Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 71 163
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Доволна съм много, само за почистване я използвам - веднъж в седмицата след баня, на задължително намокрено лице. Много добре почиства черни точки и забелзвам, че 2 дена по-късно не се връщат (като с лентичките или уредът с вакуум), и с времето драстично намаляха. За lifting и mousturizing ефект не мога да кажа нищо
[/quote]

fireflyyy, А покрай тази процедура порите повлияват ли се?

# 226
Момичета, много съм боса, изчетох тази и част от миналата тема, такава каша ми стана..
Моля ви за помощ-с какъв уред да започна, имам чувствителна кожа, на 33 съм и с малко дете, та кожата ми е виждала далеч по-добри дни. Искам нещо за борба с бръчките, имам и някоя друга черна точка, дето около цикъл става на кратер.
🌺🌺🌺🌺

# 227
Доволна съм много, само за почистване я използвам - веднъж в седмицата след баня, на задължително намокрено лице. Много добре почиства черни точки и забелзвам, че 2 дена по-късно не се връщат (като с лентичките или уредът с вакуум), и с времето драстично намаляха. За lifting и mousturizing ефект не мога да кажа нищо

[/quote]

Моите около носа са по-разшишерни и забелзвам, че се посвиват. Не драстично, но има разлика. НО, след процедурата задължително правя маска индийска глина + прах от розов цвят. Предполагам,  че повече за свиването допринася маската, въпреки че в описанието на шпатулата пише, че и тя ги свива.

# 228
  • София

fireflyyy, ще може ли да обясниш как точно използваш шпатулата?
Четох, гледах клипчета и пак явно нещо не правя като хората. След баня, след парна баня, на мокро лице... И само стържа, а нищо не излиза Flushed

# 229

Моите около носа са по-разшишерни и забелзвам, че се посвиват. Не драстично, но има разлика. НО, след процедурата задължително правя маска индийска глина + прах от розов цвят. Предполагам,  че повече за свиването допринася маската, въпреки че в описанието на шпатулата пише, че и тя ги свива.
[/quote]
Може ли повече инфо за маската- откъде я купувате,цена?

# 230

Може ли повече инфо за маската- откъде я купувате,цена?
[/quote]

От сайта Зоя. Производителят е HennaFox, там има доста индийски билки. Варират между 5 и 7лв. за 100гр.

# 231
  • SF
Аз бих. искала да пробвам дермаролер за цялостен вид и поддръжка на кожата на лицето - тен, плътност, еластичност.
Хубаво е да вкарвам някакъв продукт този ролер. Можете ли да ми препоръчате продукти? Ако се сещате за подходящ видеоклип, за да не се обезобразя. Simple Smile

# 232
Дермалорера не е толкова щадящ за кожата колкото дерма пен, защото не може да регулурате дълбочината на убожданията. Всеки серум, би бил подходящ, според нуждите на самата кожа - от хиалуронова киселина до витамин Ц, серуми за бръчки и т. н.

Аз бих. искала да пробвам дермаролер за цялостен вид и поддръжка на кожата на лицето - тен, плътност, еластичност.
Хубаво е да вкарвам някакъв продукт този ролер. Можете ли да ми препоръчате продукти? Ако се сещате за подходящ видеоклип, за да не се обезобразя. Simple Smile

# 233
  • SF
А можете ли да ми препоръчате откъде да купя подходящи серуми и дермаролер? Също, ако някой от вас знае препоръчителната дължина на иглите, подходяща за лице, шия и околоочен контур.

# 234
А можете ли да ми препоръчате откъде да купя подходящи серуми и дермаролер? Също, ако някой от вас знае препоръчителната дължина на иглите, подходяща за лице, шия и околоочен контур.
Серуми има във всяка дрогерия. Лично аз останах доволна от хилуроновата киселина на Марион, мисля че 6 лв беше в ДМ.

# 235
  • SF
А има ли тема в бг мама, в която специално се обсъждат дермаролерите?

# 236
Здравейте, някой да има такъв уред: https://www.aliexpress.com/item/4001103686669.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

В момента е най-продавания и се чудя по-добър ли е откъм функционалности спрямо бялото мезо, за което говорите ? В самите режими никъде не виждам да пише електропорация и радиочестота, а в описанието ги има. По принцип го взимам за по-добро усвояване на козметиката и ме интересува режима за “essence-in mode”, който включва според описанието: 45^C + vibration + negative ion + color light. Та се чудя този режим включва ли самата електропорация или вкарва само на принципа на отрицателните йони. И тези 45 градуса реално са самата радиочестота ли 🤔

# 237
Можете да опитате да напишете в търсачката "дермаролер", за да видите дали ще излезнат някакви резултати. Доколкото знам те са само с една дължина на игличките, докато дерма пен може да се регулират. Хубаво е лицето да се третира с до 1-1.25мм, а зоната около опите с 0.5

А има ли тема в бг мама, в която специално се обсъждат дермаролерите?

# 238
ДХЗ, относно твоя въпрос дали можеш да ползваш Хайфу с розова вода и серуми на водна основа, аз опитах първия път, понеже също нямах контактен гел. Умрях от болка - все едно те бие ток, но много силно и гадно, както и едновременно с това пари, та се не трае.
И усещането не се променя независимо колко вода или серум ползваш. Не те съветвам да го ползваш по този начин.

Някакси контактния гел и охлажда, ако мога така да се изразя. За мен повече гел - по-добре.

Esmee,
като намеря клипчето за дермаролерите ще го пусна в темата, защото сега не успявам. Според него, самите шипове наранявали кожата понеже били на валяк и на принципа на ролката. Тоест, ако с дермапен само пробиваш дупчица, с ролера първо пробиваш дупчицата, после, местейки ролера (валяйки го по лицето) напред и назад, дупчицата се разширявала, склонна съм да вярвам.

А! Ето го клипа: https://www.youtube.com/watch?v=1xus1TxFJeE

# 239
Благодаря!Дойде ми уреда и поръчах контактен гел.
Да видим какво ще свърша:)))

Сега чета инструкциите и не пише нищо за гел?!
Мин Хайфу имам.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 16:17 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт