The Mandalorian - This is the Way!

• 18 795
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Епизодът ми хареса.
Скрит текст:
Бебе Грогу Wink да не мине на тъмната страна? И какво беше това, което оня дарт му показа - черен светлинен меч?? Показвали ли са го преди - не помня?
И Боба Фет! Не трябваше ли да е цветнокож - числя, че актьорът от прикуълите е абориген? Тоя не ми се видя много цветнокож, но знам ли ги американците - имат различни критерии...
П.п.
Сега видях, че актьорът бил новозеландец - с маорски, ирландски и шотландски корени...

# 76
  • София
Мисля, че бебе Грогу ще се чуди коя страна да избере, а Мандо ще му помогне влезе в правия път.

# 77
Този, който играе Боба Фет тук, е същия актьор, който играе в SW  attack of the clones Джанго. Нали е негов клонинг, логично е да е той.

# 78
Наистина е той, интересно. Онзи ден само попитах Гугъл за името и произхода, но не погледнах филмографията. А и не съм го гледала в нищо друго, за да го позная...
Обаче не мисля, че е логично, макар да е страхотен жест към по-запалените фенове. Защото (например) Кейти Сакхоф е озвучавала нейната героиня в една от анимациите и играе тук, обаче Ашока е озвучавана от друга актриса (забравих й името), а тук се играе от Росарио Доусън.

# 79
  • София
Гледайте задължително, ще се спуакте от смях Grinning
HISHE Dubs - Star Wars: The Rise of Skywalker (Comedy RECAP)
https://www.youtube.com/watch?v=cW-mx3xUHT0&t=626s%2F

Въпрос, дайте да се разберем колко време след качването на епизода в петък да се слагат спойлери?

Изгледал. Пак ми хареса, но и натъжи.
Уфф, няма
Скрит текст:
го вече кораба на Мандо Sad
Хванаха и бебето гадовете мръсни, пфф

Жълто момиче,
мне, Мандо нямаше как да
Скрит текст:
литне след тях, защото си остави (и забрави?!) реактивната раница
А за романтиката, то аз много искам романс между двамата ама няма да стане, уф
абе да не се заричаме... Wink

Падна и последната голяма въпросителна за феновете на сериала, дали ще видим
Скрит текст:
Боба Фет и дали е той това. Още в края на миналия сезон се загатна за него, когато даваха тайнствен мъж да се приближава към трупа на Фенек.

На мен ми е странен факта, че Мандо не знае / не е чувал за
Скрит текст:
Джанго и Боба Фет, които са прочути герои все пак. Боба Фет специално бе и прочут ловец на глави, какъвто е и Мандо.
Но той Мандо и за джедаи не бе чувал и не знаеше нищо за тях. Изобщо тоз човек вярно ни го представят като някакъв талибанин, който е расъл в пущинака и не знае за околния свят. Wink Майтапя се разбира се ама ми е странно малко.

Петя,
мне, даваха го меча, последния епизод на сезон 1, когато Моф Гидиън се появи в пълния си блясък.
Това е меча, който и Бо Катан търси.
Аз бях писал за легендарния меч тогава, ето отново в цитат старото ми мнение
Цитат
Моф Гидиън е изцяло нов герой, измислен за това шоу. Предполага се, че ще е свързан със създаването на Новия Ред, т.е. отрицателен персонаж. Не само ти, но и останалите трябва да гледате и анимациите за Стар Уорс, те са култови и имат много връзки и препратки със сериалчето. Историята на меча е интересна. Това е меча на Дарт Мол, ако си го спомняш онзи рогатия от Епизод 1: Невидима заплаха, който уби Куай Гон Джи, учителя на Оби Уан Кеноби. Но иначе този меч в митичен. Това е меча създаден от първия мандалорец, приет за джедай! Това е легендарния Превизла, той става символ на клан Визла и на мандалорците и според легендата този меч ще обедини всички мандалорци. Никак не мога да повярвам, че новия такъв герой ще е този Моф Гидиън. В Бунтовници, Сабин Рен го открадва от Дарт Мол, който след Войната на клонираните се връща на родната си планета Датомир (а преди това властва за известен период от време над Мандалор). И явно Моф Гидиън го е откраднал. Как точно и каква му е точно играта ще разберем в новия сезон. Сериалът е култов, супер популярен в целия свят и изобщо един от най-добрите за последните години.

