The Mandalorian - This is the Way!

• 19 575
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Изгледан.
Скрит текст:
Мандо изпълни мисията си.
Много трогателна сцена за довиждане.Довиждане,но не и сбогом.
Мечът е в Мандо,а не в Бо Катан.Тя го искаше,за да може да бъде нещо като владетел на Мандалор и сега трябва да се бие с Мандо,което означава,че той е в позиция за владетел.Интересно.
Много кратък сезон,но толкова хубав.

# 166
Детето се рови в нета за всякаква информация свързана със сериалите от Междузвездните войни и каза, че е обявено, че трети сезон ще бъде излъчен през 2022г. Не след една, а след две години.

# 167
  • София
Ще го пуснат преди Коледа на 2021, то пак е много. Истината е, че така си е завършен като за край на сериали. Но феновете ще искат още и още.

# 168
  • София
Изгледах и аз

Епичен край на един велик сезон, уфф Simple Smile
Много вдигнаха летвата Фавро и Филони, не знам конкуренцията какво ще прави...
Забележките са ми само в кратките епизоди и че са малко на брой, но вече е писано много за това и е ясно защо е така. В крайна сметка Фавро и Филони държат на качеството, а не на количеството и може би е по-добре така.
На сезона като цяло давам 9.0 / 9.5. Лично за мен този сезон бе по-добър от първия, което само по себе си е удивително постижение.

за епизода
Скрит текст:
Още когато видях екс уинга нещо ме лъхна, а после като дадоха зеления меч и ми светна лампичката, но въпреки това все още не бях на 100% сигурен, че ще е той. Знаех си, че ще дойде джедай, иначе нямаха никакъв шанс да оцелеят срещу машините. Много спекулации имаше кой ще се появи, но това което направиха бе възможно най-добрия финал и възможно най-логичното решение. Браво, респект! Simple Smile Може би така трябваше и да завърши всичко, щеше да е един отличен финал. Щеше да остане само една незатворена линия, за тъмния меч и ролята му за Мандалор.
Люк Скайуокър!!! еееее размазах се, просто се размазах, уфф Simple Smile
И хем ми стана толкова велико и хем и тъжно, защото Грогу и Мандо се разделиха. Sad Но вярвам, че ще е за кратко. Не знам, 10 години може би скок във времето? Много ми се иска да гледам Люк с Грогу и как го тренира. Дано не ни спестят всичко това. А през това време Мандо ще си има вземане-даване с Бо-Катан. Таз започва да ме дразни, особено ако посегне на Мандо. Да се кротне малко. Аман от амбицирани за власт жени навсякъде.
За Йода? Йода няма как да се появи, защото вече е мъртъв. Единствения шанс да видим Йода е ако дадат ретроспекция от първите години на Грогу в храма на джедаите в Корусант.
Но пък тук Люк си е баш във вихъра. В разцвета си. А това което видяхме като Люк 30 години по-късно беше комбинация от: Макс Лойд-Джоунс + Марк Хамил + CGI. И им се получи повече от добре.
Ихх, ама никой не каза нищо за R2-D2 Simple Smile Харесаха се веднага с Грогу, хихи Simple Smile
Аз за финала се издразних малко ама по друго давление. Значи някои хора си нямат на представа реално колко могъщ може да е един добре обучен джедай. Това е една машина за убиване буквално. Така че боя между Мандо и Асока бе повече от нелеп, както и битката и с лелката и останалите аматьори.
Така както се бяха събрали един отбор юнаци барабар с Мандо и Бо-Катан, Люк ще ги натръшка за секунди. Шансът им да му направят нещо е точно нулев.

След кредиите нова порция изненада. Нов сериал, този път пък за Боба Фет. Е, направо не знам, ще ме побъркат, кое по-напоред по дяволите.

# 169
От Инстаграма на Марк Хамил:
https://www.instagram.com/p/CI86nF7FI4n/

https://www.instagram.com/p/CI9uybNlb79/

Скрит текст:
Най-после от Дисни налучкаха как трябва да се отнасят с Люк - като с икона, а не да му се подиграват и да се опитват да го очернят!
Ако за в бъдеще има повече сцени с него, може наистина да използват Себастиан Стан, така и така има договор с тях, вместо дигитално наложен образ, плюс актьор, плюс дигитално променен глас на Марк Хамил. Истински човек ще им излезе по-евтино.
Сега (ако обичат) да дадат Хан Соло, който НЯМА син с Лея.

Този актьор, който играеше доктора, съм го гледала и в други сериали. Преди години го гледах в епизод на Експериментът и тогава му имаше нещо на устата. Мислех, че е херпес, но щом до сега не се е излескувал, явно е друго. Мисля, че и около него имаше някакъв скандал (ако не го бъркам с друг актьор с арабски произход) - опитваше се да се изкара, че е жертва на расизъм, но не му обърнаха много внимание.

Вече може да коментираме свободно, нали? Предполагам, че повечето хора, които четат темата, са го изгледали?

# 170
  • София
Не знам защо не се радвам на нов сериал с Боба Фет. Нещо не ми харесва тоз човек. Може би ще има няколко серии как Люк тренира Грогу и Мандо се чуди какво да прави като крал на Мандалор, но честно казано ги искам заедно, защото са толкова готини. Няма ли шанс да пуснат сериала по-скоро под натиска на феновете? Че Коледа 2021 е много далече

иначе ето какво изрових из нета

# 171
Вероятно има шанс НВО да пуснат двата сезона на Мандалореца? Знам, че това е козът на Дисни +, но НВО пускат често техни филми, може би ще се доберат по някакъв начин и до сериалите, като за по-консервативни хора, които не използват стрийминг платформи?

