Напишете писмо до Дядо Коледа и споделете коледната магия с BG-Mamma

• 37 466
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Моят дом би пожелал коледни съдове и аксесоари за украса, за да се допълни празничната атмосфера.

# 106
  • Пловдив
Ако домът ни можеше, да напише писмо до Дядо Коледа, сигурно би си пожелал да приключим вече с ремонтите Simple Smile ...и една камина в хола, може би Laughing
Традициите, свързани с Коледа в нашич дом са много Simple Smile Започваме с Коледният календар за децата. Всяка година отброяват дните със собственоръчно направен от мен календар. Дали ще е с предизвикателства, дребни подаръци, книжки или просто изненада, това е нещо, което децата с нетърпение очакват. Всякак сутрин стават и още преди, да са си измили очите, тичат, за да проверят какво предизвикателство/изненада ги очаква.
Тази година съм решила адвента да е по-скоро ориентиран към времето със семейството - всеки ден ще получават ваучер за преживяване, който да реализираме семейно през 2021.
Друга традиция, която започнахме и отново свързана с Коледния календар е elf om the shelf. С разликата, че елфи вкъщи няма, а дядо Коледа изпраща двете си най-непослушни джудженца - Сторипакост и Пакостина, които да наблюдават държанието на децата през декември. Естествено, джуджетата отговарят 100% на имената си и всяка нощ, докато ние спим, тя правят поредната беля. Така всяка декемврийска сутрин започва с детски смях Heart
Относно украсата - започваме с елхата. Всяко от децата си има топка, която е надписана с името му, датата и часа на раждане, както и с информация колко е било теглото и ръста в този момент. Това са играчките, с които започва украсяването на елхата всяка година, като всяко дете закача "неговата" си топка. След като приключим с елхата, започваме украсата и на останалата част от апартамента - рисуваме прозорците, окачаме лампички, украсяваме входната и интериорните врати.
Традиционно през ноември правим коледни меденки, които украсяваме с децата. Обикновено до Коледа правим още няколко пъти, защото колкото и да са, никога не остават именно за Коледа Simple Smile

# 107
  • София
Пожелавам си здраве и спокойствие за цялото семейство!
Задължително украсяваме дома с елха и коледни украси из апартамента.

# 108
Моят дом би си пожелал семейство му да  е здраво и задружно.

# 109
Моят дом би си пожелал здраве за мен и моите близки.Повече сговор и усмивки на лицата ни.Липса на тревоги.Послушни деца.А иначе относно коледната украса ба пожелал коледни играчки ,лампички повече  .Щастлива Коледа на всички желая от сърце.

# 110
  • Пловдив
Пожелавам си здраве и мир в дома ни. Винаги украсяваме масата с червени покривки, най-хубавата ни посуда и красиви свещи.

# 111
Моят дом би си пожелал здрави и щастливи обитатели, които да се грижат добре за него.
По традиция всяка година купуваме по една нова играчка за елхата, а за детето подготвям коледен календар с малки подаръчета и лакомства.

# 112
Аз бих пожелала на моето семейство здраве ,щастие  и късмет. Всяка  Коледа имам задължително  жива елха,която украсявам. Искам  коледна украса за дома и масата. Хайде дядо Коледа ,моля те донаси ми го до 1 декември!

# 113
Би си пожелал здраве за всички обитатели и ремонт догодина Grinning
Традиция е да украсяваме около 1ви декември.

# 114
Би си пожелал здраве, още деца и още пространство. 😀

# 115
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал?
Здраве и само здраве!
Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.
Всяка година си купувам нови салфетки за декориране на трапезата.В повечето случаи използвам красиви коледни чинии и плата , които имам от няколко години и съм много доволна.За елхата купувам по една нова играчка всяка Коледа , иначе се старая да не използвам пластмаса за украсата.

# 116
Моят дом би си пожелал здрави обитатели и нова баня Simple Smile

В началото на декември подготвяме празничната украса и всяка година добавяме нова играчка или лампички.

# 117
Ако вашият дом имаше суперсили и можеше да напише писмо на Дядо Коледа, какво би си пожелал? Споделете своите семейни традиции в украсяването на дома и трапезата.

Моят дом би си пожелал здрави обитатели. Относно традициите - досега винаги украсявахме от рано с лампички, играчки, свещничета, глупостички някакви. Тази година украсата ни ще бъде само от естествени и рециклирани материали, а подаръците само ръчно изработени в България.

# 118
Моят дом би желал да се напълни с хора, всички от близо и далеч да се съберем и да прекараме известно време заедно, без грижи и без проблеми.

# 119
Какво е Коледа без коледната украса на дома и трапезата. В нашия дом украсяваме още първата седмица на декември, за да може да чувстваме коледното настроение по-дълго време.
У нас не се купуват коледни дръвчета, за да не съсипваме природата, затова украсяваме цветята. В дневната имаме 3 големи двърчета и украсени са много красиви.

Общи условия

Активация на акаунт