Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

• 37 464
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Моят дом би си пожелал да сме здрави и всички заедно. Украсяваме в началото на декември , с гирлянди, свещници и разбира се елхата.

# 91
Ако имаше суперсили моят дом би си пожелал за Коледа топлина, уют, семейно щастие и най-вече здраве за всички! Всички много се вълнуваме около този светъл празник. Още в края на ноември украсяваме елхата. За самият празник си имаме покривки с коледни мотиви. Прибори и съдове също. Украсяваме масата със свещи. Слагаме ядки и плодове. Питката присъства задължително. Храната приготвяме според предпочитанията, да има за всеки. И задължително правим домашни меденки. Коледа е най-обичаният празник вкъщи!

# 92
Украсявам дома си богато,обожавам Коледа и украсата винаги е много,посудата и тяе коледна и покривката и всичко което може да е Simple Smile

# 93
Моя дом си мечтае може би за още повече украса и светлини навсякъде.
Когато бях малка, винаги за Коледните празници бяхме на село. Имахме традиция с дядо (бог да го прости) да украсяваме елхата (жива елха) заедно.
Сега, когато вече имам дете, макар и още малко, тръпката е още по голяма. До сега украсявах на Никулден, но тази година съм решила да сложа елхата още утре ( Деня на християнското семейство), за да влезе в дома ни така любимия за всички празничен дух.

# 94
Ох, започват коледните теми! Чакам празника всяка година с огромно нетърпение, а откакто имаме и малко дете вкъщи, още повече. Вече напира да украсяваме и да правим коледни сладки. Ако домът ми можеше да напише писмо на дядо Коледа вероятно щеше да си пожелае пълна трапеза, празнично украсена, песни и единствено заразни усмивки.

# 95
Моят дом би си пожелал здраве.

# 96
Бих си пожелала за моя дом здраве и късмет, защото това са най-важните неща, които осигуряват всичко останало.

# 97
Бих си пожелала здраве и много щастливи моменти с любимите хора.

# 98
Домът ми, би си пожелал да е изпълнен със смях, светлина, свежест. Би си пожелал да е украсен празнично, да се почувства атмосферата на Коледа. Всяка година в моят дом, още преди да се украси елхата, се вадят коледните покривки, коледните чаши, чинии, коледните каренца, разни висулки/шишарки, свещници. Във всяка стая, дори в тоалетната се усеща и вижда Коледа.

# 99
  • Сливен
Моят дом пи пожелал,да е пълен с хора  както преди 15 години.А иначе за смейните традиции в украсяването-напълно естествена елха,играчки на 40 години и венец на входната врата.

# 100
Мисля, че моят дом би си пожелал темачини коледни украси за масата и стаята - покривка, чинийки, свещички, салфетки, лампички, играчки за украса, за повече усмивки Simple Smile

# 101
  • София
Много здраве, спокойствие и щастливи деца.

# 102
  • Бургас
Моят дом би си пожелал здрави и щастливи обитатели, заобиколени от красива коледна украса.

# 103
Колената украса за нас е вълшебство.Имаме традиция децата да си избират елха, всяка година.Последните 3-4 години започнах да заменям поетапно пластмасовите играчки със стъклени,имаме нужда от още 🎄Свети навсякъде а за поставянето на коледната звезда на елхата всяка година децата се редуват!Коледа е магия ❤Дано само здравето да е съпътстващо в нашия дом през цялата година😊

# 104
Живи и здрави обитатели! Нямам конкретни традиции за украса, освен винаги присъстващата коледна елха.

Общи условия

Активация на акаунт