The Mandalorian - This is the Way!

• 19 573
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Една тъжна новина - Star Wars: Original Boba Fett Actor Jeremy Bulloch Dies at 75

. https://comicbook.com/movies/news/star-wars-boba-fett-actor-je … content=algorithm

# 151
  • София
Мдам, да почива в мир истинския Боба Фет!

Ами право е бебето

Империята ни атакува!

# 152
А този сериал за тъмната материя с какъв сюжет е - фантастика, мистерия, магии, духове, пътуване във времето?

# 153
Фентъзи е.Има си мистерия,духове,пътуване между светове,говорещи мечки,тайствен Прах...
Тук може да видиш темата му.

# 154
  • София
На мен ми се гледа нещо подобно на Мандалорианецът - с чест, малко битки, фентъзи, разбира се, любов. Но корейски и азиатски филми никак не ми се гледат

# 155
Тегля последния епизод в момента Simple Smile

Дяволо, напиши един пост в темата за фантастичните сериали, че последният е мой - исках да напиша нещо, но не трябва да дублирам.

# 156
  • София
Такива са и моите чувства днес...
И аз тегля ама не искам да гледам, хаха

За оправяне на настроението в аванс:

Оригиналната музика на шоуто, страхотно видео Simple Smile
The Mandalorian Main Theme (Gingertail Cover)

Оскар Айзък и Педро Паскал отговарят на въпроси на фенове (много са свежи) Simple Smile
Паскал и Айзък

# 157
Изгледах го, очаквайте шок и сълзи на финала (горчиво-сладки). И афтъркредит сцена, която тийзва един от новите сериали. (извинявам се за чуждиците)

Да не се окаже, че наистина ще изтрият новата трилогия?
Ще излезе, че имаше смисъл от петицията, която настояваше тя да не се брои за канон.

После ще го обсъдим подробно, за сега няма да издавам повече Simple Smile

# 158
  • София
Момичета и момчета, епизодът е страхотен. Направо се размазах от кеф и да... чак имаше сълзи. Тук ще вмъкна едно "Аз казах ли ви" И отивам в скрит текст

Скрит текст:
Аз казах ли ви, че Люк ще дойде ... Актьорът е 1 към 1, направо като връщане във времето.
В началото ме заболя като набиха Мандо. Този черна машина като го фраскаше в лицето .... ужас. Но все пак той си е върхът. Малко слаб ми се видя моментът, в който оставиха лошия до един бластер. Някак такива неща не се правят.
иииииииии разбира се, появата на джедая и как Грогу трябваше да отиде с него. Как сладко и тъжно гледаше Мандо. И той вече не му дреме за традициите, когато има такава силна връзка и любов. Чак се разплака. Много ми стана тъжно и мъчно, че се разделят. Кога ще се видят пак. Малкият трябва да се тренира. Ще минат поне едно 15 години. Но мъникът е сладурче и как протегна ръце към Люк. Знае, че трябва да отиде с него. По едно време си мислех защо и Мандо не тръгне с тях, все ще му намерят работа нещо да пази галактиката. Чудя се щом Люк е тук дали и Йода няма да се появи, за да тренира Грогу? Леле следващият сезон, ще е страхотен. Тези хора нямат сърце да ни оставят да чакаме толкова много

Мисля сега по празниците да изтегля всички епизоди на куп и да ги гледамот сезон 1. Не знам за заклетите фенове, но на мен страшно ми хареса.Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:25 от Yellow_girl

# 159
  • София
хохо, якото меменце Grinning

звезди в една далечна галактика

# 160
Това последното е като мечът на Кайло Рен Simple Smile

# 161
Joy
Последното все едно е произведено от Викторинокс.

# 162
Гледахме го и ние с моя тийн фен. Епичен завършек. И музиката, и играта на актьорите, и появата на Люк беше точно на място. Сякаш 7, 8 и 9 серия не ги е имало. Този сериал е наистина от вселената, създадена от Лукас. Много добър екип са събрали. Жалко че не възложиха на тях 7, 8 и 9 серия, макар че личното ми мнение е, че бяха излишни.

# 163
  • София, България
И на мен много ми хареса, особено краят.
Обаче толкова кратък сериал не бях виждала, не стига че сериите по 30 минути ами и 8 серии.
Сега ще има да скубят франчайз от Дисни до догодина.

# 164
Eee, не може така.
Скрит текст:
И Люк се появи.. победоносно. Очаквах отнякъде да изскочи Хан Соло. Никаква милост нямат към мен тези хора. Дали ще включат Люк и в следващия сезон?

Много, много ми хареса последния епизод. Ама как се чака цяла година? И може ли толкова кратки серии и толкова малко на брой?

Върнах се назад, назад... само дето като се появи логото на Дисни и се дразня много.
Между другото препоръчвам биографията на Лукас. Този човек е гений.

Общи условия

Активация на акаунт