The Mandalorian - This is the Way!

• 19 508
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
  • Somewhere far away
Добро утро!
Grinning

# 706
https://collider.com/benedict-cumberbatch-thrawn-casting-comment … -the-mandalorian/
Cumberbatch няма да е Thrawn, макар че не съм сигурна, че му вярвам съвсем, нещо се подхилква Simple Smile

# 707
  • София
Абе определено ни готвят за някакъв шок нов туист свързан с бъдещите проекти, леко ни тийзват и тези дни може би се очаква бомбата. Wink В кое шоу и за кой герой никой не ти казва. Но се спекулира за Асока нещо, ще видим... Simple Smile Може би за Траун и Къмбърбач или нещо друго, но се носят слухове за голяма/значима скорошна новина свързана с новите шоута...

Rumor: The Mandalorian adds two new characters to the series

От Анакин до Дарт Вейдър, уф уф. :/

Не се доверявайте на Щурмоваците. Wink Grinning

# 708
  • Somewhere far away
Още един слух, че командир Коуди ще е в The Bad Batch. ^^

# 709
  • София
Бендикт Къмбърбач окончателно и официално е отказал да играе Траун в 'Mandalorian Universe.'
Ами хубаво, като не иска, не иска, отдавна ролята трябваше да е обявена за страхотния Ларс Микелесен.

Все повече се очертава да има спин оф шоу за Люк и със Себастиан Стан в главната роля. Но все още го нямаме официално обявено.

Simple Smile
30 iconic Star Wars roles that almost went to different actors

# 710
Анакин изглежда като руса Хюмейра (от сериала за Елиф, дават го всеки делник по Нова, от 17 часа). Знам, че хората в тази тема най- вероятно не са го гледали, но приликата е голяма...

# 711
  • Somewhere far away
Бенедикт да си слага шапката и да отлита в света на магьосниците. Grinning И без това ще е прекалено зает с Уанда. Grinning

lol

# 712
  • София
Днес все пак е денят на числото Пи! Simple Smile
Да отдадем заслуженото

Срещали ли сте тази сол по магазините? Аз до вчера не бях нито я чувал, нито вижал. Сега ще ми стане любима. Grinning

нова порция смях с щурмовашки неволи... Grinning

А иначе тишина, няма новини. Говори се за Траун. Всички го чакат тоз Траун, хаха. На мен ми е любипотно ако го вкарат и в сезон 3 на Мандо, дали по някакъв начин ще го свържат с Грогу и кръвта му...

# 713
Не съм виждала такава сол, а би ми било забавно да си взема. Сигурно в Русе я има.

# 714
  • Somewhere far away
Не знам дали сте гледали това много интересно и информативно видео със сър Лукас и съпругата му.

https://www.youtube.com/watch?v=xqqFf0EWhs8&ab_channel=StarWarsTheory

Лично за мен и всички фенове, това е най-голямото доказателство за провала на 7, 8 и 9-та част... чисто и ясно това не е стар уарс на Лукас, това е стар уарс на дисни. В момента, в който казва , че е изгубил контрол и нещата не са такива каквито ги е искал, направо ми се къса сърцето. .
Факта, че и той самия е против вече достига съвсем други величини, вече нещата не опират просто до недоволни или мрънкащи фенове.  И е някъв огромен дисреспект към него и неговата работа, труд и любов! Така че разочарованието е още по -голямо сега. Когато не само феновете са ядосани и недоволни, а когато самия създател също е.

Надявам се че не е изгубена надеждата и че Филони е все още там и е човека, които може да оправи нещата, ако  той напусне , тогава и аз напускам т.е. отказвам да следя квото и да било по темата и си оставам със спомените, оставам си фен, но на нещата от миналото не на сегашните. Но... това не променя факта че толкова много неща отидоха по дяволите и толкова горчив опит имахме през последните няколко години.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 19:55 от Deathcrush

# 715
Може ли кратък преразказ на интервюто за незнаещите английски

# 716
  • София
Да, видях го това и мислех да го постна тук, но се отказах. Тц, не съм го гледал самото видео, малко ми е дълго и просто нямам време, а и горе-долу знам какво би казал...
Спокич, Филони няма да се маха, никакви индикации няма за това. Напротив, чака го много работа. Да не са луди да се отърват от човека енциклопедия за Стар Уорс и човека, който направи една обикновена анимация по-харесвана от цяла една епична и скъпа филмова сикуъл трилогия. Simple Smile

за фенове колекционери с по-дълбоки джобове Wink
https://www.geeksaresexy.net/2021/03/10/mattel-is-releasing-a-40 … -shFnQcrm0F4xL0ws

хихи Grinning

# 717
  • Somewhere far away

# 718
Бил Бър е бил жертва на атака от либерални ненормалници - обиждали са него и жена му (която е тъмнокожа).

Днес попаднах на негов коментар за Меган Маркъл - забавно е. Не казвам Меган и Хари, защото той е безгласна буква и присъства само за украса.
Скрит текст:

Наистина ли Меган е говорила с английски акцент в интервюто? Не съм го гледала и нямам намерение. То бива простотия, ама това нейното е извън граници...

Извинявам се за отклонението...

# 719
  • Somewhere far away
Даже го обвинили че бил страхливец, леле мале. а троловете дето ги пишат тези неща,  са много смели в нета, изобщо не са страхливци , нали - супер смели са браво. глупаци.
нямам кво повече да кажа.

И защото имам нужда от малко по -лежерна обстановка. ооу, ноо не чак толкова лежерна! Анакин, спри.

Общи условия

Активация на акаунт