Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 744
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря много за отговорите!
Добре е да се обсъждате тези неща от имащи опит хора, защото ютюбърите и инстаграмаджиите са в повечето случаи лица, получаващи заплащане от фирмите и не се знае дали това, което го говорят е истина или реклама.

# 571
Момичета и аз съм на същото мнение, като вас. Напълно отговаря и се препокрива с вашите. Но да питам, защото до сега не виждам някоя да го е споменала. Вие по каква схема минавате лицето и с какви движения. Защото гледам на различни места, различна техника използват. Ще ми е интересно дамата ако е запомнила в салона как са я правили, макар че не се доверявам на салони именно затова се правя сама. Виждала съм 2 вида движения, 1-вият е като Дермапена се вдига и поставя( докосва ) кожата ,все едно точкуване, не се плъзга ами имитира печат.
 2-рият е все едно правите линии с него , както като си използвате други уреди и плъзгате по кожата, но така хората от вариант 1, казват че се деряла кожата.
Ако някой може да обясни по-адекватно от мен , моля да го направи. ​😅

И също по колко пъти минавате в зона, на колко зони разделяте, като цяло в каква схема ? ❤️
И за серумите съм любопитна, но това май и преди е писано и Кондиция май са само използваните тук..? А си спомням по-старо мнение, че дамата ги е ползвала 7 процедури и не е била доволна от тях.

# 572
  • София
Имам нано накрайници в къщи, ще снимам и ще покажа. Абсолютно същото би било да си правите почукване с пръст по лицето.

Аз започвам чело, по линиите над веждите и гневните, след което продължавам с едната половина на лицето, третирам предимно в близост до носа, където има по-видими пори, след това назолабиални, брадичка и контур на устни. След цялото лице минавам контура на челюста, и най-най последно минавам околоочната зона. Минавам с линии, не с точкуване. Зоните, които искам да се повлияят най-много /назолабиални и чело/ минавам по 2-3 пъти в различни линии - хоризонтално, вертикално и диагонал. Никога не съм си пускала кръв. Обикновено гледам да правя процедурата след обяд, за да не се налага веднага да лягам на възглавница за спане, кожата ми е съвсем ОК визуално след 24 -36 часа.

От серумите на Кондиция не съм доволна, ползвам корейски такива.

# 573
Аз минавам с линии и кръгови движения, а за наьобиалните с малко по-голяма дълбочина ги точкувам. При мен са първо чело, бузи, брадичка.

# 574
  • Варна
От серумите на Кондиция не съм доволна, ползвам корейски такива.
Някаки специални корейски ли са? Понеже и мен нещо тия на кондиция много ми лепкат и имам усещането, че ми запушват порите.
Аз също не ползвам обезболяващ крем и не си пускам кръв. Не бих казала, че е чак болка, по-скоро е като раздразнена кожа. На следващия ден вече почти нищо ми няма, до към 36 часа всичко е отминало, но слагам продкти с щипещи съставки чак след 3-4 дни. И аз гледам да не го правя преди лягане, че е неприятен допирът с възглавница, ама пък дебна и да нямам слагане на маска и то става много трудно да намеря подходящ момент.

# 575
  • Бургас
Flowers HibiscusFlowers HibiscusМомичета, споделяте изключително полезна информация, благодаря ви Flowers Hibiscus.
Обмислям и аз покупката на дермапен, изчетох внимателно всичко, само не разбрах иглите, за различните зони на лицето различни ли са или се започва с игли с по-малка дълбочина на проникване и след време дължината им се увеличава

# 576
  • София
Йен от самия уред се контролира колко дълбоко да бодат иглите. Те са си едни и същи и можеш от уреда да избираш дълбочината в зависимост от зоната, прага ти на болка и т.н

Didi_Bidi не са специални, поръчвам от jolse и yesstyle козметка, и имам няколко вида ампули и серуми, редувам си ги Simple Smile

# 577
Йен от самия уред се контролира колко дълбоко да бодат иглите. Те са си едни и същи и можеш от уреда да избираш дълбочината в зависимост от зоната, прага ти на болка и т.н

Didi_Bidi не са специални, поръчвам от jolse и yesstyle козметка, и имам няколко вида ампули и серуми, редувам си ги Simple Smile

Ако не ви представява трудност бихте ли казали какви точно са серуми и ампулите , които ползвате ?

# 578
А защо има накрайници с различен брой игли? Има ли някакво
правило? Ясно, че едните ще правят повече
брой убождания, но за различни зони ли са, от вида на кожата ли зависи, не ми става ясно?

# 579
А защо има накрайници с различен брой игли? Има ли някакво
правило? Ясно, че едните ще правят повече
брой убождания, но за различни зони ли са, от вида на кожата ли зависи, не ми става ясно?
не,не са за различни зони,просто колкото повече игли,толкова повече бодене.Няма кой знае каква разлика,аз си ползвам с 16 игли,започвам от челото и се минавам по цялото лице по толкова пъти в различните участъци,колкото ми е поносимо,правя го с движение тип печат,не с приплъзване.Мажа серум преди и след дупченето.На повече от месец го правя,все пак няма нужда да си издевателствам кожата прекалено.Много хубаво се беля в дните след процедурата,като след лазерен пилинг,че даже и повече,което значи,че добре го правя и горният слой се обновява,а в долния би трябвало да се натрупва колаген от боденето.Дълбочината на убождане регулирате от самия дермапен според колко ви понася на болка.Не се дупча до кръв в никакъв случай,бррр.За нано иглите вече писах,че не дупчат нищо,за мен са излишни и ги изхвърлих,а даже два вида бях поръчала,те все едно правят масаж на лицето.
Ползването на накрайниците два пъти за мен е недопустимо.Аз по сто пъти си дезинфекцирам ръкавиците и всичко,до което се докосвам по време на процедурата.

# 580
  • София
То тези нано накрайници толкова нищо не им стърчи, че и за снимка не стават Joy. На снимките съм избутала буталцето до край, както няма как да се случи по време на работа.
Скрит текст:

polina77 тези най-често
https://www.yesstyle.com/en/ample-n-ceramide-shot-ampoule-100ml/ … ml/pid.1091791360
https://www.yesstyle.com/en/isntree-twreal-bifida-ampoule-50ml/i … ml/pid.1067993315
https://www.yesstyle.com/en/cos-de-baha-gn-galactomyces-94-serum … ml/pid.1103824141

# 581
Чела съм, че тези с повече игли са хубави за белези. Повлияват се доста добре, както и за стрии.

# 582
  • София
Мокя, кажете имате ли видими резултати от използването на др. Пен. Снимки, преди и сега?

# 583
Аз така и не се научих да си правя снимки преди да започна нещо, но определено кожата ми стана по-чиста. Отдавам го до някаква степен и на ретинола.

# 584
  • София
А изпълва ли кожата, трески изглажда ли?

Общи условия

Активация на акаунт