The Mandalorian - This is the Way!

• 19 519
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • Somewhere far away
То само да си фен не става, трябва и пари. Не мога да си представя колко стаи трябва да има, за да има цяла отделна стая, която е посветена изцяло на това, със сигурност живее в палат. ние с малките кутийки /особено в София/ и жалкото ново строителство пасти да ядем.

Още една негативна новина- няма да издават книгата за Мандо.
"Due to the ever-expanding world of The Mandalorian, we will no longer be publishing THE MANDALORIAN ORIGINAL NOVEL at this time, as the story continues to unfold on screen."

# 691
  • София
Да, като истинската причина за спирането на книгата е образът на Кара Дюн, каквото и да се говори друго...

А иначе не спират хулите и оплюването на новия широко рекламиран проект (странен книжен медия продукт) на Лукас Филм и Дисни, ''Star Wars: The High Republic.'' Буквално феновете правят на салата проекта, няма такъв хейт просто. :о Джар Джар и сикуъл трилогията могат да спят спокойно, хаха.
Значи това е една странна колаборация на книги, кратки истории и комикси (?!?!). Що за идея изначално?!
Освен силното женско присъствие и вкараните съвременни социални намеци (които нямат място в Стар Уорс галактиката) разбирам, че святата Сила на джедаите е сведена до евтини фокусничества?! Пускали си музика разбираш ли + готвене, чистене и всякакви такива битовизми в които се използва Силата?!?! Стар Уорс е сведен до нивото на Сабрина Спелман и магийките за пъпчиви вещички. Но днес разбрах, че са надминали себе си и са измислили нова вид раса. Ъъъъ, внимавайте, 'Скала'???!!! Да, *ибана скала, даже е канонизирана вече. Нее, ще падна, хахахха. Grinning Кой гений ги ражда тези идеи и кой ги одобрява изобщо???
Vintian
https://starwars.fandom.com/wiki/Vintian
WTF?!

# 692
  • Somewhere far away
Да. по- добре това да спрат вместо Мандалорецът. Страшна логика.

Това със скалата е просто... не мога, нямам думи!

# 693
За тоя камък - влогъри, които следвам, му се подиграваха, но не ми беше интересно и не загледах много. Какво - да не би да е джедай? ...

# 694
Жените си имат стаи с обувки,защо фена да си няма стая за фенщината.
И аз искам.И стая с обувки,също.

# 695
  • Somewhere far away
Аз нямам нито едното. Wink
Не казвам нищо против фенщината, аз съм същия откачен фен/не на обувки/. Говорех че трябва пространство, а за това трябват много пари, също изисква по- вероятно да живееш извън големите кибер градове /пълен провал в архитектурно и инфраструктурно отношение, по моето скромно мнение/ с блокове между 10 метра и наблъскани коли по тротоарите, а в най-добрия случай да живееш в къща, което пак е или в покрайнините или извън големия град. Също поста ми беше насочен против мизерното строителство в софия и факта че повечето апартаменти са маломерни кибритени кутии, така че дори да имаш парите пак нямаш много избор. А не против човека който е да е той-  фена си е екстра,  за съжаление обаче ние обикновените простосмъртни, може само да си мечтаем за такава стая.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 19:44 от Deathcrush

# 696
Те и самите предмети са скъпи - някои сигурно са и редки Simple Smile
Представям си как някой от друга тема ще каже, че трябва непрекъснато да се бърше прах... Аз пък не съм забелязала да се трупа толкова прах - ако нещата са във витрина няма никакъв (поне при мен).

# 697
Моето човече попаднало на статия за Мандо 3 и каза, че Мандо щял да се грижи за друго дете, което щяло да замести Грогу като привързаност и Грогу повече няма да се появи. Да сте попадали на тази глупост. Чудим се дали е истина.

# 698
  • София
Ами аз поне не съм. За първи път чувам за такова нещо, уф. А и не вярвам, звучи безумно.

# 699
  • Somewhere far away
Не вярвам и аз, ще е голяма глупост ако го направят и ще си вкарат най-големия автогол.

Ох, какво видях.

За съжаление е фен арт, а не истински постер - явно няма да дочакам игрален филм за моя любим откачен забрак- но не пречи поне да си пазя фен творенията и да ги гледам с тъжни очи. Красота, въздъх!

# 700
  • София
Не вярвам да има друго дете. Все пак Мандо не е  учителка в детска градина. Но нищо не се говори вече за почват снимките, а беше уж април

# 701
Няма как да сменят бебе Грогу и да не си навлекат гнева на феновете.Той е златното им пиленце. Чрез него виждат как монетките влизат в техните касички.
И,да,Yellow_girl е права.Няма да превръщат сериала в детска градина.

Снимките може да се бавят и заради Ковид 19.

# 702
Вече си мисля, че това са някакви странни, ненормални хора, които нямат връзка с реалността. Така че всичко е възможно.
Тези дни гледах статии за финала на УандаВижън - журналистите (които са платени) отново обиждат феновете - твърдят, че се държали като хейтъри, както при излизането на Последният джедай.

# 703
Знаеш,нали,че всичко което не ни е угодно изведнъж става хейт.

# 704
Да, такава диктатура не е имало от години - или внимаваш какво говориш, пишеш и мислиш, или те обиждат и преследват; няма достатъчно силни думи за тези хора и поддръжниците им. А и да има, няма да ги напиша, за да не ме баннат админите.

Общи условия

Активация на акаунт