Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 71 157
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • София
vici75, дааааа - тестът със Sonic, Н и капка вода даде положителен резултат. С навлажнено лице и със серум с хиалуронова киселина пробвах, боцкане за момента не съм усетила, но този път "чух" специфичното бъзкане. Благодаря от сърце! Gift Heart
Това е първия уред по който се запалиха буквално всички в темата. Yum
*Терапия с положителни и отрицателни йони
-спомага за освобождаване на кожата от замърсяванията. Терапията позволява да се почистят дори най-труднодостъпните замърсявания.
-положителните йони спомагат за почистване на порите. Те омекотяват полепналите замърсявания в дълбоката част на порите, позволявайки да бъдат премахнати бързо и ефикасно
-отрицателните йони действат за дълбокото подхранване на кожата, подпомагат инфилтрацията на ценните съставки от разтвора и ускоряват тяхната абсорбация.

# 211
И аз се зарибих от вас и си поръчах лед маската. Поръчах я от Али експрес и дойде за една седмица от Германия до Белгия, където живея. Засега съм доволна.

# 212
Здравейте  момичета,какво мислите за подобни уреди?

# 213
  • Варна
Може ли линк към лед маската, която се коментира в групата. Благодаря предварително Simple Smile
И аз се зарибих от вас и си поръчах лед маската. Поръчах я от Али експрес и дойде за една седмица от Германия до Белгия, където живея. Засега съм доволна.

# 214
Може ли линк към лед маската, която се коментира в групата. Благодаря предварително Simple Smile
€ 17,55  58%de réduction | Foreverlily – Masque facial léger pour rajeunissement du visage et du cou, dispositif de soin, 7 couleurs, lumières LED, traitement de beauté, anti-acné, blanchissant
https://a.aliexpress.com/_mPB63qj
Пълен релакс с нея- намазва се яко със серум, пускам лека музичка, настройвам на 20 минути и се излягам блажено.

# 215
  • София
€ 17,55  58%de réduction | Foreverlily – Masque facial léger pour rajeunissement du visage et du cou, dispositif de soin, 7 couleurs, lumières LED, traitement de beauté, anti-acné, blanchissant
Пълен релакс с нея- намазва се яко със серум, пускам лека музичка, настройвам на 20 минути и се излягам блажено.

В отзивите пише, че е много неудобна, тежка, диодите се забиват в лицето.....
Има ли такъв момент?

# 216
  • София
ANI BANI, благодаря от сърце и на теб! 🥰

# 217
Здравейте, някой има ли отзиви за този продукт
 https://www.emag.bg/ultrazvukova-shpatula-s-beauty-2021-4-in-1-z … terest+abandon.T1
От многото информация съвсем се обърках. Търся уреди за почистване и лифтинг.Правила съм при козметик хайфу и болката беше ужасна.С мезотерапията и пилинга при козметик нямам този проблем.

# 218

В отзивите пише, че е много неудобна, тежка, диодите се забиват в лицето.....
Има ли такъв момент?
Тежка е, това е вярно. А тези диоди не ги сложих,защото наистина се забиват в лицето.

# 219
Това е прословутото "Бяло Мезо". Писали сме за него. Тук цената му е 3 пъти по-висока от али-то и ибей.

# 220
# 221
Да, много хора имат такава шпатула.С търсачката ще
излезе какво е писано.
Имайте предвид, че
повечето такива уреди, които се продават у нас, са от Алиекспрес и струват много по-малко пари ако Ви се чака.

# 222
Точно този модел не съм го срещала из коментарите, но като цяло има доста добри отзиви за този тип шпатули. Аз чакам моята да пристигне вече

# 223
Ето какво излезе в Алиекспрес на търсене:

# 224

Аз използвам такава шпатула, с точност този модел:
https://www.aliexpress.com/item/4000134134606.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

Доволна съм много, само за почистване я използвам - веднъж в седмицата след баня, на задължително намокрено лице. Много добре почиства черни точки и забелзвам, че 2 дена по-късно не се връщат (като с лентичките или уредът с вакуум), и с времето драстично намаляха. За lifting и mousturizing ефект не мога да кажа нищо

Общи условия

Активация на акаунт