Уреди за домашна грижа за кожата - 6

• 71 552
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! След 2 месечна употреба на дермапен от 16 игли минах на 24.
Изненадата е, че не усещам никаква болка с тях!Нито и лицето ми се зачервява така, както преди с 16 игли. Даже минах на по-голяма дълбочина-0.75 и пак не усещам нищо. Дори прилагам умерен натиск. Единственото място, на което болката е същата е челото. Това нормално ли е?

# 541
gera, кой уред имаш, искам да си взема и аз.Бях сейфнала отзивите и продавачите някъде, а сега не ги намирам.
И препоръчваш ли директно да се започне с 24 игли или не?

# 542
Моя е dr. Pen M8
Доволна съм и според мен разликата в иглите не се усеща. Може направо с 24 да започнеш. Аз поръчвам само от Алито от Hello Face. Изключително съм доволна. Идват за около месец. Даже сега иглите, които поръчах дойдоха 2 седмици преди очакваната доставка.
https://m.aliexpress.com/item/4000818041285.html?spm=a2g0n.order … ef279e&is_c=N

# 543
ДХЗ,
Dr.Pen Ultima M8  е моят,поръчах го от Алиекспрес избрах оферта с различни видове игли. Най доволна съм от нано иглите, много приятен и безболезен масаж използвам предимно за скалп със серуми за мезотерапия за коса.

# 544
Аз нано иглите ги изхвърлих,изобщо нищо не ми дупчат,а нали това целя,за да се образува нов колаген . Обаче интересното е,че не се зачервявам веднага след процедурата, а час,два след,че и на другия ден особено на шията много личи къде съм минавала,стават червени дири. После следва и едно яко излющване. Но не го правя често,на месец примерно, да не си стресирам кожичката прекалено.

# 545
Аз нано иглите ги изхвърлих,изобщо нищо не ми дупчат,а нали това целя,за да се образува нов колаген . Обаче интересното е,че не се зачервявам веднага след процедурата, а час,два след,че и на другия ден особено на шията много личи къде съм минавала,стават червени дири. После следва и едно яко излющване. Но не го правя често,на месец примерно, да не си стресирам кожичката прекалено.
Аз се минавам всяка седмица. С първите игли лицето ми се зачервяваше и подпухваше по 2-3 дни. След това се белеше. Сега с новите игли нито се зачервява, нито ме боли 🙄

# 546
  • в реалността
Здравейте, Честит празник на всички прекрасни дами!Можете ли да ми препоръчате ултразвукова шпатула за почистване на лице.Ако имате някояот издпитан продавач от алиекспрес още по добре.
Благодаря Ви предварително!

# 547
Нано иглите са само за пилинг. Аз ги ползвам преди самата процедура по дупчене. Моят дермапен също е от Алито. Много съм доволна.

# 548
Момичета каква е разликата между М8, М7, М6?
Гледам, че са с различна цена.
За дермапен става въпрос.

# 549
М8 е най-нов, другите са по-стари, но мисля, че нямат някаква съществена разлика като работа.

# 550
Благодаря!
На мен ми излиза голяма разлика в цената, затова питам. А, отскоро китайчетата са сложили и доста голяма сума за доставка, то явно сме в криза, ама много е...
Моя приятелка скоро си прави PFP и гледах как го правеха.
Като че ли самите игли имаха някакво бутонче и така и минаваха лицето, без друг уред  да ги натиска.
Намерих го - Stamping Threapy Hydra needles.

Reusable Hydra 20 Pin Micro Titanium Tips Derma Needles Skin Care Anti Aging Whiten Bottle Stamp Serum Injection
Or
FDA Hydra Needle 20 pins Titanium Microneedle Hyaluronic Acid Pen Stamp All In One Serum Derma Skin Care Beauty Tools
https://www.aliexpress.com/i/1005003058839683.html

Това няма ли същия ефект както и иглите и дермапена?
При тези игли може да сложи серум или каквото и да е друго вещество и така да се вкарва в кожата. Дори май е по-добре. Някой има ли опит?

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 17:26 от Melany99

# 551
То това върви като ролка на валяк,доколкото виждам,не е като дермапена самО да дупчи,струва ми се,че ще е по-болезнено,прилича повече на дермаролер,а мен те ме ужасяват.

# 552
Благодаря!
На мен ми излиза голяма разлика в цената, затова питам. А, отскоро китайчетата са сложили и доста голяма сума за доставка, то явно сме в криза, ама много е...
Моя приятелка скоро си прави PFP и гледах как го правеха.
Като че ли самите игли имаха някакво бутонче и така и минаваха лицето, без друг уред  да ги натиска.
Намерих го - Stamping Threapy Hydra needles.

Reusable Hydra 20 Pin Micro Titanium Tips Derma Needles Skin Care Anti Aging Whiten Bottle Stamp Serum Injection
Or
FDA Hydra Needle 20 pins Titanium Microneedle Hyaluronic Acid Pen Stamp All In One Serum Derma Skin Care Beauty Tools
https://www.aliexpress.com/i/1005003058839683.html

Това няма ли същия ефект както и иглите и дермапена?
При тези игли може да сложи серум или каквото и да е друго вещество и така да се вкарва в кожата. Дори май е по-добре. Някой има ли опит?

Единственият плюс е,че серума за мезотерапията е вътре,но...е доста по болезнено за мен и пуска много малко от серума, аз не съм доволна,ползвах го веднъж.
Дерма ролера ми заплита косата и скубе, та най доволна съм от дермапен. Има и вариант за различни големини игли,който се страхува може да ползва и нано иглите абсолютно безболезнено и ефикасно.

# 553
Благодаря!
Може и от двете да поръчам.
Четох, четох...
При дермапен-а има възможност да се избира скоростта и дълбочината на проникване на иглите.
При хидра стемп-а са с фиксирана дължина. Има и въртящи се, като дермаролер, има и такива, които са като печат само. Харесва ми, че може да сложи продукт вътре, по-евтини са. Просто трябва да се купуват няколко вида, с различна дължина на иглите. Така че няма да е голям разход. Мож да си взема по 1-2 от всеки вид. Дължината им обаче е макс но 2.00 мм, а при дермапена може да стигне до 2,5 но засега като първи опити няма да експериментирам с такава голяма дължина. Ще започна с нано и нататък ще увеличавам.
Благодаря много на всички за отговорите.

# 554
Здравейте, очаквам с нетърпение да пристигне поръчката ми с дермапен. Моля да споделите какви серуми използвате с дермапен. Кога ги нанасяте преди или след използване на дермапен-а? Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт