Темата на Ибо 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №68

• 43 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен / София
Интересен втори фраг.....Като гледам без да разбирам на Мехди  ще му е много трудно да си върне вече Зейнеп....този влак май е изпуснат от всякъде...

# 106
лили мерси.
около мехди все по черно

интересно ,"'професора " какво мисли

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 22:04 от kmaroo

# 107
# 108
Фрага с бг суб - https://ok.ru/video/2119227410976

Нямам търпение.

# 109
И аз нямам търпение. Изглежда, че ще е динамичен епизод. Кибрит ми хареса как му каза, че е по-добре да защитава себе си Grin

# 110
Кибритка все повече ми харесва и ако я възпитава З., ще стане умна и смела жена.
Ех, Мюжгян не си седна на д.. то, но с простите хора е така, няма развитие никакво там и не се очаква.

# 111
  • Плевен / София

Ех, Мюжгян не си седна на д.. то, но с простите хора е така, няма развитие никакво там и не се очаква.
Само от една нейна реплика и препалвам.....все някога Зейнеп щяла да си тръгне....може и да си имала някой вече...

# 112
И Сакине май пак ще мъти водата. Ех, тая жена как вреди на дъщеря си. Интересно ми е дали отношенията им със Зейнеп ще третърпят промяна с времето, защото сега просто не е добре. И Султан е споманвана доста път с добро в темата, но искам и аз да кажа, че е любом образ. Има мъдрост в нея, Емине е късметлийка.

# 113
Привет е нашия кино ден! Hug
от профила в ТТ
тоя сладур май се завръща LaughingGrin

........................

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:40 от Airra

# 114
Привет е нашия кино ден! Hug
от профила в ТТ
тоя сладур май се завръща LaughingGrin

Оххх, само това ѝ липсваше на Зейнеп, още един стрес фактор и повод за излагане...

# 115
Еха, това вече е истинска изненада Fearful Пияницата Байрам се завръща. Мехди в болница и Зейнеп около него. Кибрит с цигулка в ръце. Назлъ като хиена... Е, това не е изненада, но се очертава доста интересен епизод. Да видя, кога ще успея да се включа довечера Sunglasses На всички приятно гледане още от сега да пожелая!

# 116
Привет Hug
 Много се радвам за Кибрит. Цигулката ѝ отива.Дано сбъдне мечтите си.
Зейнеп ще ѝ помогне.

Зейнеп в болницата.

# 117
Тарторът на махалата бая бой е изял, щом е стигнал до болницата и на легло!

# 118
привет
като ,че ли  единственото хубаво нещо ще е промяната при кибрит / май ще има "тате баръш ""/ -от фотоса

а мехди много болнични натрупа  и то заради улични свади ,и в първия сезон се суетяха всички около него цяла серия  , зиза бдеше над леглото ми като орлица ,сега пак ще ли ще му е гледачка
хайде стига му толкова глезене

а баирам пък защо ?,този изверг  да ни го сервират отново

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 16:05 от kmaroo

# 119
Тарторът на махалата бая бой е изял, щом е стигнал до болницата и на легло!

Бурхан тръгнал с 10 биячи- ако е мъж да излезе сам срещу Мехди!

Общи условия

Активация на акаунт