The Mandalorian - This is the Way!

• 19 536
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
  • София
добро
The Mandalorian and WandaVision: The perfect combo

тотално не съм съгласен с тази класация и по-точно второто място, а и не само, но ей така за шоуто
Star Wars: 25 most empowering female characters of all-time

тук горе-долу бива
The top 15 best performances in Star Wars

дрън, дрън та пляс. То още не е потвърдено на 100% че ще видим Езра в сериалите, вече се спекулира за негов спин-оф. Grinning
Is Ezra Bridger getting his own spinoff series?

поздрав за всички дами в темата

ако поканят Робърт Дауни в Стар Уорс Wink

хаха, какви ли ''откачалки'' няма Wink

красота / фен арт Simple Smile

за феновете на Дарт Мол Simple Smile

# 676
  • София
По супер нелеп начин биха шута на Джина Карано от шоуто. Надявам се в края на 2022 да видим и сезон 3, но има много вода да изтече.

# 677
Наскоро си взех книжки на промоция от Сиела - едната е "Силата на мита" на Кембъл, бях снимала една страница с Дарт Вейдър и коментар за него - може на някой от тази тема да му е интересно:
Скрит текст:

Дано се чете. Съгласни ли сте с думите на Джоузеф Кембъл? Трябва да се има предвид, че това е казано (текстът е по интервю) много преди втората трилогия и той не е знаел историята на Анакин.

# 678
  • София
Пете, не виждам толкова дребен шрифт и не искам да се взирам, а упорито отказвам да слагам очила, все още съм си добре. Ако може някой да преразкаже какво иска да каже...

Иначе една жълта клюка. Grinning
Дейзи Ридли проревнува от Грогу
Daisy Ridley Says Baby Yoda 'Cheats' With His Force Healing

Аз съм последния човек, който ще тръгне да я защитава, но понеже феновете веднага я награбиха, да си кажа, че в случая е права, защото Грогича наистина е невероятен сладур и каквото и да направи винаги ще си го обичаме и ще му прощаваме когато се налага... Не са равностойни определено. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:45 от Diavolo

# 679
Дейзи и без това няма много фенове Simple Smile

На страницата пише (цитирам само важното): "Това, че ДВ не е успял да развие собствената си човечност. Той е робот. Той е бюрократ, който живее не за себе си, а за една наложена му отвън система. Това е заплахата, която ни грози днес. Дали системата ще те смаже и ще те лиши от твоята човечност, или пък ти ще съумееш да използваш системата за постигане на повече човечност, на повече човешки цели? ..."
Скрит текст:

# 680
  • Somewhere far away
Освен това  е расата на Йода , за която макар и да не знаем много, знаем със сигурност, че те притежават много голяма количество от силата и са супер чувствителни към нея, така че... не виждам причина да ревнува. Факта че тя  до доста късна възраст изобщо не осъзнава че има тази сила, после като с магическа пръчка без никакво обяснение става OP,  а Грогу  използва  силата от на практика 5 годишен, това говори достатъчно. нямам нищо против актрисата, но персонажа и е недоразвит и липсва всякакво логично обяснение, за което не е виновна тя. 

Между другото днес се рових в reddit и попаднах на снимки от снимачната площадка на Тор 4 и Натали, о, Натали?! какво направи ти -  ето за това вече пък аз завидях! Ето това вече си зависи от теб, не от пола, не от расата /не може всички да сме от расата на грогу все пак/. Е , и  от личните треньори , и от диетолози , но главно от теб, те няма да вдигат тежестите вместо теб.  От както се помня си мразя ръцете и макар, че правя няккави тренировки така и не мога да постигна това, което тя е постигнала. Заради такива хора се надъхвам да тренирам повече или поне да се опитвам повече, да съм по-настъпателна и по -сериозна. Както се казва "Go hard or go home" Grinning
 Дискусията както винаги има мнения и на другата крайност - че не било женствено, че е прекалено мускулеста, че е грозно и т.н., бла бла, обаче аз обожавам новата ѝ визия и благородно завиждам, такава голяма транформация! Абсолютно съм отнесена от вихъра, точно поради факта , че тя също като мен е природно слаба и не дотам висока и от личен опит знам, че за този тип физика е много по -трудно да натрупаш обем и  мускулна маса.  Респект!

# 681
Сега намерих една снимка на Натали, според мен не е прекалено.
Мен в този филм по-скоро ме притеснява, че ще трябва да гледаме само нея, а не Тор и че ще е досадно. Вторият филм за Тор беше центриран около нея и едва не заспах, докато го гледах...