# 172
  • София
Няколко интересни линкове

Disney вдига залозите в стрийминга след феноменалния успех на Мандалореца

The Marvelfication Of Star Wars Has Officially Begun

Mark Hamill’s Twitter Response After The Mandalorian Season Finale

A Mandalorian Character Will Cross Over Into ‘Star Wars: The Bad Batch

Внимание СПОЙЛЕР!

Не на спойлерите!

Хора, честно казано и аз съм не съм кой знае колко очарован от новия сериал за Боба Фет. Прекаляват вече. А и този Боба Фет не ми харесва. Някакъв дебел чичак, нищо общо със стария Боба Фет. А и не са ми интересни като цяло. Беше супер да видим Боба Фет, да го реабилитират и т.н. Но чак пък отделно шоу. Тц тц, воднеж е това за мен. Асока разбирам, Оби-Уан е ясен, ама Боба...

Yellow_girl,
Аз от това което четох е че Мандалорецът го гласят за 4 сезона. Не знам дали е официално потвърдено, че ще са точно 4, но няколко пъти срещам тази цифричка в коментарите.
Сезон 3 бе обявен за Декември 2021 г. Някъде преди Коледа. Но има и малка вероятност да се отложи за 2022 г.

Петя,
Новите три филма или епизоди 7-9 стават все по-низвергнати от Дисни. Катлийн Кенеди осъзнава грубата грешка, която допусна. Дисни се насадиха на пачи яйца. В много интересна ситуация се поставиха сами себе си.
Да видим как ще процедират занапред. Добър бе епизод 7, но после се осраха и развалиха магията.
Стар Уорс е продукт на 70-те и 80-те години. Не може да подхождаш с днешните феминистки, гейски и политкоректни простотии и да съсипеш толкова обичаните образи на Люк, Лея и Хан Соло. А Рей колкото и да врещи, че е Рей Скайуокър тя е семе на Палпатин, най-голямото зло. Къде е истинския Скайуокър наследник? Поне да бяха правили кекс с Кайло Рен и да си мислим, че може да забременее.
Феновете никога няма да им простят за тези масови престъпления.

Ето това са жени

# 173
  • София
В интерес на истината първите три филма никой не може да ги стигне според мен. След това все някакъв пълнеж. Дори младият Вейдър не ми е интересен чак толкова, но пак е по-добре от последните филми. Рей не ми е особено интересна, действието е хаотично, дълги филми, които могат да се съкратят с 1/3.
При Мандо имаше това, което бяха първите три филма. Мисля, че ако сезон 3 пожъне такъв успех като този, няма да се спрат само с 4. Но трябва много да се постарая, за да се надскочат. Явно го могат. Аз също се надявам да не вкарат полит коректност, защото като нищо Мандо ще се окаже транссексуален син на афроамериканска гей двойка от работническата класа

# 174
Аз не бих отказала сериал за Йода или за младия Палпатин.За Боба Фет ми е "Защо му е на него?",но бих му дала шанс.

# 175
  • София
А, то аз всичко ще гледам. Въпросът е, че могат да уморят хората. Да се получи едно пренасищане от Стар Уорс. Трябва да се дозира мярката. Абе ще видим тепърва. Simple Smile

А сега пригответе кърпичките Wink

Чакай татко да те погледне с очите си

Моментът в който млиони кърпички са заминали

Няма Мандо вече

# 176
Днес гледах едно видео, в което разсъждаваха дали това за Боба ще е филм или сериал - изглежда никой не е наясно.
В повече е, но може би ще го използват за да вкарат познати персонажи (примерно Хан Соло?!). Освен това, готиното на сцената беше това, че се подчертава приемствеността и близостта с оригиналната трилогия - Боба завладя двореца на Джаба (и оня с пипалата, дето не му помня името, май беше дясната ръка на Джаба и беше слаб в стария филм - охранил се е, след като се е сдобил с власт). Фен сървиз на Ен-та степен, може и крайният резултат да е провал, но поне се стараят.

Ако сега изтрият новата трилогия, това ще е прецедент и огромна победа за феновете (която ще докаже, че реагирането в Интернет има огромно значение).

На мен филмите за Анакин ми харесват и ги гледам понякога, когато ги повторят по телевизията. Имат много емблематични моменти и запомнящи се персонажи (битката с Дарт Мул, Грийвъс, граф Дуку и т.н.). Ани не ме подразни нито като малък, нито като пораснал. Любовната история беше тъпичка (но това е типично за любовните истории), а и как може Лея да помни майка си при така представена история?
За Джар Джар не ми пука изобщо. Нямам нито положително, нито отрицателно мнение. Затова пък Борат ме отвращава, а хората го гледат и се забавляват - иди че разбери?...

# 177
  • Русе
Протаках гледането за да се насладя. Появата след толкова време на Люк Heartbeat Недоразуменията 7-9 не ги броя. Това не бяха Люк и Лея , а някаква мулти култи скалъпена тъпня, в която ги показаха като марионетки. Филмите за Анакин ми харесват наравно с първите и ги гледам също както и първите стотици пъти, особено първата.

# 178
Вместо сериал за Боба Фет да направят за Грогу. Обучение, порастването, нова среща с Мандо и т. н.

# 179
Предполагам, че ще видим част от това в другите сериали. Грогу едва ли ще порасне много бързо.
Дано само да не влязат в коловоза на новата (тъпа) трилогия и Грогу да изчезне някъде, а Люк да се превърне в сърдито старче.

Забелязахте ли колко по-силен е Люк от Мандо? Ужасяваща разлика, чудя се дали не беше малко прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт