The Mandalorian - This is the Way!

• 19 522
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
Изгледах най-накрая двата епизода, няма какво повече или различно от вас да коментирам. Явно този сезон ще е на четни и нечетни епизоди - четните по-слаби, нечетните силни. Някак все още този сезон го усещам по слаб от първия.

# 61
  • София
Красота за сетивата Wink

Любимият мотив на Джон Уилямс с лазерни мечове

Шоуто набира голяма скорост и става все по-популярно и по-популярно. Определено Дисни започнаха с този сериал уж ей така опипвайки почвата, но ще пожънат голям успех. Все повече се говори за нова поредица за Грогу като Джедай, за Мандо и Асока. Малко да се излезе от омагьосания кръг на Скайуокър. Не знам какво и как планират, за новите 3 филма все още е пълна мъгла, а и се отложиха проектите. Знаем само, че ще има трети сезон на Мандалорецът.
Боба Фет ако изобщо го видим повече ще е в последния епизод, за Асока не е ясно също, но би трябвало също.
Много са кратки епизодите, а и твърде малко. Поне хайде 10 да са, ако 13 ще им излезе скъпо.

Малко тъжна снимка, но толкова красива и в такт със самия филм... Няма го само Антъни Даниелс (C-3PO), но той просто не се е снимал за това фото

А феновете искат това Wink

# 62
  • София
Интересно, интересно, мхмхм Simple Smile
Ahsoka’s Mandalorian Episode May Take Place Before Star Wars Rebels’ Finale

Теория за това коя е магистратката от глава 13 (освен, че е кръщелница на Брус Ли)

Simple Smile
Поръчай бебе за Коледа
Simple Smile

Петя, за теб специално
препратките към японското

Вселената STAR WARS / Времевата рамка Simple Smile

Любимата ми Асока, уфф (влюбено дяволче)

Графити малко

И любимата ми Simple Smile

И едно тестче за финал,
Открийте бебето!
ха да ви видим какви детективи сте
Wink

# 63
Благодаря, Diavolo за интересния пост.

и да, открих го бебето Laughing

П.П. Обожавам филмите на Куросава, a Тоширо Мифуне един от любимите ми японски актьори.

# 64
Открих Грогу, но много подвеждащ тест, мислех, че ще е голям колкото Гринч Blush

Прочетох какво са лекки (така ли беше правописът?). Наистина е трябвало да ги направят много по-дълги. Непрактично нещо, ако бяха реални, в битка щяха да се превръщат в неизменна цел. Сигурно щеше да има и начин да се бронират...

# 65
А колко голям Грогу е скрит в картинката?

# 66
Малко ми е трудно да измеря точно на екрана на компютъра, но около 1 см, като по-голямата част са уши Simple Smile
От телефон ще е съвсем миниатюрен.

# 67
Доста е малък

Скрит текст:
Аз в първият момент си помислих,че открих прасето от Angry Birds,но ноздрите  се оказаха бебе Йода.

# 68
Аз видях само главичката сякаш е легнало и завито. Това ли е. Очаквах да е в цял ръст. И да от телефона нищо не се вижда. Чак когато влязох от компютъра видях това което мисля че е бебчо.

# 69
  • София
Видели сте го значи бебока, хехе, браво!
Хитро са го скрили, като мишленце е.

Дейв Филони за името Грогу

Грогу хванат от папараци, докато е бил на обучение в джедайския храм на Мастър Йода Simple Smile

Гледам вече масово го наричате Грогу, хехе. Така е политкоректно, да знаете! Grinning
Аз пък ще си го наричам бебе Йода. Stuck Out Tongue
Както и предвидих след това 'Грогу' последва вризв в нета от реакции и за името и за това как 50 години е било в храма на Йода и пр. и пр.

ГРОГУ

И още в спойлера

Скрит текст:

Грогу и Грут

ДАРТ ГРОГУ

Грогу, последния оцелял от масовото клане в джедайския храм

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 04:35 от Diavolo

# 70
Като кажеш пред неосведомен човек бебе Йода, той остава а впечатление, че това е Йода като малък. Мен това ме дразни, затова предпочитам да използвам името.

# 71
А като им кажеш Грогу въобще не те разбират. Ако следят сериала ще сa наясно и с двете имена, ако не ... ЗАЩО Scream
Грогу ми е грубо име. Въобще не ми харесва Blush

# 72
Дяволо е прав, че Грогу напомня за Грут - не е случайно това.

# 73
  • София
Подразбрах, че в предстоящия епизод (вече трябва да е качен по торентите) ще разберем още за името на Грогу, ама не знам нищо повече, а и се пазя. Това случайно го мернах и не продължих нататък. Simple Smile

Няколко задължителни линка Simple Smile

Biggest Star Wars Collection! May the 4th be with you - Guinness World Records
Вижте този мега ФЕН

Tumblr Posts About 'The Mandalorian' That Made Us Say, 'This Is The Way'
Забавни сторита и мемета

The Mandalorian: 14 Essential Ahsoka Tano Stories to Watch Before Her Rumored Season 2 Debut
Още важно инфо за Асока и нейната история

Ако има свободни жени, то има нова гореща обява от Мандо

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 74
  • София
Скрит текст:
За разлика от миналия епизод този ми е малко скучен. И толкова бързо свършват. Чудя се дали сега всички джедаи разбраха за Грогу. Горкият май се чуди дали да не премине на лошата страна така размятваше момчетата в бели униформи. Мандо се изложи този път. Защо не хвръкна подир тези черните да гони бебето, а само дреме там като заспал....
И пожене миналата седмица казахте, че не може да му завъртим любов... какво каза в началото "Грогу, хубавата дама каза да те заведа на тази планета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт