The Mandalorian - This is the Way!

• 18 808
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Фен постер е, но съм сигурен, че ще го има елемента с бебе Люк и дете Люк. Няма как да е иначе.
Пете, ам че то трябва да гледаме старите епизоди като едно отделно нещо от всичко останало. Почти няма никакви връзки, Лукас после години по-късно се е чудил какви ли не хитрости да прилага малко от малко да направи някакъв паралел/връзка. Той и първоначално не е мислел за поредица, самата ''Нова надежда'' е бил експеримент и очакванията са били ниски, едва са намерили пари и компания да застане зад тях. Идеята е била само един филм и той е ''Нова надежда'' Така че ако гледаме сега старите/оригинални филми и всичко ново след тях, то естествените паралели са никакви или минимални. Wink

Понеже се пише усилено за включването на Люк и в Мандалорецът, то ето какво искат феновете

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 18:14 от Diavolo

# 136
В That '70s Show в един от епизодите Ерик искаше да отиде на кино да гледа "Нова надежда", а баща му твърдеше,че е загуба на време,филма не става и по-добре да отиде да гледа друг филм,а той в момента е напълно непознат и беше свързан с войната във Виетнам.
Толкова са били очакванията за филма.

# 137
  • София
Не мога да си представя Люк до Мандо. Много ще бъде странно

# 138
Няма как Люк да участва в Мандалореца, защото по това време трябва да е 6-7г т. е горе долу на интелектуалната възраст на Грогу с напълно неосъзнати сили. Но иначе актьора от постера много прилича на  18г Люк.

# 139
Да, Себастиан Стан има същите черти, но е кестеняв и по-мъжествен. Може да го използват в бъдеще - примерно в някой от сериалите да се появи незнаен син на Люк.

# 140
Да, Себастиан Стан има същите черти, но е кестеняв и по-мъжествен. Може да го използват в бъдеще - примерно в някой от сериалите да се появи незнаен син на Люк.
Направо на корейска драма ще го обърнат.
Предпочитам да е дъщеря.

# 141
  • София
Ами те гласят Мандо за много сезони и за скок във времето също така.
Всичко са само клюки и форумни легенди на този етап Wink

Уф, хем нямам търпение за последния епизод, хем не ми се иска да идва, че после ще е 1 г. чакане.

Мистерията е разкрита Wink

Има и такъв адрес

Коте Грогу

И татуси заваляха

Красота

Малко Бо-Катан (чакаме я в последния епизод)

За фетишите на Дисни към пълничките герои

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 20:33 от Diavolo

# 142
  • София
Не искам да свършва, много се зарибих. Много се надявам да не свърши с много отворен край, че ще ми е гадно

# 143
Cry
Тази седмица освен Мандо свършва и His Dark  Materials. Това не е живот.

# 144
Аз пък тъкмо изгледах за Деветоопашатия, сега и Мандо свършва, ще се чудя какво да гледам...

# 145
Петя,пиши в някоя от подходящите теми дали ти е харесал.
И аз се чудя.Това,корейско мисля да видя -Missing: The Other Side,но повече се надявам на нещо извън Азия.

# 146
  • София
Петя, а ти ''Тъмните му материи'' следиш ли го?
Заслужава си, много е силен.

# 147
Не, все се колебаех дали да го гледам, нали писахте, че става много мрачен от един момент нататък.

# 148
Той е фентъзи предназначен и за деца,няма как да е много мрачен.Поносимо е.Много е хубав.

# 149
Пуснаха 5 сезон на the Expanse. Засега само 3 епизода, но започнаха ударно.
Чакам и новия Епизод на Discovery, а там има сериозно развитие около Джорджу.
Голяма кеф са тия фенски закачки
Благодаря, Диаволо, че споделяш с нас!

Общи условия

Активация на акаунт