Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

• 37 483
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Кой е най-оригиналният подарък, който сте получавали? А за какво мечтаете тази Коледа?

Най-оригиналният подарък е...фенерче Joy с послание, като се прибирам от кръчмите да си осветявам патрона на вратата Joy

Искрено не знам за какво мечтая тази Коледа, може би наистина да сме живи и здрави и да запазим топлината и сплотеността в дните си.

# 661
Най - оригиналния подарък беше екскурзия до остров Тасос. А сега ми се иска нещо което да ме изненада...златно и нежно.

# 662
  • sofia
Най-оригиналния подарък, който съм получавала беше торта кактус, а саксията му беше пълна с течен шоколад. Най-желания от мен подарък от доста години е куче, много искам някоя Коледа под елхата да ме чака най-пухкавия верен приятел.

# 663
Мечтая за мултикукър,миялна машина ,хлебопекарна и електронна книга.Най-оригиналният подарък получих от децата колаж със снимки.

# 664
Най-оригиналният подарък, който съм получавала е - ваучер за преживяване

Мечтая да няма Ковид, да сме здрави и щастливи.

# 665
Съкровеното желание на моето дете за празника е тази играчка - Комплект Enchantimals Тропикално кафене   

https://pepco.bg/kolekcii/podarete-radost-na-decata/

# 666
Най-оригинален подарък е неочакваният! Почивка в чужбина
Тази Коледа си пожелавам още много такива хубави изненади

# 667
  • Елхово
Бих си пожелала здрави и щастливи близки, с които заедно да посрещнем празниците

# 668
Най-оригиналния подарък - компас Stuck Out Tongue Winking Eye
Пожелавам си романтична почивка Grinning

# 669
Билет до Париж.
Тази година съм си поискала ролери. Иначе мечтая само за здраве и разбирателство.

# 670
Най- оригинален нямам. Някои подаръци са оригинални сами по себе си.
За Коледа си мечтая да има много сняг на празника!

# 671
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Когато празниците са споделени с близките, са винаги са пълни, запомнящи се и сгряващи!
Уви за предната Коледа, получихме най-ужасния “подарък” - неочакваната загуба на свекър ми.
От тогава си пожелавам само да сме здрави и заедно ... всичко останало е преходно!
Желая на всички здраве и заедност с близките ви и любими хора!

# 672
Скоро получих сувенир без повод и много се радвах. За Коледа и Нова година си пожелавам спокойствие и здрав разум. И очи, в които като се огледам, да откривам езеро, в което аз да съм дъгата пъстроцветна.

# 673
Сомелиерски комплект, много интересен.

# 674
  • Димитровград
Живот коте беше много оригинално.

Общи условия

Активация на акаунт