Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 70 890
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, някой с опит с рекламация на Tripollar ?

Писа на продавача и отказват рекламация ли?

# 106
  • София

Нещо такова. Казаха ми да се свържа с производителя.

# 107

Нещо такова. Казаха ми да се свържа с производителя.

Аз имам Ziip купуван от cultbeauty. Преди няколко месеца забелязах дефект, писах и на производителя директно, и на cultbeauty.  Отговорът от cultbeauty беше точно такъв - да се свържа с производителя. От официалният сайт ми бяха отговорили вече и се бяхме разбрали.  Само да отбележа, че гаранцията беше изтекла, а ми замениха уреда.  Така че наистина се свържи с производителя - много са коректни.

# 108
Някой да е ползвал и да може да сподели впечатления за маската на Доктор Денис Грос?
Попадна ми с 20% намаление и я поръчах, но сега ме гризе съвестта. 😅

https://drdennisgross.com/dr-dennis-gross-drx-spectralitetm-faceware-pro.html

# 109
Здравейте,някой да си е закупил  имитацията на NuFace oт Алиекспрес ?Аз я получих,но не знам как бих могла да я използвам.На сухо лице не се усеща нищо,но сложи ли се гел става страшно,токът е много силен и води до големи съкращения на мускулите на лицето.Някой има ли с подобен проблем?От къде бих могла да си закупя оригиналния уред по възможност без да минавам митница.

# 110
Здравейте, да попитам за всеки случай, въпреки че си зная, че за дарсонвал е забранено, но по време на бременност не се ползва дарсонвал и бялото мезо, нали?

# 111
  • Пловдив
Здравейте,някой да си е закупил  имитацията на NuFace oт Алиекспрес ?Аз я получих,но не знам как бих могла да я използвам.На сухо лице не се усеща нищо,но сложи ли се гел става страшно,токът е много силен и води до големи съкращения на мускулите на лицето.Някой има ли с подобен проблем?От къде бих могла да си закупя оригиналния уред по възможност без да минавам митница.
линк към имитацията, че на мен по NuFace в алито ми излизат https://aliexpress.ru/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_202 … earchText=+NuFace+
???????????

# 112
Момичета, спряла съм се на тези два уреда.Да ги взимам ли или иматв по-добри предложения.За лицето, шията и един за тялото:

# 113
Здравейте! Искам да си взема дермапен или ултразвуков уред. Бих била много благодарна ако някоя от вас ми обесни основните разлики между двете. Искам да използвам уреда за подхранване с различни серуми и ампули, и изглаждане на фини линии и третиране на торбички под очите. Също ме интересува някоя от вас слагала ли си е безиглено хиалурон с помощта на някой от двата уреда?

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 17:35 от Preslavaa25

# 114
Здравейте, четох доста в темите назад, но не открих инфо за този продукт - някой да е ползвал, впечатления и изобщо какво мислите - дали има шанс да помага при акне за тийн, да е по-лека форма поне...благодаря предварително!
https://www.notino.bg/foreo/espada-pisalka-ss-sinja-svetlina-za- … iznacite-na-akne/

# 115
  • Варна
Здравейте, много готина тема! Попаднах на вас, след като търсене на уред за домашна ултразвукова кавитация, конкретно за целулит ми е нужна. Загледах този уред:
https://karltonelectronics.com/cavitation/
Какво мислите, има ли някоя от вас, която ползва и има добър резултат? Или е по - добре да си дам парите за салонни процедури? Но много ми се иска да си имам вкъщи и да съм по - постоянна, а и финансово е по - изгодно. Въпросът е, обаче, достатъчни ли са тези параметри за ефект?

# 116
Здравейте, много готина тема! Попаднах на вас, след като търсене на уред за домашна ултразвукова кавитация, конкретно за целулит ми е нужна. Загледах този уред:
https://karltonelectronics.com/cavitation/
Какво мислите, има ли някоя от вас, която ползва и има добър резултат? Или е по - добре да си дам парите за салонни процедури? Но много ми се иска да си имам вкъщи и да съм по - постоянна, а и финансово е по - изгодно. Въпросът е, обаче, достатъчни ли са тези параметри за ефект?
За уреда не мога да коментирам, на кавитацията е абсолютно неработеща процедура с нулев ефект. На времето ходих на серия салонни процедури и не видях абсолютно никакъв ефект. За сметка натова, после излезе толкова информация колко е вредна и какви поразии може да причини, че направо се зарадвах, че съм минала само с излишно дадени пари и загубено време. Тази сума най-добре я инвестирай в серия от ръчни масажи, те имат най-голям ефект.

# 117
  • Варна
Мерси за информацията. Иначе знам за масажите, правила съм. Но ми е почти невъзможно да си организирам през ден масажи, да не говорим, че да попаднеш на истински специалист там е доста трудно. Повечето правят силови масажи, нищо общо с лимфен дренаж и техника. Затова исках да съм независима в къщи с някакъв уред.

# 118
Здравейте отново,дами!
Ползвах бялата мезотерапия от Али през 2017 г.,но бързо се повреди.Не съм си купувала нова,сега имам професионален уред за УЗ,за да си вкарвам обезболяващи гелове,мога да го ползвам и за серуми,но избягвам,за да не ми неутрализира другите субстанции,които си вкарвам подкожно при дерматолог.
Сега обаче си наумих да си взема дермапен,благодаря на дамата,която е описала подробно как се ползва на 1 стр.
Мислех да поръчам този от Кондиция:
https://condiciashop.com/DermaPen-Elektricheski-dermaroler-mikro-igli-dr.pen
Видях,че ги има в Алито по-евтино,не знам кой да избера,открояват се три,четири модела.Вие от кой модел имате и има ли съществени разлики при различните,може и само с картинка да ми споделите,за да се ориентирам?А накрайниците от различните модели дали са взаимозаменяеми?Ако не са, май ще е по-добре да поръчам такъв като в Кондиция,че да ползвам същите консумативи,ако ми се наложи и ми се бави доставката от Али?

Ще съм благодарна и да споделите как го усещате като болезненост,при дължина на иглите 0,25 на накрайник 12 бр. игли дали ще ми трябва и обезболяващ крем?Иначе ампули имам от Кондиция,харесвам ги,с тях и с бялото мезо кожата светваше.

# 119
здравейте, можете ли да ми препоръчате от кой уред сте доволни против червените петна от пъпки които остават

Общи условия

Активация на акаунт