди, за да може Зейнеп да си поеме глътка въздух.

# 573
Това е коментар на жена, на българка от една група във ФБ!!!!!!!!! ПОТРЕС!!!
"Popivanova Niki
Как може са обичаш един човек и да го вкараш в затвора и то почти за нищо...😢+

# 574
Приятно гледане, момичета! Нямам търпение да прочета вашите размисли за новия епизод ❤
Беа, бързото раждане не е нереалистично. Аз родих също толкова бързо и още на същия ден бях на крака, но нереалистично е разнасянето на бебето из участъци и къщи...

# 575
"Popivanova Niki

Преди седмица прочетох нещо подобно при рускините. Как може заради едно счупено стъкло да докладваш в полицията....има и такива жени, тъжно , но факт!

# 576
Докато върви повторението от предишния епизод, споделям песента на Мехди, която ще слушаме в този. Пуснаха я преди няколко часа в официалния канал, тук май не е слагана >>>

Относно миналата серия - на мен ми направи впечатление, че на Сакине за първи път ѝ се обърна езикът да каже за Мехди - бившият ми зет. Щом и тя - най-заблудената разбра грешката си и го зачеркна, значи няма извинение за Мехди и Джемиле, колкото и да ги защитават някои колеги зрители Thinking

# 577
"Popivanova Niki

Преди седмица прочетох нещо подобно при рускините. Как може заради едно счупено стъкло да докладваш в полицията....има и такива жени, тъжно , но факт!

Ама да, как може, нищо не е направил - после като съобщават в черната хроника за поредната доза пребити, изгорени, заляти с киселина, убити - "Ама той не беше такъв човек, никога не сме очаквали да постъпи така".
На английски има много хубав термин, който на бг не се превежда толкова силно - такива хора са т.нар. enablers - т.е. с действието или особено БЕЗдействието си, позволяват такива неща да се случват.
Предполагам повечето са чували онази прословута сентенция на Едмънд Бърк: "За да процъфтява злото, не е необходимо друго, освен добрите хора да бездействат"...

# 578
  • Плевен / София
Озетът свършва...Приятно гледане...
Намерила на кого да крещи Джемиле...на Нух....

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:18 от gostenka68

# 579
Озетът свършва...Приятно гледане...
Намерила на кого да крещи Джемиле...на Нух....

какво ли му крещеше? Все Зейнеб й беше в устата!

# 580
  • Плевен / София
Сигурно, че не е говорила първо с брат и....
Зейнеп я е страх да стои в стаята...пред и под прозорците постави предмети, за да усети, ако някой влезе...Това и причини "влюбения" Мехди.....

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 20:32 от gostenka68

# 581
Сигурно, че не е говорила първо с брат и....
Зейнеп я е страх да стои в стаята...пред и под прозорците постави предмети, за да усети, ако някой влезе...Това и причини "влюбения" Мехди.....

Ами да, човекът нищо не е направил, просто тича след нея, показва ѝ любовта си...Горкият Мехди, лъвът с наранена гордост. В махалата и за по-малко наказват неблагодарните женички... Imp

А за Зейнеп това е само началото на ПТСР, с времето агравират симптомите.
Дано психологическата консултация, която гледахме в началото на всяка серия в 1ви сезон да не е била само еднократна стъпка.

# 582
  • Плевен / София
А за Зейнеп това е само началото на ПТСР, с времето агравират симптомите.
Дано психологическата консултация, която гледахме в началото на всяка серия в 1ви сезон да не е била само еднократна стъпка.
И аз се надявам да намери навреме адекватна помощ...
Не мога да приема за нормално това, което прави Джемиле...Все едно един баща не може да се грижи за детето си, ако не е женен за майката..Байрам да не би да е полагал грижи за децата си...не ...и продължава да бъде като воденичен камък за Зейнеп...

# 583
Зейнеп за съжаление се очертава като вечната жертва. Получи хубави подаръци от своите за ЧРД.
Защо изобщо прие да говори с Джемиле, защо прие подаръка, защо седи и чете мъдрите мисли на Мехди. После психолог й трябвало за след следващата атака на Мехди. Отрязвам го такъв като зелена краставица с остър нож.
Не го ли вижда, че е луд. И най-малкия човешки жест от нейна страна се приема като огромно насърчение от болния му мозък.
Особено след отвличането и опита за катастофа толкова ли няма чувство за самосъхранение. А била уж умна.
Да не говорим, че Байрям пак Мехди й го натресе.

# 584
  • Плевен / София
Зейнеп за съжаление се очертава като вечната жертва. Получи хубави подаръци от своите за ЧРД.
Защо изобщо прие да говори с Джемиле, защо прие подаръка, защо седи и чете мъдрите мисли на Мехди. После психолог й трябвало за след следващата атака на Мехди. Отрязвам го такъв като зелена краставица с остър нож.
Не го ли вижда, че е луд. И най-малкия човешки жест от нейна страна се приема като огромно насърчение от болния му мозък.
Особено след отвличането и опита за катастофа толкова ли няма чувство за самосъхранение. А била уж умна.
Да не говорим, че Байрям пак Мехди й го натресе.
Прие...говори...но върна подаръка и Мехди чу от собственият си адвокат, че страшно е уплашил жената , която "обича", че не трябва да яприближава,  да говори...да не подарява подаръци...да не пише на Зейнеп....по добре да забрави за нея...Отговорът на Мехди....даде съгласие да се ожени за Зейнеп....

Общи условия

Активация на акаунт