Феновете са в шок и потрес Sad

Щурмоваците атакуват Шипка Wink

Бебока има съвсем различни очаквания за Силата Grinning

# 80
  • София
Нов прикуъл? Simple Smile

Diego Luna Confirms Cassian Andor ‘Rogue One’ Prequel Series Is Currently Filming in London

Не споменахме, че режисьор на глава 14 бе не кой да е, а самият Робърт Родригез. Сега остава и Тарантино да изкласи един епизод. Wink

Боба Фет, преди и след... Wink

Мандо и Боба

Сладко бебе Грогу

Тимъти Зан за адмирал Траун

Аз в очакване на новия епизод Grinning Wink

# 81
Незнам какъв е смисълът от сериал с Диего Луна, след като видяхме какво стана с този персонаж Sad
Синият червеноок елф, дали има някакво роднинство с пандорците?

# 82
  • София
За цитата със Зан ли? Това е върховния адмирал Траун, антагонист от книгите на Зан и от Клон Уорс, анимацията.
Очакваме да го видим и него, ама е съмнително, защото си имаме вече Моф Гидиън, който ще олекне ако покажат и Траун. Проблема е, че историята е огромна, но в 8 епизода извинявай ама какво да покажат/разкажат...
А Траун е от планетата Рентор.

Вижте в Япония какво са изградили от... сняг!! Simple Smile
УАУ

# 83
Ако зависи от Дисни, те биха давали сериала 10 години и ще вкарат колкото се може повече познати персонажи, за да продават играчки с тях. Така че може да видим всеки Wink

# 84
Скрит текст:
За цитата със Зан ли? Това е върховния адмирал Траун, антагонист от книгите на Зан и от Клон Уорс, анимацията.
Очакваме да го видим и него, ама е съмнително, защото си имаме вече Моф Гидиън, който ще олекне ако покажат и Траун. Проблема е, че историята е огромна, но в 8 епизода извинявай ама какво да покажат/разкажат...
А Траун е от планетата Рентор.

Вижте в Япония какво са изградили от... сняг!! Simple Smile
УАУ

Не е като и ние да не сме имали, само че от пясък

# 85
Много ми е мъчно,че това е шести епизод и остават само два до финала.Искам повече,тези не са ми достатъчно.
В началото на епизода,когато в кораба тренираха силата.Мандо се подготвяше за сбогуване,не очакваше точно това,но все пак се видя,че и той е превързан към Грогу. Имат специална връзка.
Жалко за кораба на Мандо,но важното е ,че топчето на Бебе е оцеляло.

Гледам и просължавам да се чудя как е оцеляла Империята с тези некъдърни клонинги.
Боба Фет убиваше собствените си клонинги,нали?Te са като него или той е като тях,но е бавно отгледан.

# 86
Може и да не са негови клонинги - нали Фин от новите филми (ужасни са) не е клонинг, а е щурмовак. Клонингите май живееха само по няколко години, вероятно в един момент са ги подменили с доброволци.
Не знам какви са били критериите - търсят се най-големите смотаняци, без чувство за съмосъхранение?

# 87
О,да.Забравих за Фин и щурмоваците.
Ок.Империята е била силна само с клонинги на Боба Фет Stuck Out Tongue
Никой не се отмести от пътя на гиганския камък и се оставиха да бъдат смачкани.
Само 4-ката,която отвлече Грогу беше в кондиция.Те май са от играта.

# 88
Ама тия черните, дето отвлякоха Грогу, са чисти роботи.

# 89
  • София
Ще видим ли Люк Скайуокър в сериала (аз лично се съмнявам)?
The Mandalorian Fans Found Proof Luke Skywalker Is the Jedi Who Will Answer Baby Yoda's Call

Лош, лош, Джанкарло Еспозито

Малко черен хумор на гърба на Грогу

Ам че може и да има право момчето...

бебе Исус, ъъ пардон, Грогу

Бебе Грогу от сняг

This is the Way!

Лошо бебе!

Boba Fett/Fat

Моф Гидиън се вихри в туитър (само за над 18 годишни)
Скрит текст:

Кара Дюн харесва това!

Общи условия

Активация на акаунт