# 682
  • София
Хмм, кой съм аз да оспорвам думите на такъв ум като Джоузеф Кембъл, но големия въпрос тук е дали той би написал същото след прикуъла? Пете, него трябва да питаш, хаха Simple Smile Бих си платил да видя какво мисли по въпроса... И все пак, интересно звучи, според мен има някаква база, особено последното изречение. И в момента имаме система, която се опитва да ни наложи чужда за нас и опасна идеология, но не вярвам да успее, както всички подобни идеологии, рано или късно са претърпявали крах, защото са противоестествени.
Но все пак като се замислих за случая, ами не е съвсем прав, защото ако бе робот и не бе проявил чувство следствие на все пак останала човечност у него (едното не може без другото) нямаше да спаси синът си в края на епизод 6, когато се опълчи на Императора. Simple Smile

# 683
Сега намерих една снимка на Натали, според мен не е прекалено.
Мен в този филм по-скоро ме притеснява, че ще трябва да гледаме само нея, а не Тор и че ще е досадно. Вторият филм за Тор беше центриран около нея и едва не заспах, докато го гледах...
Това би било гадно. Ми аз гледам Тор главно заради Крис и хич не ме е срам JoyJoyJoy А, вече и заради Теса.
Дано Таика не оака нещата, харесвам работата му.

# 684
Скрит текст:
Хмм, кой съм аз да оспорвам думите на такъв ум като Джоузеф Кембъл, но големия въпрос тук е дали той би написал същото след прикуъла? Пете, него трябва да питаш, хаха Simple Smile Бих си платил да видя какво мисли по въпроса... И все пак, интересно звучи, според мен има някаква база, особено последното изречение. И в момента имаме система, която се опитва да ни наложи чужда за нас и опасна идеология, но не вярвам да успее, както всички подобни идеологии, рано или късно са претърпявали крах, защото са противоестествени.
Но все пак като се замислих за случая, ами не е съвсем прав, защото ако бе робот и не бе проявил чувство следствие на все пак останала човечност у него (едното не може без другото) нямаше да спаси синът си в края на епизод 6, когато се опълчи на Императора. Simple Smile
Аз се замислих върху тези редове - първоначално смятах, че Кембъл греши, заради прикуъла. Анакин е човечен, просто е покварен.
 Обаче, като помислих повече, ми се струва, че все пак написаното е вярно - първо, Анакин наистина е недоразвито човешко същество - той е застинал в детството си - робува на страха, който е изпитал тогава, когато за първи път загуби майка си (нали затова Йода го отхвърли). В по-късните си години именно това, че не е помъдрял изобщо, стана причина за гибелта му. 
Що се отнася до роботската част от цитата - истината е, че през по-голямата част от оригиналните филми той не проявява никаква воля и е просто слуга на Императора, чак накрая започна да се осъзнава.

# 685
  • София
Честит юбилей на Lucasfilm.
Каквото и да си говорим и колкото и години да изминат, това което Джордж Лукас и компания направиха със STAR WARS ще остане завинаги в историята, като най-легендарния и обичан франчайз в историята на киното.
Преди много години, в една далечна галактика един филм спаси и промени загиващия Холивуд и впоследствие даде началото на една необятна Вселена, пленила десетки поколения из целия свят. Вселена, която ще пребъде дълги години след нас отеквайки във вечността.

Десетилетие по десетилетие...
DECADE-BY-DECADE HIGHLIGHTS FROM 50 YEARS OF STORYTELLING & INNOVATION

мхмх, отново не съм съгласен като цяло, но има добри попадения...
5 most heartwarming moments in Star Wars

това заради слуховете напоследък, че и кроят шапката. Но щом започна така да се говори, не е на добре за нея (а дано ама надали)... Фавро и Филони я спасиха, уви, макар и без да го искат, хаха. Късметлийка голяма.
Kathleen Kennedy To Remain In Control Of Lucasfilm, Star Wars

Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 03:35 от Diavolo

# 686
Да им е честит рождения ден Simple Smile

Катлийн действа като класически диктатор, става все по-жалка. Четох някъде, че кампаниите срещу Джина Карано и Розарио Доусън (когато в Туитър ги нападаха, още много преди уволнението на Джина), са поръчани от нея. Наемат се хора, които създават фалшиви профили и заливат Туитър и Редит с лозунги, либералните овце ги последват и така...

# 687
По повод изказването на Дейзи, забравяме все пак, че Грогу е бил обучаван на Корусант, Асока казва  " Many masters trained him over the years".

# 688
  • Somewhere far away
Ох... Събудих се и това за КК беше първата новина, която прочетох. Confounded  Rage
 Отивам пак да си легна.  

# 689
  • София
mos_pelgo,
Да, така е. Освен това Дейзи забравя и че освен, че е имал обучение на Корусант и неговото лечение е представено по-различно. Грогу оправяше рани, а Рей направо си вдигаше мъртъвци... А и Грогу го даваха как всеки път след използването на силата как изпадаше като в транс, тотално изтощен, докато Рей си подскачаше като жабка. Освен това така и не видяхме за 3 филма и близо 9 часа истинско реално обучение и повечето неща ей така ни ги сервират без подготовка, само може би защото е щерка на Палпатин? Хех. Не е проблема толкова в Дейзи, просто калпав, малоумен сценарий.

Хах, чета някакво стори как разгневени фенове на Грогу и пуснали на стената на Дейзи следната снима, и написали. ''Дейзи е гладна.'' Дейзи изтрила всичко и заключила. Не знам дали е вярно, нямам идея и за какво точно се говори и за каква стена, фейса или инста... :о

красив фен арт

Вижте го този фен каква колекция си има, направо останах без дъх, не е нормално това просто, уффф :o

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:40 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт