Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 749
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, сега да ви разкажа моя опит с дермапен-а.
Бях на процедура в салон. Дермапена, който използваха беше като тези в Али-то.
Нанесоха ми обезболяващ гел.
Вие използвате ли такъв?
След това на малък участък нанесоха серум - смес от вит С, хиалурон и вит А.
Сега ще наблюдавам колко време ще имам зачервявания по лицето и кога ще мога да се появя навън.
Казаха, че е препоръчигелно процедурата да се прави на всеки 6 седмици.
Сега съм поръчала дермапен, няколко игли.
Кажете, с каква дължина и с колко броя игли започнахте?
Благодаря.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:07 от Melany99

# 556
Аз слагам лидокаинова паста и отгоре найлон, за да активира лидокаина. Започнах с 0.7 - 0.8 дълбочина, първия път с 24 игли, после с 12. Честно казано ги редувам, която когато хвана.

# 557
Благодаря!
И тя сложи фолио върху крема, за да не се изпарява и да действа по-добре. Отгръщаше само частта, която ще се третира!

# 558
  • Пловдив
Може ли линк от къде и какво поръчвате /а дермапен-а питам/

# 559
Може ли линк от къде и какво поръчвате /а дермапен-а питам/
Ето това ми пусна мила съфорумка на същия мой въпрос наскоро:
https://m.aliexpress.com/item/4000416030347.html?gatewayAdapt=Pc2Msite

Каза, че е много доволна от продавача.

# 560
Това поръчах аз

BGN 130.00  52%OFF | Dr.pen Ultima M8 W Wireless Professional Derma Pen Electric Skin Care Kit Microneedle Therapy Rolling System Home Beauty Machine
https://a.aliexpress.com/_mrwUxrw

# 561
Никакъв лидокаин не мажа,не намирам да е толкова болезнено,а и може да се регулира според колкото ви понася.Аз ползвам накрайник с 16 игли.На места дупча до 1,25,на бузите носи по-дълбоко,около очи,чело до 0,75.

# 562
Добре, синтезирано да поръчвам с 24 игли мисля, различни дълбочини май.
Кожата ми не е чувствителна, дебела и плътна е, търпя на болка.Да взимам ли най-дълбоко прорезните?
И последно- един накрайник е за една процедура.А колко се правят месечно, да знам да поръчам брой накрайници?

# 563
Добре, синтезирано да поръчвам с 24 игли мисля, различни дълбочини май.
Кожата ми не е чувствителна, дебела и плътна е, търпя на болка.Да взимам ли най-дълбоко прорезните?
И последно- един накрайник е за една процедура.А колко се правят месечно, да знам да поръчам брой накрайници?

Дзх,
Аз поръчах различни видове,препоръчително е да се ползва 1 на седмица или на 2 седмици. Зависи къде ще правиш лице или/ и скалп.
Аз съм си поръчала медицински спирт и в малка чашка накисвам за малко иглите и ги използвам втори път за скалпа.

# 564
За дермапен-а затова питах за разликите между М6, М7, М8.
Аз гледах ето тези двата:
https://www.aliexpress.com/item/1005001561186245.html?spm=a2g0s. … .0.19392e0e3i6moM

https://www.aliexpress.com/item/1005003170450589.html?spm=a2g0s. … .0.19392e0e3i6moM
Цената е наполовина на М8.
Дъблочината доколкото разбрах се регулира от дермапен-а.
Избира се само броя на иглите. Има и нано игли.
Иглите ги водят за еднократни, но ако се използват от един и същи човек и са титаниеви разправят в тубата, че може да се изпозват многократно.
Това всичко е теоритично!

Засега си чакам сега поръчката аз.

# 565
  • София
Съвет от препатил, не ползвайте иглите повече от веднъж. Не е достатъчно да се накиснат в спирт, т.к по тях полепват мазни частици от кожата и лесно се инфектира при повторно ползване.
Иначе аз ползвам на 10 ина дни дермапена, поръчвам си игли от Али, 10-15 бройки за 20-25 лева. Нано иглите нямат игли в същност, и за мен са страшна тъпня.

# 566
А, хубаво че каза за нано иглите, да не поръчвам.
На мен в салона ми казаха, че процедурата е добре да се прави на 6 седмици, ама може би зависи от броя на иглите и дълбочината. Забравих да питам, мен с какви са ме правили. Кожата ми втори ден е доста зачервена. Ако правя всяка седмица и имам 3 дни за връщане в нормално състояние е дълго за мен.

# 567
Гледам, че
има и повече от 24 игли.Чели ли сте по темата?Ще взема да поровя.

# 568
Ето описание за нано иглите:
За разлика от капсулите с игли, които проникват на дълбочина до 3 мм, нано-апликаторът има микроскопични силиконови игли, с дебелина ⅓ от дебелината на косъма и дължина на иглата 0.15 мм. Той не предизвиква дълбоко нараняване на кожата и е подходяща алтернатива за хора, които се страхуват от убождане с игли.

Предимства на НАНО АПЛИКАТОРА, в сравнение с обикновената игла за дермапен

Въвежда серумите в мезо-слоя на кожата, без да предизвиква нараняване на кожата
Няма нужда от време за възстановяване
Може да се използва по-често: 2-3 процедури на седмица
Подходящ за вкарване на мезосеруми между процедурите с дермаролер или иглен апликатор, които се прилагат не по-често от веднъж седмично
Напълно безопасен
Подходящ за хора, които се стахуват от убождания
Може да се прилага и през лятото
Предимства на МИКРО-ИГЛАТА за Дермапен в сравнение с нано апликатора

Подходящ при белези и нарушена структура на кожата
Убожданията предизвикват реакция на кожата да произвежда колаген
По-дълъг период на възстановяване, но по-силен ефект само от една процедура

# 569
Аз имам и с 36 игли. За мен също е абсурдно да се ползват втори път, но всеки сам преценява за себе си. Дълбочината се регулира от самия дерма пен. Честотата не е добре да е по-малко от 2 седмици. Оптималния период за пълното възстановяване на кожата от процедурата е 3 седмици. Аз лично я правя на толкова.

Общи условия

Активация на акаунт